Şimdi Ara

Online oyunlar artık oynanmayacak vaziyete geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
4
Favori
19.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Online oyunlardan kastettigin sadece bunlarsa birak oynama zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düzgün online oyun arıyorsanız bad company 2yi online deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun serüvenine Knight Online ile başlayan gerçek yaşlıları görebilir miyiz? Maaalesef o da tamamen p2w olmuş durumda ancak ara ara girip takılıyorum.
  • İyide online oyun dediğin oyunların hepsi favori oyunlar. tom clancy's rainbow six siege oynadın mı ?
  • Siannis kullanıcısına yanıt
    bir tane söyle de bileyim ?
  • Bu kadar oyunlardan dert yanıyorsan kodlama öğren yazılım öğren oyun yap kendin :)

    Cs-go da hileler geldi diye hile alıp ortamın a... sını ağlattım benim kullanıcı ismini gören hileyi kapatmaya başladı artık abi hile açmıyoruz sende kapa lütfen deyip oyunu zevkli hale getirmeye başlamıştım ama artık oynamıyorum yaş ilerledi çünkü :)

    Oyundan bıktırıyorlarsa sende onların üstüne git oyunu zevkli hale getirmeye başla

    Bu arada yanlış anlamasın kimse stres atmak için boş vaktim kalırsa oynuyordum.Oyunda kişilerle tanışıp sistem satmak için oynuyordum. Boş oyun oynayanlardan değildim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 11 Mayıs 2020; 0:25:57 >




  • Cs oynuyorum main hesabımda 2 bin küsür saatim vardı. Rütbe lem-sup gidip geliyo hiç global olamadım ve hesabı 2 sene kadar önce sattım. Şu güne kadar toplasan 10 hile denk gelmedi. Bence hile diye ağlayanların %90ı kendilerinden daha iyi olanları hile sandıkları için hile diyorlar.
    Şu aralar çok oynamıyorum. Dmg bi hesabım var arkadaşlarla 5 girersek sadece deagle yada sadece ssg gibi Challenge yapıyoruz kendi aramızda. Kuzen ve arkadaşlarıma eğlence olsun diye boost yaptığım çok oldu. Silver maça girip 45-50 vurduğum sayısız oyun olmuştur. O maçlarda da karşı taraf bana sen hilesin diye ağladı hep. Yani kişi kendinden bilir işi hesabı oyunları kötülemek yada insanlara suç bulmak yerine kendinizi geliştirin.
    Sakın hile hiç yok dediğimi sanmayın. İlla var ama abarttığınız kadar asla yok. Şahsen kazandığım oyunlarda karşı takım Türk yada rus ise her 10 maçın 9unda raporlayıp bide bunu all chat üzerinden gönderiyorlar. Yani sorun tamamen Türk ve Rus oyuncuların kendilerinde.
    Biraz olsun aynaya bakmayı öğrenin lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Starcraft serisi oynuyorum kafam rahat,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AurorAbeam kullanıcısına yanıt
    War Thunder bakın derim birde ;)
  • 1050tiyımla 50 fps apex legends oynuyorum mutluyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşük pinge sahip abonelikler çıkarsa şaşırmamak lazım. ayrı ücretlendirmeler felan. hatta ardına da online oyunlar için networku meşgul ettiği gerekçesi ile ötv vergisi de çıkarsa, yemede yanında yat.
  • FPS bakımından konuşacağım. Belki başka bir mesajda MMORPG için konuşabilirim.

    5 yaşımdan, yani 2003 yılından beri FPS oynarım. Yani çocukluktan gelen bir beyin-vücut-fare refleksim var.İnternet kafede Battlefield 2, Call of Duty 2 ve Counter-Strike Beta 6.1 ile tanıştım FPS'ye. FPS ile süründüm FPS ile hayatım geçti. 17 yıldır FPS oynuyorum ve artık FPS oyunları yeni bir içerik üretemiyor.
    (Takım bazlı rekabetçi FPS = CS'dir benim için o yüzden Quake veya UT99/UT04 gibi One-Man-Standing-Arena-FPS'yi konu dışı tutuyorum. O yüzden anlatacaklarım genelde takım bazlı oyunlar üzerinden gidecek.)

