Şimdi Ara

Online Ücretsiz Fps Oyun tavsiye edin arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
23.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oynadıkça level atlanabilen ücretsiz güzel fps oyun tavsiye eder misiniz? Bilenler bilir eskiden Red Crucible 2 Oynardım ama şimdi oyunun güncellediler çok değişti. o tarz bir oyun istiyorum. uzayda geçen robotlar, zombiler falan öyle şeyleri sevmiyorum. normal fps oyun olsun.

• point blank
  • Battlefield Play4Free :) ama temmuz da oyun kapanıyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bir şey istiyorsun bilmiyorum ama arkadaşların tavsiye ettikleri oyunları oynadım pont blank çizgi filim gibi aynı market sistemide var yani anlıyacağın öyle yada böyle para vereceksin birde elinde iyi bir silah varsa küçük veletler başının etini yerler abi silahı versene abi silahı versene diye bf 4 free ye gelirsek paralı bf lerle karıştırma görsellik sanki ilk çıkan oyunların görselliğine benziyor benim pek hoşuma gitmemişti ben ne oyunun başunda nede sonunda para vermek istemiyorum diyorsan benimde sana tavsiyem america's army proving grounds benden sana bir tavsiye bu oyun normal fps oyunları gibi değil hedefe nışan al ölsün yok bunda :) oyunun nişan alma olayı okadar gerçekçi ki namlu sürekli yukarı aşşağı oynuyor namluyu durdurmak için boşluk tuşuna basmalısın işte o zaman karakter derin bir nefes alıyor namlu oynamayı kesiyor
    yetenek işi bir oyun

• Warface, bu oyunun en büyük eksiği bana göre çok fazla hack kullanılıyor.
  • 24 liraya kıy cs go başla adam akıllı fps oynarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Popcorn Playa kullanıcısına yanıt
    cs go oynuyacağına git cs source oyna hiç değilse ondan daha görseln ne o öyle siyah beyaz filim izler gibi valve oyunu kendi yapmadı gitti başkasına yaptırdı bence berbat etti resmen paranla rezil oluyorsun başka bir şey değil warface ye gelirsek her tarafı hile kokuyordu tabi ben oynarken bu cs go
    buda source
    bence eski cs daha görsel baştada söylediğim gibvi hiç para vermek istemiyorum diyorsan ne oyun almada nede oyun içinde market alışverişi olsun hiç bir para vermek istemiyorsan tamamen ücretsiz buda yakın zaman da güncellenecek olan yeni aa beta testleri yapılıyor bu videoyuda ben cektim kusura bakmayın zira iyi bir video çekme programı bulamamıştım
    sürekli yenilenip güncelleniyor bence bence cs go ya dünyanın parasını vereceğine bunu denesen daha iyi

• bak bide bu var yeni beta nın videosu
  • Combat Arms LINE OF SIGHT,oyun şu anda kapalı betada ne zaman normale geçecekler bilmiyorum ama çok iyi görünüyor oyun.
  • tf2 oyna 8 yıllık oyun hiç hack yok her saniye full dolu serverlar oyunun kendi serverlarında 0 lag, her karakter apayrı hikaye apayrı özellikleri var en iyi itemler baslangıc itemleri paralı itemler başlangıc itemlerinden kötü vuruyor sadece görüntü veriyor ayrıca kendiliginden oyun icinde de düşüyor
  • Oynadınızmı bilmiyorum ama CrossFire mükemmel bir örnek.
  • tf2 veya warface oyna derim.
  • Heroes and Generals
  • Zula da olur.

• Planetside 2 varken diğer çöp F2P lerle işin olmaz.

• önerdiklerim

Assaultcube
    Wolfenstein Enemy Territory
    Team Fortress 2
    Crossfire
    Point Blank/Piercing Blow
    First Blood/Global Strika
  • Kimse S.K.I.L.L Special Force 2 dememiş yahu. Hırslı ve agressive bir oyun yapın varsa Sf2 öneririm. Ama yok daha yavaş bir oyun lazım diyorsan Warface olabilir. Fakat acaip hack kaynıyor. Kd 65/8 giden var yani :)))

• harikaaaaaaaaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.