Şimdi Ara

Online Counter Strike Source Dedicated Server (Update Yok) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
0
Favori
107.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben oyunu emuleden indirdim aslında half life 2 yi indirmiştim ama yanında cs source da geldi işte. Fakat cs kısayoluna tıkladığım zaman steam açılıyor. Kısayol linkine baktığım zaman da zaten steam.exe gözüküyor. cs için bir exe dosyası bulamadım. CS yi nasıl çalıştıracağım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

HL 2 Deathmatch

Counter-Strike Source

Team Fortress 2 (CApture th Flag)

Bu üç oyunu da online oynayabiliyoruz. Ping düşük.

İstediğiniz oyunu yazın onu açalım.

Juiced
  • css update 19 çıktı
    www.webportalim.tr.cx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webportalim -- 10 Temmuz 2005, 17:23:54 >
  • quote:

HL 2 Deathmatch

Counter-Strike Source

Team Fortress 2 (CApture th Flag)

Bu üç oyunu da online oynayabiliyoruz. Ping düşük.

İstediğiniz oyunu yazın onu açalım.

evet, o Türk sunucusu olsun isteyen arkadaşlar nerdeler şimdi.

biz hazırız oyun arşivimiz zengin.

onlar css istiyorlardı biz daha fazlasına sahibiz, nerdeler şimdi?
  • arkadaşlar ilk mesaj editlenmiştir inceleyiniz...[/b]
  • saol hoca büyük dertten kurtardın bende source updateleri yok diye oynıyamıyodum
  • önemli değil...

bir süredir forumda göremediğim bazı arkaşalar sunucu kurmam için beni teşvik ediyorlardı.

sunucuyu kurduk onlar ortalıkta yok...

nasıl oldu anlamadım.....
  • oyunu bende oynrdım ama eğer bende oyun olsaydı

oyunu ücretsiz hiçbiyerden bulmadım ücretsiz derken korsanını bile bulamadım yaa
  • cs 1.6 olmuyo mu bi ara onu oynayak :P
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jedi MASTER

oyunu bende oynrdım ama eğer bende oyun olsaydı

oyunu ücretsiz hiçbiyerden bulmadım ücretsiz derken korsanını bile bulamadım yaa

Buradan indir. Tıkla

çok saol sm=claps.gif] zevkten dört köşe oldum walla

• Çok küfür var
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

Çok küfür var

Sunucuda aynı kafeden oynayan sıkı dostlar var birbirine şaka amaçlı takılıyorlar önemsenecek bir konu değil. Bu konuyu arkadaşlara açarım. Düzeltmeye çalışırız. Sözkonusu sözlerin hiçbirin sana yönelik olmadığına emin olabilirsin.

O konu da eminim de, küfür raharsız edici bişey. BU konuda duyarlı olunması gerelki. Madem hizmet yapılıyor kalite ve ahlak çerçevesinde olması gerekli olduğu kanısındayım.

• yabancı server larda sövmüyorlarmı hiç.

hemde nasıl sövüyorlar...

tabiki ahlaklı olmak güzel bir olgu, fakat herkez senin gibi ahlaklı olamayabilir...
  • Evet Bende Bir daha oynamam küfür küfür küfür başka birşey bildikleri yok zaten özel sunucularda daha iyi orada hemen Kick yapıyorlar oyuncuyu ama burada adam işstediği gibi küfür ediyor birde Dürbün yasağı katıyor beğenmedim (Webportalim yaptığın İçin Sağol Emeğe Saygı)
  • Olabilir ama bıraktığı kişide hiç iyi değildi zaten sözüm webportalim'a asla değil Emeğe Saygı var bend e ama bıraktığı kişiye 1 tane

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: c@ner

Evet Bende Bir daha oynamam küfür küfür küfür başka birşey bildikleri yok zaten özel sunucularda daha iyi orada hemen Kick yapıyorlar oyuncuyu ama burada adam işstediği gibi küfür ediyor birde Dürbün yasağı katıyor beğenmedim (Webportalim yaptığın İçin Sağol Emeğe Saygı)

Arkadaşlar bu tür sorunlar sunucun başımda Webportalım'ın olmaması onun yerine tecrübesiz bir arkadaşımızın olması nedeniyle oldu. Sanırım Webportalım'ın meşgul olduğu bir gündü.

• niye kalabalık değil serverlarınız?
  • bende orjinal hl2 css var oynamammı sizle yani
  • bu arada admin pluginlerinden anlayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

bende orjinal hl2 css var oynamammı sizle yani

orjinaller steam üzerinden oynayabiiyor...orjinal css'un varsa forumda sarman61 nickli arkadaşın açtıgı forumda bir kaç server adresi göreceksin

Biz DH'ciler genelde mix'De oynuyoruz..Server adreslerini istersen favorilerin arasına ekle
    css1.mix.gen.tr
    css2.mix.gen.tr
    css3.mix.gen.tr
    css4.mix.gen.tr
    css5.mix.gen.tr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.