    2014 yılında aldığım yeni bilgisayarla beraber hemen CS:GO'ya geçtim ve ilk 10 maçta çift keleş (Master Guardian Elite) oldum. Hiçbir işe yaramadı hileciler bol bol, internet altyapım 100ms'den aşağı değildi. LAN oyuncusuydum. Superme'e kadar çıktım. 2016 yılında bıraktım. Arada Cs 1.6'da 32 kişilik pug'lar veya fun modlu atarım o kadar. Yani evet 2016 yılında rekabetçi serüvenime son verdim.

    Gerçekten insana koyan bir şey. Eminim dünya sıralamasında en az %5'e girebilecek bir oyuncu olabilirdim. İnsanın diğerlerine göre iyi bir şey yaptığı, işe yaradığını düşündüğü bir oyundan geri çekilmesi gerçekten koyuyor. Ne bileyim, Wolfteam oynadım ve böyle P2W oyunda milletin parayla aldığı silahları/zırhları benim beleş veya oyuniçi satın alınan bir ekipmanla *HÜKMETMEK* acayip bir zevk veriyordu. TAB tuşuna bastığımda mutlaka ilk 3'e giriyordum. Ben sırf bu yüzden 2010-2013 arası bu oyunu oynayabildim.

    Onun dışında Point Blank, Crossfire, WarRock, Blacklight Retribution, COD:BO3 Online da oynadım ama pek zevk alamadım.
    PUBG:Lite oynadım ancak Quake'in Deathmatch olmayan hali gibi geliyor bana ve biraz da şans faktörü var ek olarak bağlantı ve eşzamanlama sorunlarından ötürü Hitbox sorunları var. Vurduğum adam vurulmuyordu yani.

    Kısaca zevk aldığım oyunlar:

    Rekabetçi FPS:

    Counter-Strike: 17 yılımı verdiğim oyun olduğu için bırakamıyorum. Objektif bir yorum yapamayacağım.
    CSGO: Cs1.6'da gerek Pro 5v5'te olsun gerek bazı eski ESEA adminleri SS ve TW alırdı. Oyuncunun üzerinde dururlardı. Bunda öyle bir şey yok. Hile koruması leş gibi. Hatta Cs1.5'teki SenOyna CFG korumasını bile tek geçerim.
    Half-Life: Aslında Quake/UT gibi olduğundan buraya almayacaktım ama güzel bir FFA oyunu. Bunu da çokça oynadığımdan objektif bir yorum yapamayacağım.
    Wolfteam: Oyun kötüydü. Zevk almamın tek nedeni paralı bebeleri beleş silahlarla bile ezmemdi.
    Team Fortress 2: Sınıf sistemi hoş bir oyun. Oyun ciddi değil o bakımdan güzel. Güle eğlene oynayabileceğim harika bir oyun. Ancak yeni başlayacaklar varsa biraz üzülebilir. Çünkü iyi derecede oynayan Spy ve Sniper oyuncuları sizi oyundan %1000 bezdirecek.

    Co-Op FPS:

    Sven Co-Op: Abi oyun bu ya. Half-Life evreninde geçen türlü türlü görevler oluşturabileceğimiz, ister canavarlarla ister insanlarla karşılaşabileceğimiz hatta HL1'in hikayesini Co-Op olarak oynayabildiğimiz harika bir oyun. İnternet kafelerde bir dönem çok modaydı.LAN partisi olduğu zaman flaş belleğime ilk yüklediğim oyun bu oluyor. Arada hala birkaç oyun atarım.

