Şimdi Ara

Öneriniz gerekli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evimize bi televizyon almayı planlıyoruz ama ben bu konuda biraz acemiyim. Biraz arastırıyım dedim kafam karıştı açıkçası. Kolaya kaçmak gibi olcak ama yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle 2000 YTL 'ye kadar bişey arıyoruz. Oda çok büyük değil yani TV'den uzaklık yaklaşık 3 mt ve %30 Maç %30 Dvd %40 günlük kullanımı olucak. LCD veya Plazma önerilerinizi bekliyorum, Teşekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanBJK -- 12 Kasım 2008; 21:18:05 >



  • tabıkı plazma ozellıklede pıoneer 5080xa :) olursa ıyı olur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: starsın

    tabıkı plazma ozellıklede pıoneer 5080xa :) olursa ıyı olur

    2000 ytl.ye olursa bende alayım bir tane.. Şaka bir yana gözünden kaçmış heralde. 2000 ytl.ye kadar demiş. Zaten 5080xa zannedersem kalmadı piyasada.
  • 3m ve maç seyredeceksen tabii ki 42'' plazma. bütçeyi azıcık zorla, bulabilirsen pio 4280 al geç.
  • saolun verdiğiniz fikirler için ama bu iki üründe baya zorlama olmuş bütçeyi
  • sana nacizane bir tavsiye.1300 ytlye seg al 42 inc merak etme paneli a sınıftır yurt dısı ıcın uretılen vestelındır.urun hakkındakı yorumları okumanı tavsıye ederım.kalan 700 ytlyede 32 inc al mutfagına yada baska bir odaya şu ekonomide markaları zengin etmekten baska bir seye yaramıyor aralarında cok kucuk farklar var o fark ıcınde degmez.marka ısımden ıbarettır.panasonic 42 inc kullanmıs bırı olarak tavsıyem.seg asla kötü degildir bence samsung ve lg den kalıtelı urundur zaten panel olarak lg kullanıyorlar a sınıfı.tercih senindir ama butcen kısıtlı degilse piooner ve sharp derim.
    saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rkarab

    3m ve maç seyredeceksen tabii ki 42'' plazma. bütçeyi azıcık zorla, bulabilirsen pio 4280 al geç.

    al benden de o kadar aynen katılıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: andy1

    sana nacizane bir tavsiye.1300 ytlye seg al 42 inc merak etme paneli a sınıftır yurt dısı ıcın uretılen vestelındır.urun hakkındakı yorumları okumanı tavsıye ederım.kalan 700 ytlyede 32 inc al mutfagına yada baska bir odaya şu ekonomide markaları zengin etmekten baska bir seye yaramıyor aralarında cok kucuk farklar var o fark ıcınde degmez.marka ısımden ıbarettır.panasonic 42 inc kullanmıs bırı olarak tavsıyem.seg asla kötü degildir bence samsung ve lg den kalıtelı urundur zaten panel olarak lg kullanıyorlar a sınıfı.tercih senindir ama butcen kısıtlı degilse piooner ve sharp derim.
    saygılar


    saol andy1 bilgiler için.. migrosta sanırım en uygun fiyatla o da 1.450.. biraz bakınırken TOSHIBA 42X3000 buldumda. bu tv nasıldır. bir bilginiz var mı. fiyatıda uygun geldi Tek ödeme ile 1.614,05 YTL (KDV Dahil)




  • http://www.hepsiburada.com/panasonic-42pv8p-hd-ready-42-plazma-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=153529&productid=evpan42pv8e

    Ben 4 senedir Panasonic 42 PW6 kullanıyorum, bunun çok daha düşük modeli, çok memnunum. Aldığım zaman 7000 ytl civarında idi, şimdi 2000'lerde dolaşıyor daha iyi modelinin fiyatı. Bu yolladığım TV de hem plazma hem HD Ready. Bence çok memnun kalırsın. Fiyatı da 150 ytl üstünde limitinin.
  • Maç için olacaksa plazma.
    LG modellerine bakın. Şu aralar fiyatları iyi ve Samsung'dan iyidir bence.
    LCD için --> Toshiba olabilir bu fiyatlara..http://forum.donanimhaber.com/m_26766154/tm.htm
  • kendi tercihimi diyebilrim oncelikle tv kablo vs izleyeceksen kesinlikle plazma derim.toshiba lgden goruntu olarak ustundur + lg nin panellerdeki gurultu ses sorunuda malesefki var.sana tavsiyem daha once pansonic kullanan biri olarak seg al derim sebebine gelince fiyat olarakta uygun kalite olarakta lg yada pansonic arasında fazla bir - veye +sı yok.panasonicten sonra bende seg almayı dusunuyorum fakat yine sana tavsiyem magazalardan al 1200 ytlye cok rahat bulursun.800 ytl yada 700 ytlye teknosada autlet urunlerde 32 inc ide kalan paranla al.yani 2000 ytlye 2 tv alırsın.markalara fazla takılma derim su ekonomik krizde magazalarda nakite inanılmaz indirimler var.internetteki fiyatlar seni yanıltmasın.seg toshiba samsung 3 unden birisini secebilirsin.dedigim gini nakitin varsa 2 tv alırsın 2000 ytlye.sunuda unutma hangi urunu alırsan al yorumlar degısmez bazıları kotu bazıları ıyı der.onemlı olansa senın aldıgın urundur.herseyden oncede servis hizmeti cok onemli sana seg dememın sebebi servis guvenlıgıdır vede urunun avrupadada satılması yani kötü bir ürün degildir tam tersi kalitelidir fakat duyulmaıs marka olması tek dez avantajı seg degılde sony yada lg vs. olsaydı emin olki herkesın tavsıye edecegı bır urun olarak ilk 5 te yerini alırdı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.