Şimdi Ara

Online oyunlar artık oynanmayacak vaziyete geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
4
Favori
19.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Al bir konsol kafan rahat oyna. Hileci hurdacı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski ortamlar yok artık. Herkes birbirine düşman havasında oynuyor. Bir oyun olduğunu unutuyorlar. Yardımlaşma saygı, yoklara oynuyor.
  • battlefield oynucaksınız kardeşim.

    nerde ismi bilinmeyen beleş oyun var onu oynamışsın. tabi hile olur.
  • Kusura bakmayında yukarıda bahsettiğiniz her oyun Türkiye deki kullancıların kullandığı gibi düşük bütçeli sistemlerde rahatça çalışan oyunlar ve oyunlardaki elo sistemiyle alakalı yaşadığınız sıkıntılar.
    Alınmayın kötü oyuncusunuz demiyorum ama bu seviyedeki algınızla iyi oyuncularla zaten karşılaşma olasılığınız çok düşük.
    CS:GO bu konuda absürd bir örnek Prime lem üstü(GE hariç) bir accountla oyuna girin 25 oyunda sorun yaşadığınız en fazla 2 oyun olur ta ki GE ranka kadar GE de boost hesapla nova seviyesi adamlar gelmeye başlıyor SP ranka çıkıp orda keyfe keder ömür boyu takılabilirsin veya faceit 10 lv de.
    Şimdi 15-20 yaş arası veletlerin zulası wolfteamiyle oyuna giriyorsan ne bekleyebilirsin ki kalite olarak onu bir düşün.
    R6 da iyi bir rankta ter dökersin 5000-6000 saat CS oynayan adam R6 da 3 ay harcıyor noob olabilmek için... Hile varmı illaki açan oluyor ama düşük rankta karşılaşmak normal yüksek ranklarda kimse cesaret edemiyor zaten öyle böyle emek vermiyorsun çünkü oyunu öğrenebilmek için.
    Toxic ve velet kitleden kurtulmak için; mümkünse ücretli hadi CS yi bi kenara bırak iyi sistem gerektiren bir oyuna gireceksin günceli takip edip R6 COD BF. İyi bir rankta babasına 1050 1060 aldırmış hileli hilesiz veletlerle uğraşmadan, karşılaşmadan yabancı insanlarla iletişim halinde olup eğlenip kafa dağıtacaksın olay bu :)

    Şimdi yanlış anlaşılmasın eski tadları kaçtı diyenlerin benim gözümdeki tek imaji: fakir
    Ben zenginim param var imkanım var demiyorum. Eğer oyun oynayıp iyi vakit geçirip eğlenmek istiyorsan iyi bir sistem, iyi bir iletişim ve en önemlisi aklı başında olan insanların olduğu elo ve oyunlarda oynaman gerekiyor. Adam diyorki CS:GO bitmiş community cancer bir bakıyorsun hesap MGE Nova felan gül geç yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGameGuard -- 10 Mayıs 2020; 3:5:15 >




  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Benim yazıcaklarımı yazmış :) Şuraya bir BF resmi atayım da ne zamanlardı be offfff 2003 ler. Birde sistemi mi o zamanlar.

    Online oyunlar artık oynanmayacak vaziyete geldi
    Online oyunlar artık oynanmayacak vaziyete geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 10 Mayıs 2020; 3:20:7 >




  • Daha kaliteli oyunlara yönelseniz bu sıkıntılar olmaz. Türkiye'de bu tarz kötü grafikli, az emek verilerek geliştirilmiş, P2W ve hile dolu oyunlara
    talep var. Batıda nedense tutmuyor, adamların MMO olarak en çok tercih ettiği oyunlar WoW, FF Online, Gw2, Elder scrolls online vb. oyunlar. Türkiye'de bakıyorsun
    halen en çok oynanan oyun Knight Online.
    FPS cephesinde Battlefield, CoD, Overwatch, R6, Fortnite vb. oyunlar var. Ruslar, Çinliler ve Türkler gibi mimli oyuncu kitlesinin oynadığı CS, PUBG gibi oyunlardan ne bekliyorsunuz ki?
    Zula, Wolfteam vs. girmiyorum bile. Kötü örneklere bakıp tüm online oyunları kötülemek yersiz. Oyun seçimi konusunda daha üst kaliteye geçmeniz gerekiyor.
    Bu oyunlarda bir de kendinize beraber oynayacak discord grubu buldunuz mu demeyin keyfinize.
  • Biz 2007 den 2011 yılına kadar cod2 mp oynamıştır. Malum karantina zamanı eski arkadaşlar vs toplandık server aldık ve çok keyifli SD maçlar yapıyoruz ve bir çok eski oyuncu geri dönmüş. Çok keyifli oluyor:)
  • Benim pc kuvvetli, en ağır oyunları bile ultra grafik ayarlarda rahatça oynuyorum (sistem imzamda yazıyor). Satın aldığım oyunlarda da online oynuyorum. Hikaye modu saatlik sonuçta. Ha günde 1-2 saat oynayıp 2-3 güne yayarsın, eninde sonunda bitiyor oyun. O yüzden en pahalı pc'yi bile kullansa online için serverlere dalma ihtiyacı hissedersin.