    Combined Arms FPS(Yani hava, kara, deniz savaşlarından en az iki tanesini topluca barındıran FPS):

    Battlefield 2(2008-2010 yoğun oynadım): Bu türe BF2 ile başladım. Tanklar, tanksavarlar, helikopterler, jetler... Piyade savaşı var, zırhlı savaşı var, hava savaşı var. Daha ne olsun. Miadını doldururken halefiyle oynamaya başladım:
    Battlefield Play4Free(2011-2014): İşte aradığım oyun böyle bir şeydi. Adam öldürdükçe silah açıyorsun, beceri açıyorsun. BF2'deki gibi hazır setler bana çok statik gelmişti, ilerleme hissi yoktu. Bu oyun bana o konuda ilaç gibi gelmişti. VE BUNLARDAN BAŞKA BF OYUNU OYNAMADIM. DİĞERLERİ HAKKINDA YORUM YAPAMAYACAĞIM.
    Planetside2(2015-2017): BFP4F kapandığından beri Combined Arms türünde yoksunluk çekiyordum. 2015 yılında keşfettim oyunu. TF2 ve BF gibi sınıf sistemi var.
    Sizi oyuna çekecek tek bir cümle söyleyeceğim:
    Tek bir haritada bölgelerde 200vs200 savaş varken global anlamda 1500vs1500 savaşlar.

    DEVASA bir haritası var, birlikler var, birlikler arası savaş var. Super-objective denilen sunucu görevi var. Dolayısıyla bir oyun(bir maç) 5-6 saatten 30-40 saate kadar sürebiliyor.
    Oyunun sadece exp kazanma kısmı P2W. Geri kalan silahlar falan gerçek parayla da alınabiliyor ancak paralı oyuncu ile parasız oyuncu arasında fark yok. Yani hala Emek>Para bu oyunda. Oyun uzak gelecek temasında geçiyor. Dolayısıyla gerek silah çeşitliği konusudna gerekse hava araçları kontrolü konusunda biraz daha esnek. Çoğu silahın kullanım şekilleri farklı. Oyunda 48 kişilik bir ordu var ve bu 4 tane 12 kişilik birimlere ayrılıyor. ve bu 12 kişilik birimler de 4'er kişilik alt birimlere ayrılabiliyor. Ve her birliğin kendi ses kanalı olabiliyor. Yani atıyorum 48 kişilik bir ordunun yöneticisiyseniz bu 12 kişilik birimlerin başındakilerle ayrı bir ses kanalınız olabiliyor. Ayrıca 48 kişilik ordunun başı aynı zamanda 12 kişilik A-Takımı'nın başı. Kendi özel takımınızın da ayrı bir ses kanalı oluyor. Böylece bu 12 kişilik 4 takımın emir-komuta zinciri bozulmuyor.


    Sona doğru sözlerim:
    rekabetçi FPS'den bahsedecek olursak artık yeni fikirler yok dolayısıyla yeni oyuncular yok. Dolayısıyla yeni tecrübeler aslında yok. Çünkü FPS oyunlarının metası üç aşağı beş yukarı aynı. Piyasadaki her oyunun kaşarlanmış bir oyuncu kitlesi var artık. Yani istesen de o A oyununu 7/24 sadece tuvalet için ara veren sivilceli tayfayı B oyununda da geçemezsin. Çünkü mantık ve oyun metası aynı.

    Casual/Eğlence ve Co-Op FPS'si ise hala oynanılabilir durumda. Her ne kadar yıllardır güncelleme almamış olsa da Team Fortress 2 ve fun modlu(zombi, surf, jail, csgomod vb. zibilyon modlu) Cs 1.6 hala oynanılabilir.

    Üniversiteye başladığımdan beri oyun canavarı masaüstümü bırakıp zorunluluktan ötürü laptopa geçtim. Dolayısıyla LoL'ü 20-40 fps aralığında oynatabilen bir bilgisayara sahibim. Valve optimizasyon konusunda laptopumun yüzünü güldürdüğünden ötürü biraz Valve şirketi cephesinde olduğum doğru ancak FPS=Valve benim için.

