Şimdi Ara

Online Kurslardan Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sertifikanın amacı KPSS tercihleri ile alakalı olduğu için bu kategoriye açtım.

Ben çok iyi derecede bilgisayar kullanabilen biriyim. Fakat sertifikam yok ve örgün eğitimde bilgisayar derside almadım. Olurda KPSS'de atanırsam belge şartı koşarlar diye Bilgisayar İşletmenliği sertifikası almak istiyorum.

Belediyelerin verdiği kurslarda kursa katılım zorunluymuş. Sağlık problemlerim sebebiyle formalite olarak gidip gelmek beni zorlayacaktır. İnternette online eğitim vererek MEB onaylı sertifika verdiğini iddia eden siteler gördüm ama pek güvenemedim. Bu tip online şekilde MEB onaylı sertifika alan var mı aranızda ?

160 saat MEB onaylı grafik animasyon sertifikam var. Bu kursta zaten temel bilgisayar işletmenliği eğitimide verdiler ama ismi Grafik Animasyon diye geçtği için kabul etmeyebilirler diye duydum.

Deneyimi olan arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum.

• Elginkan vakfi uzaktan egitim sitesini incele..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: farukaan

Elginkan vakfi uzaktan egitim sitesini incele..

Teşekkürler inceleyeceğim.

Siz buradan sertifika aldınız mı ? veya alan bir tanıdığınız oldu mu ?

EKLEME :

Sadece üç ilde sınav yapıldığı yazıyor ben sınav için o illere gidemem maalesef.

quote:

Sınavlar Eğitim Merkezlerimizin bulunduğu Manisa, Kocaeli ve Bolu illerinden birinde yapılmaktadır. Eğer bulunduğunuz ilde Uzaktan Eğitimlerimize katılan ve sınava girmeye hak kazanan kursiyerlerin sayısı 100 den fazla olması halinde bulunduğunuz ilde de sınav merkezi açılacaktır(M.E.B.’e bağlı herhangi bir okul). Sınav Merkezlerini Bakanlık belirlemektedir. Nerede sınava gireceğiniz sizlere çalışma takviminde belirtilen tarihlerde cep telefonlarınıza SMS ile bilgilendirilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEHUNTER -- 17 Temmuz 2014; 2:33:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.