Şimdi Ara

Online Counter Strike Source Dedicated Server (Update Yok) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
478
Cevap
0
Favori
107.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oldboi

quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

bende orjinal hl2 css var oynamammı sizle yani

orjinaller steam üzerinden oynayabiiyor...orjinal css'un varsa forumda sarman61 nickli arkadaşın açtıgı forumda bir kaç server adresi göreceksin

Biz DH'ciler genelde mix'De oynuyoruz..Server adreslerini istersen favorilerin arasına ekle
    css1.mix.gen.tr
    css2.mix.gen.tr
    css3.mix.gen.tr
    css4.mix.gen.tr
    css5.mix.gen.tr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

orjinaller steam üzerinden oynayabiiyor...orjinal css'un varsa forumda sarman61 nickli arkadaşın açtıgı forumda bir kaç server adresi göreceksin

Biz DH'ciler genelde mix'De oynuyoruz..Server adreslerini istersen favorilerin arasına ekle
    css1.mix.gen.tr
    css2.mix.gen.tr
    css3.mix.gen.tr
    css4.mix.gen.tr
    css5.mix.gen.tr

yok bende mixe takılırım oynadığım zamanlarda ama pek oynamam zaten şimdi bu hamachide oynayabilme şansım varmı diye sormuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: bachree

quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

css1.mix.gen.tr
    css2.mix.gen.tr
    css3.mix.gen.tr
    css4.mix.gen.tr
    css5.mix.gen.tr

yok bende mixe takılırım oynadığım zamanlarda ama pek oynamam zaten şimdi bu hamachide oynayabilme şansım varmı diye sormuştum

Alıntıları Göster
    senin elinde alternatif çok..ne gerek var ki hamachi'ye..

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokristal

Evet Bende Bir daha oynamam küfür küfür küfür başka birşey bildikleri yok zaten özel sunucularda daha iyi orada hemen Kick yapıyorlar oyuncuyu ama burada adam işstediği gibi küfür ediyor birde Dürbün yasağı katıyor beğenmedim (Webportalim yaptığın İçin Sağol Emeğe Saygı)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: c@ner

Evet Bende Bir daha oynamam küfür küfür küfür başka birşey bildikleri yok zaten özel sunucularda daha iyi orada hemen Kick yapıyorlar oyuncuyu ama burada adam işstediği gibi küfür ediyor birde Dürbün yasağı katıyor beğenmedim (Webportalim yaptığın İçin Sağol Emeğe Saygı)

bence biraz abartıyorsun sanki 2 keliemden biri küfür gibi davranıyorsun ancak öyeldeğil abartmayın

kick olayına gelince sadece oynamadığı için c++ nick li bi arkadası cıkardık oyunu yavaslatıyordu

:)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 13 Temmuz 2005, 13:33:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokristal

Olabilir ama bıraktığı kişide hiç iyi değildi zaten sözüm webportalim'a asla değil Emeğe Saygı var bend e ama bıraktığı kişiye 1 tane

quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

quote:

Arkadaşlar bu tür sorunlar sunucun başımda Webportalım'ın olmaması onun yerine tecrübesiz bir arkadaşımızın olması nedeniyle oldu. Sanırım Webportalım'ın meşgul olduğu bir gündü.

Alıntıları Göster
    quote:

Olabilir ama bıraktığı kişide hiç iyi değildi zaten sözüm webportalim'a asla değil Emeğe Saygı var bend e ama bıraktığı kişiye 1 tane

quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

quote:

Arkadaşlar bu tür sorunlar sunucun başımda Webportalım'ın olmaması onun yerine tecrübesiz bir arkadaşımızın olması nedeniyle oldu. Sanırım Webportalım'ın meşgul olduğu bir gündü.

katılıyorum server da adminlik webportalim da olsaydı bunlar olmazdı oyun esnasında arkadaslar ancak doğa olumlu bir server olusturmak bizlerin elinde öyledeğilmi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 13 Temmuz 2005, 13:36:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: codur

quote:

bence biraz abartıyorsun sanki 2 keliemden biri küfür gibi davranıyorsun ancak öyeldeğil abartmayın

kick olayına gelince sadece oynamadığı için c++ nick li bi arkadası cıkardık oyunu yavaslatıyordu

:)))))

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bilmem hiç düşündünüzmü ama benimde bir özel hayatım var..

dün izinliydim. pek ilgilenemedim..

sniper yasağına gelince şimdilik böyle bir yasak yok..

tek yasak uzun süre olduğun yerde yatmak, yani pusu olayı yok kardeşim..

fakat çoğunluk sniper kullanımını yasaklanmasını isterse yasaklarız...