    -Şu anki çevrimiçi FPS oyunlar hakkında ne düşünüyorsun Görkem?
    +Yoruldum. Oyunların içindeki insanlardan yoruldum. Artık çevrimiçi oyunlar rastgele insanlarla arkadaş olabileceğiniz bir yer değil. *Var olan arkadaşlarınızla* diğer insanlara karşı savaşabileceğiniz bir yer. Burası çok önemli. Artık o arkadaşlık durumu yok. Unutun.

    -Şu şu olursa kesin oynarım dediğin oyunlar var mı Görkem?
    +
    1. İyi bir sistem toplarsam Planetside2'de 48 veya 96 kişilik arkadaş grubu(1 veya 2 orduluk) kurup birlik oluşturup sunucunun anasını ağlatmak istiyorum.
    2. Yine iyi bir sistem toplarasam. Askeri simulasyon olayına girişebilirim belki. Battlefield2 Project Reality, Arma 3, ve yeni çıkacak Battlefield 3 Project Reality gibi oyunları en fazla 1-2 saat oynadım. Belki bunlara biraz ağırlık verebilirim.

    Tek umudum 1:1 optimizasyonlu sanal gerçeklik oyunları. Yürüyüp atlayabileceğim ve insanın gerçek vücut reflekslerini gösterebildiği oyunları görmek istiyorum. Küçük bir Paintball oyunuyla başladı VRMMOFPS. Belki Combined Arms'a kadar gidebilir.

    Edit: Ha, neden FPS ile konuştum derseniz FPS oyunları MMO'lardaki grinding'ten çok insanın gerçek kabiliyetini ölçüyor. Yani aynı fareyi ve klavyeyi kullanan iki insan arasında fark vardır. Ama MMO'daki bir güçlü bir çarı başaksına versen, bir başka bilgisayarda oynasa o çar yine güçlüdür. Ben işte böyle oyunları sevmiyorum. Aradığım oyunlar, oyun içi karakterleri değil gerçek insanları kapıştırabiliecek oyunlar oluyor. Kısaca "Emek> Oyun Metası" oyunlar canımdır, ciğerimdir.
    Dolayısıyla MMORPG'lere o yüzden uzun süredir girişemedim (2008-2012 Metin2 oynamama rağmen, o ilk deneyimimdi o yüzden bırakamadım. 2012'den beri MMORPG oynamadım yani). Bir bakıma o yüzden MOBA'ları da sevmiyorum. MOBA'lar da bir nevi ezber ve refleks oyunu çünkü. Satranç gibi, Şogi gibi her hamlenin karşı bir hamlesi var. Atıyorum Lol için, ilk seçilen Vladimir ile son seçilen Vladimir arasında fark var. İlk seçilen Vladimir'e karşı bir counter pick yapılacaktır %100. Ancak son seçilen Vladimir counter-pickleyen olacaktır. Veya Dota için de ilk seçilen Anti-Mage ile son seçilen Anti-Mage arasında bir fark var. Bir nevi şans yani.

    Edit2: Dolayısıyla "Item>Emek"/ "Meta>Emek" olmayan MMORPG falan varsa önerilere açığım. (Emek= Kabiliyet ve strateji)

    Edit3: Bilgisayar oyunları ile ilgili pişmanlığım şu birkaç sene içinde ortaya çıktı. Keşke FPS oyunları yerine Airsoft'a başlasaydım dediğim oluyor arada. En azından gerçek ve aimhack gibi bir hile yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkemq -- 11 Mayıs 2020; 2:11:16 >




  • Yazdığı oyunlar Wolfteam , Zula , pubg mobile

    Senelerce AION online oynadım , aylik paralı World Of Warcraft oynadım oyuncu kitlesi muhteşemdi bunları tutup LoL , Zula , Wolfteam vs oyuncusu ile karşılaştırmak adamlara hakaret

    Battlefield 2 gece 12 başlar sabah 7 bitirirdik , NRNS serverinde oynardık texasli lord powarfull vardı ve serverin müdavimleri her ülkeden konuşurduk ingilizce sesli orada sonra Battlefield 3 geldi yine iyiydi sonra bozdu oyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother ToLGa -- 11 Mayıs 2020; 2:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-AFFBA44E0 G kullanıcısına yanıt
    İlk bende cs wolfteam s2 son silah vb oyunlarla başladım. Sonra bf ye döndüm tadına hala doyamam. Açar bf3 oynarım. Cs go yu ise gına geldiğinden bıraktım.