    Hile konusunda bıktıysan konsol alacaksın, pc oyunlarında maalesef hilesiz oyun yok.
  • F3point kullanıcısına yanıt
    bf'de hile yokmu diyorsun :D gir bakiyim bir bf1'e bf5'den bahsetmiyorum bile
  • Bu aralar canim fena survival oyun cekiyor ama piyasadakiler sirf buyuk grup ile oynamani gerektiriyor. Ark, lost oasis, rust vs tek oynuyorsan copsun. Dayz tarzi da olur aslinda ama oyle oyun da cikmiyor hic :( deadside mı ne cikmisti ama ehh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzde yüz hak veriyorum online oyunların çoğunda hile kol geziyor. Ben tekken 7 oynuyorum allahtan onda hile yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perturbator

    Yazacaktım da online oyunlarla wolfteğam ile tanışmış birinin konusuna ciddiye alıp yazasım gelmedi.
    yapma yaawww bi gir wolfteama maç atın bak adam seni çatur çutur nasıl yener her elde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offline oyunlar oynayın, online oynuyacaksanız arkadaşlarınızla oynuyabileceğiniz rekabetin olmadığı oyun türlerini tercih edin.
  • seni kesinlikle anlıyorum.. şu devirde adam akıllı online oyun yok. hepsinin ya kitlesi leş, ya da hileden geçilmiyor.

    pc'nin özelliklerini yazarsan, ona uygun oyun önerebilirim. (online değil)

    ama bir ara ben insurgency oynuyordum. csgo dan 1000 kat iyi. kitlesi de leş değil, eski fpsciler oynuyor tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    kanka yapma assassins creed serisinde 50 saatlik hikayeli oyunlar var. iyi bir rpg oyunu en az 25 saat oluyor zaten, eğer günde 10 saate yakın oynamıyorsan gayet de iyi tüketilecek bir oyun türü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gerçekten online oyunlar çöp oldu. birde macro mouse çıktı mertlik bozuldu. dağlara taşlara seken silahla adam nokta atışı yapıyor. koruma sektöründen çok hile sektörü gelişti.
  • En son neverwinter oynuyordum onun da iyice tadı kaçtı pvp çöp oldu pk haritası yok vs

    Şimdi artık single player oyunları oynuyorum özellikle elder scrolls serisini öneririm 2014-2015 arası sadece Skyrim oynadım bak başka hiçbir oyun değil 1 yıl boyunca sıkılmadan oynatan tek oyundu benim için

    Eso oynamayı düşünüyorsan kesenin ağzını biraz açman lazım farm yaparak bir yere kadar 235 saat ana oyun+morrowind expansion takıldım ama bazı setleri tamamlamak için farmlaman gereken zindanlar var onlarda ek paketle açılıyor gibi gibi çok pay wall var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002 de Astonia 3 oyunuyla başlamıştım online oyunlara. Sonrasında Private serverlar ile WOW oynadım ve KO ya başladım. Sonra onu bırakıp WOW satın alıp oynadım bir süre ama Aylık ücret nedeniyle yine bıraktık o dönem. Daha sonra Cabal, Silkroad, Perfect World, 9Dragons ve daha bir çok ismini hatırlamadığım oyunu oynadık arkadaşlarla. Bazılarında uzun süre devam ettik. En son Black Desert, ESO ve WOW oynamaya başladım ama şu an çok vakit bulamadığımdan pek giremiyorum. Çoğunluk FM oynuyorum onun dışında da Witcher gibi hikaye üzerinden solo oyunlara bakıyorum. Bir oyunda özellikle hile görürsem artık hiç duramam orada. KO zamanı az çekmedik bunlardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcdaly

    ben de ne diyecek diye konuyu açtım, sıraladığı oyunlar, csgo, pubg mobile, wolfteam falan.


    blok.


    csgo oynayan beni bloklasın.
    Katılıyorum beni de bloklayın.

    Patates bilgisayarınız olabilir ama bu saçmalıkları oynamak sizin hatanız.

    Online oyun demek aynı anda birbirinizle oynayabilmek ve oyunu üreten firmanın sizi söğüşlemesine izin vermek ve aynı zamanda hile yuvası demek değildir. Bu iş bir noktadan sonra sanata kayıyor.


    Bilgisayarınız oyun oynamaya yetmiyorsa oynamak istediğiniz oyunu kendiniz yapın. Youtube de sayısız eğitim ve video var bu işle ilgili.


    Bir ömür oyun oynayıp dizital izler bırakmaktan fazlasını da yapabilirsiniz bence.




  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Ah be 2 liraya günün fırsatından m416+kostüm alırdık. Hele o ifadeler, müzikler yok mu tadından yenmiyordu. Hala arada tanıtım filmini açıp izlerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.