Şimdi Ara

Online Uçuştan Kareler (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
1
Favori
35.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

• Kötü Havalarda Online Uçmak
    ILS olmasa şu piste inmek dahada güçleşebilirdi. Pisti görebildiniz mi

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 12 Ocak 2008; 22:39:44 >

• Arkadaşlar bu Simulatör'de yalnızca ticari uçaklar mı var? Yeni uçakları nereden bulabilirim. Bunda savaş uçağı seçemiyor muyuz? F22 gibi. Bir de uçağı doğru düzgün uçurana hakkaten helal. Ben 15 liralık futbol oynadığım joistikle uçağı indirmekte çok zorlanıyorum. Bir de pisti denk getiremiyorum. Açı'da sapmalar oluyor. Onu nasıl halledebilirim?
  • 34000 feeten alçalırsınız..
    Uçağınız bir bulut kümesine girer..
    Piste 40 miliniz kalmıştır.
    Elinizde çhartta yoktur..
    Ve karşınıza bu çıkar..
    Ama genede uçağınızı bu zor durumdan toga ile kurtarıp kuleyi görem şansınız olucaktır.

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

• Kapitän_zur_See ek uçaklarda WXR (weather radar) varsa açısını aşağı ayarladığında mapping fonksiyonu olur. Yükseltiler belli olur yani (gerçekte bu böyle bilmem FS de böyle birşey varmı :) Sanırım GPWS de bir uyarı yapmalıydı.Yapmadıysa enteresan. Benimki fikir denediğim birşey değil.Teori derslerinde gördüğüm şeylere göre konuştum
  • sayenizde gaza geldim ve yarın son finalim de biter bitmez gidip bir logitech attack 3 joystick alıyorum,simulator işine giriyorum

ancak şimdi önümde bir sorun var.FSX mi alsam FS2004 mü alsam karar veremedim.sistemim çok güçlü değil.denemek için FSX demoyu indirdim düşük ve orta ayarlarda max 20 fps alıyorum ama bu fps sayısı v-sync gibi yani çok kasmadıkça 20fps nin üzerine de çıkmıyor altına da inmiyor.sizce hangisini alayım?cevalarınızı bekliyorum yarın öğlen gidip alıcam oyunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

sayenizde gaza geldim ve yarın son finalim de biter bitmez gidip bir logitech attack 3 joystick alıyorum,simulator işine giriyorum

ancak şimdi önümde bir sorun var.FSX mi alsam FS2004 mü alsam karar veremedim.sistemim çok güçlü değil.denemek için FSX demoyu indirdim düşük ve orta ayarlarda max 20 fps alıyorum ama bu fps sayısı v-sync gibi yani çok kasmadıkça 20fps nin üzerine de çıkmıyor altına da inmiyor.sizce hangisini alayım?cevalarınızı bekliyorum yarın öğlen gidip alıcam oyunu...

Fs 2004 ile başla
  • arkadaşlar fsx i nasıl online oynayabilirim
  • Ya harika birşey.Bravo sana

Bu arada İzmit G.Antep seferi yaparmısın benim için
  • Hep simulatör oyun oynayanları hayranlıkla izlemişimdir hiç oynamak istemesemde oynayanlar çok hoşuma gidiyor Joystick lemi oynuyorsun ?
  • Doğalgaz Krizi nedeniyle yaptığım Tahran uçuşu. Vanaları acsınlarda üşümüyelim. E tabiki Online. Silk Road 7 nci bacak

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

•  Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

• Arkadaşlar gün belirleyip toplanalım beraber topluca ucalim ya bıktım elin yabancılarıyla uçmaktan adamlar toplanıyor 20-30 kişi biz 10 kişi bile toplanamıyoruz gün belirleyip uçalım yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYIBOGAN -- 22 Ocak 2008; 0:43:02 >
  • Süper fikir valla harika olura

• quote:

Orjinalden alıntı: AYIBOGAN

Arkadaşlar gün belirleyip toplanalım beraber topluca ucalim ya bıktım elin yabancılarıyla uçmaktan adamlar toplanıyor 20-30 kişi biz 10 kişi bile toplanamıyoruz gün belirleyip uçalım yaw

evet haklısın valla süper olur
  • Silk Road 11 nci bacak

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

İvao Long Haul World Tour 2008

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

• Kaptanım, foggy weather anlatımlı Vor landing yaparmısın bir de...
    Sizden bunu seyretmek insana süper zevk verecek valla!
  • bugün sabaha karşı başıma ilginç bir olay geldi.
    şimdi fsx in kendi gamespy serverında geziniyordum türk arkadaşlar gidince hadi dedim bi yabancılara takılıyim.tabi iş öyle olunca havaalanlarını gittikleri rotayı filan bilmiyorum.

ben direkt aldım 747-800 UPS cargo edition ı. oyun açıldı .o da ne? pist neredeyse bir küçük jet bile zor havalanır.cessnalar içinmiş.hay dedim.nasıl kalkcaz.ben de kuledekilere komiklik olsun madara olmayalım diye kaldırmaya çalışıyorum.tabi bunlar beni farketti. aralarında konuşuyorlar 747 görünüyor huge oradan nasıl kalkcak filan muhabbet etmeye başladılar.

ilk denemede motorlar çok geç güç aldı ve pistin sonundaki ağaçlara direkt daldım.

sonra yürüyen aksama gücü kesdim üstteki konsoldan motor devrini fulledim motorlar tam kapasite çalışıyor ama motorun diğer kısmına güç gitmediği için uçağı zorlamadı.sonra güç kolunun altındaki 4 tane motor tuşunu tekrar bir açtım resmen yere yapışarak büyük bir atack yaptı sonra kuleden vaww sesleri geliyordu ben kahkahadan tutamadım kendimi. fakat ne var ki uçak başlangıçta yakıt ve ağırlık ayarlarını yapmamıştım bu yüzden ön tekeri kaldırdım burun yükseldi fakat kıç tarafını kaldıracak kadar mesafe olmadığı için can havliyle bir sola kontra yaptım ilk ağacı pass geçtim derken ikinci ağacın yüksek olması sebebiyle kurtaramadım kütt crash oldu.

ama kuledeki yabancıların konuşmaları komediydi yaa:PPP

• İvao Long Haul World Tour 2008 Leg 2
    Kazakistan'dan Japaonyaya

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

• İvao Long Haul World Tour 2008 Leg 2
    Kazakistan'dan Japaonyaya

Online Uçuştan Kareler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 24 Ocak 2008; 14:56:43 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.