    Arkadaş tavsiyesine call of duty modern warfare aldım. Lakin yüksek para verdik iyi oyun oynayacaz hee diyosun ama nafile. Serverları zuladan kötü. Pingler bağlantı zamanları havada ucuşuyor. Rank sistemide bi saçma. Mp deki eşleşmeler için söylüyorum. Co-op ta 150 level olmuş adamlar yüzünden bi görevi tam 30 kez farklı takımlarla denediğimi hatırlıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anilarim canlandi. Facebook hesabımı kapatmadan once 2009/2010 yillari gibi oynardım. Cok zevkli bir oyundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git fifa oyna kafan rahat olsun
  • Euro Truck Simulator 2 multiplayer oynayalım dedik çoluk çocuktan geçilmiyor. Adamlar need for speed gibi tır sürüyorlar, birine soruyorsun yolculuk nereye adam sana küfür ediyor adminleri boş. Üstelik trollük yapan da var dorsesiz gezip yolunu kesip çarpıyorlar. Pubg desen zaten akıllara zarar, binanın içinde pusuya yattık adam dışarıdan tek atışta indiriyor meğer duvar hilesi kullanıyormuş. Soğudum artık bu tarz oyunlardan.
  • şurası yetti " pubg mobile başlayalım dedik ... " aklı olan birisi böyle bir cümle kurmaz . Adresini yazarsan temel nitelikteki kitapları gönderip eğitimine yardımcı olmak isterim
  • İnternet kafeler çok zevkliydi eskiden bu giderdim halt life cs 1.6 Metin2 knight Silkroad oynayan kaynıyordu hergün geceye kadar oturup kalkmayan kişiler vardı hatta gece bile sabahlayan boşa falan kovalayanlar oluyordu Metin2 falan çok zevkliydi o zamanlar sene 2008 civarları oyuna herkes yeni yeni geliyor sürekli yeni server açılıyor millet düşürdüğü şeyi toplamayi bilmiyordu oyunda p2w mantığıyla çalışmıyordu fazla çok hafif p2w vardı oyunda ama sende biraz emek ederek adamlara yetişiyordun tabi ileriki zamanlarda tamamen p2w olana kadar zaten birçok oyun bundan bitti ama o dönemleri gerçekten çok özlüyorum sürekli takılırdık arkadaşlarla biri cs de oda kurardı bagirirdi oda kurdum diye 5 dakikaya 20 kişi olurdu oda küfürler falan da ediliyor tabi arada karı kız varsa kafede zaten herkes sessiz oynardı öldüğü kişinin masasına gider öldürdü diye kafaya vurup kaçardı xd böyle böyle şaka dolu samimiyet dolu güzel ortamlar oluyordu bu kafe sahipleri de ne zaman görsem karı kıza yazıyordu anca msn vardı birde o zamanlar Ktunnel falan xd şimdi mantığı o kadar da iyi olan çok oyun yok genelde daha az vakit harcayan daha basit parayı basınca daha da basitleşen değeri 3-5 ay sonra çöp olan oyunlar var piyasa da mmorpg tarzı ondan millet genelde battle Royal oyunlarında zaman öldürüyor eski tip oyunlar gelmez birdaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu hilelerden bende bıktım (cs go,Pugb) çözümüde gelmedi hala ag kolsuzları madem oynayamıyorsun fps online oyunlarında ne işin var değil mi ? abi o kadar kolsuzsanız gidin gta oynayın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.