Şimdi Ara

önerilere ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce bi laptop aldım almaz olaydım keşke şimdi pişmanım o zaman bi hevesle almıştım ama iyice yavaşladı. neyse bi bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve işlemcide kararsız kaldım acaba CORE DUO mu alsam? AMD mi? Aslında en iyisi Core Duo almak ama önerilerinize de ihtiyacım var. ve bir şey daha bana ekran kartı önerirseniz sevinirim herkese teşekkürler...

• amd önerilir her zaman amd almanı tavsiye ederim

Orjinalden alıntı: octavarium

amd önerilir her zaman amd almanı tavsiye ederim

çok sağol. haklısın her zaman amd öneriliyo ama core duolar da çok iyiymiş. karar veremedim bi türlü yaa.
  • Amd işlemciden şaşma derim. Ana kart ise winfasttan işlemcine uygun bi model olabilir

Piyasa yaygınlığı (servis imkanı değişim vs. için) Intel derim kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyusuk

Ya bir masaüstü güzel olur ama sen 7 ay önce aldım laptopu iicene yavaşladı demişsin o zaman hızlımıydı eğer fark varsa sorun donanımda dğil yazılımdadır.

yani bana göre yavaş demek istedim. O zamanlar hızlı gelmişti ama yeterince hızlı değil. Ben programlama, tasarım, grafik çalışırken makine kasmasın istiyorum. Yazılımında bi sorun yok ram'ı çok düşük 256 MB. 512lik bi ram takviyesi yapcam. Ayrıca ekran kartında da bi sorun var galiba garantiye veriyim diyorum ama bu sorun her zaman karşıma çıkmıyor. bilgisayar açılırken birden ekran kararıyor ve görüntü gelmiyor. bu şimdiye dek 4 kez başıma geldi. Garantiye versem adamlar bu sağlam deyip geri göndericek e adamların o sorunla karşılaşması çok düşük bir ihtimal zaten. Neyse bakalım hayırlısı... ama yeni bi bilgisayar alsam çok iyi olacak. Herkes amd'yi öneriyor en iyisi amd almak. Bir de ekran kartı önerirseniz sevinirim herkese çok teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.