• ya bu iceworld haritasını nerden indiricez yani server da kullanılanı internette bir sürü iceworld var fakat serverdakile uyuyşmuyo. acaba bu harita için bi link vermen mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundy_

ya bu iceworld haritasını nerden indiricez yani server da kullanılanı internette bir sürü iceworld var fakat serverdakile uyuyşmuyo. acaba bu harita için bi link vermen mümkün mü
    harita paketlerinin içinden cıkıyor 570 kb lik bi dosya msn den vere bilirim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 14 Temmuz 2005, 17:36:16 >
  • quote:

ya bu iceworld haritasını nerden indiricez yani server da kullanılanı internette bir sürü iceworld var fakat serverdakile uyuyşmuyo. acaba bu harita için bi link vermen mümkün mü
    quote:

Orjinalden alıntı: Bundy_

ilk mesajdan indirebilirsin haritaları..
  • quote:

Alıntıları Göster
    1- fy_iceworld
    2- awp_india
    larda link yoktu ya da browserdan kaynaklanan bi sorun oluştu şimdi tıklanabiliyor. saol
  • quote:

1- fy_iceworld
    2- awp_india
    larda link yoktu ya da browserdan kaynaklanan bi sorun oluştu şimdi tıklanabiliyor. saol

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bundy_

1- fy_iceworld
    2- awp_india

az önce ekledim

• quote:

Alıntıları Göster
    sağol dostum
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya beyler

tabii ki dust2 laf1 m1 olur yarin ( bugün ) kur da oynariz

baglandim ama saat tam 24 idi o yüzden giremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

ya beyler

tabii ki dust2 laf1 m1 olur yarin ( bugün ) kur da oynariz

baglandim ama saat tam 24 idi o yüzden giremedim

Alıntıları Göster
    talep yağun olursa 24 saat açık kalacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: webportalim

talep yağun olursa 24 saat açık kalacak...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ilk mesaja harita paketi eklendi bence indirmelisiniz
  • quote:

Arkadaşlar ilk mesaja harita paketi eklendi bence indirmelisiniz

Alıntıları Göster
    sonra yok ben duymadım, yok bana sölemediler diyenin way haline...
  • quote:

sonra yok ben duymadım, yok bana sölemediler diyenin way haline...

Alıntıları Göster
    up up everybody up

Üst konu olmuş zaten

Yakında yeni sistemimle geliyorumGaliba 1 hafta sonra..

Updatelerden gına gelmişti harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 14 Temmuz 2005, 13:49:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

up up everybody up

Üst konu olmuş zaten

Yakında yeni sistemimle geliyorumGaliba 1 hafta sonra..

Updatelerden gına gelmişti harbiden

Alıntıları Göster
    counter oynamaya yeni başladım. bu söyledikleriniz counter strike versiyon 1.6 ile yapmak mümkün mü? daha ileri bir sürümü var mı? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: selimerman

counter oynamaya yeni başladım. bu söyledikleriniz counter strike versiyon 1.6 ile yapmak mümkün mü? daha ileri bir sürümü var mı? teşekkürler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selimerman

cs source var . 1.6 ile bu sunucuya giremessin .

• quote:

Orijinalden alıntı: aTi

quote:

Orjinalden alıntı: selimerman

cs source var . 1.6 ile bu sunucuya giremessin .

Alıntıları Göster
    Arkadaslar benımde source ile ilgili bir sorunum var.Formattan önce rahatca oynuyordum oyunu.Ama formattan sonra burdakı fınal dma versıyonunu cektım.Video test yapıyo oyunun basında ve bunu basaramıyor ve oyundan atıyor.Geforce 4mx ekran kartım var.Directx 9 kurulu.Ve forceware var.Acaba forceware benim kartıma uymuyormu?Video testinden sonra en az directx 7 uyumlu hardware gerekıyor dıyor.Tesekkurler simdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dagoberto

Arkadaslar benımde source ile ilgili bir sorunum var.Formattan önce rahatca oynuyordum oyunu.Ama formattan sonra burdakı fınal dma versıyonunu cektım.Video test yapıyo oyunun basında ve bunu basaramıyor ve oyundan atıyor.Geforce 4mx ekran kartım var.Directx 9 kurulu.Ve forceware var.Acaba forceware benim kartıma uymuyormu?Video testinden sonra en az directx 7 uyumlu hardware gerekıyor dıyor.Tesekkurler simdiden.

Alıntıları Göster
    hamachi girişinde kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra join kısmına tıklıyorum fakat "error:this network appears to be full" hata mesajı çıkıyor.ne yapmalıyım?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.