Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mupe senin cihazın hangi versiyon acaba biliyor musun? 1.1.1 mi 1.1.2 4.6 mı?
  • ben alıyorum kesin
  • SATILIK IPHONE
    SADECE MAKINA 950 YTL
    STEALTH SIM LE KIRILMIS , IMEI KAYITLI HALI 1200 YTL
    FATURASINA KADAR TESLIM EDILECEKTIR
  • Arkadaşlar Selam,

pazartesi günü 5 adetlik Stealhsim bir sipariş vericem isteyen varsa lütfen bana mesaj atsın bu arada hak verirsinizki min 25 adet üründe maliyetimiz YTL 130 idi fakat 5-10 adet için YTL 135 gibi bir masraf oluyor

İSTEYENLER VARSA PAZARTESİ GÜNÜ SİPARİŞ VERİYORUM 3 GÜN İÇİNDE ELİMİZDE OLUR
  • ocak başından beri amerikada 1.1.3 satışa sunuldu ve kullanılıyor.alacağınız telefonunda 1.1.3 çıkma ihtimali var.1.1.2 için kullanılan activation---jailbreak işlemlerini 1.1.3 için henüz kullanamazsınız.activation ve jailbreak işlemleri üzerinde çalışmalar devam etmekte.sizin telefonunuz gelene kadar neler olur orasına bilemem ama şuan için kullanamazsınız.bu link de 1.1.3 deki yeni birkaç özellikleri içeriyor.
    http://video.gearlive.com/video/article/q407-video-iphone-113-firmware-feature-walkthrough/

quote:

Orjinalden alıntı: delann

SELAM ARKADAŞALAR,AMERİKA'DAN İPHONE GETİRTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM DA AKLIMI KURCALAYAN DURUMLAR ŞUNLAR.

1.CİHAZ OCAK SONU,ŞUBAT BAŞI GİBİ NEW YORK'TAN ALİNACAK,BU SÜRE ZARFİNDA 1.1.3 VERSİYONUN CİKMA OLASILIGI NEDİR(HER AN CİKMA OLASILIGI VAR FAKAT;BU KONUDA DAHA NESNEL BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMCI OLABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNDÜM.)?

2.DİYELİM Kİ 1.1.3 VER CİHAZ ALDİM,1.1.2 İÇİN KULLANILAN YÖNERGELERİ İZLEYEREK TELİ JAİLBREAK YAPABİLİR MİYİM?YOKSA 1.1.3 İÇİN FARKLI BİR YOL MU İZLEMEK GEREKECEK.

• quote:

Orjinalden alıntı: msto5

ocak başından beri amerikada 1.1.3 satışa sunuldu ve kullanılıyor.alacağınız telefonunda 1.1.3 çıkma ihtimali var.1.1.2 için kullanılan activation---jailbreak işlemlerini 1.1.3 için henüz kullanamazsınız.activation ve jailbreak işlemleri üzerinde çalışmalar devam etmekte.sizin telefonunuz gelene kadar neler olur orasına bilemem ama şuan için kullanamazsınız.bu link de 1.1.3 deki yeni birkaç özellikleri içeriyor.
    http://video.gearlive.com/video/article/q407-video-iphone-113-firmware-feature-walkthrough/

quote:

Orjinalden alıntı: delann

SELAM ARKADAŞALAR,AMERİKA'DAN İPHONE GETİRTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM DA AKLIMI KURCALAYAN DURUMLAR ŞUNLAR.

1.CİHAZ OCAK SONU,ŞUBAT BAŞI GİBİ NEW YORK'TAN ALİNACAK,BU SÜRE ZARFİNDA 1.1.3 VERSİYONUN CİKMA OLASILIGI NEDİR(HER AN CİKMA OLASILIGI VAR FAKAT;BU KONUDA DAHA NESNEL BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMCI OLABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNDÜM.)?

2.DİYELİM Kİ 1.1.3 VER CİHAZ ALDİM,1.1.2 İÇİN KULLANILAN YÖNERGELERİ İZLEYEREK TELİ JAİLBREAK YAPABİLİR MİYİM?YOKSA 1.1.3 İÇİN FARKLI BİR YOL MU İZLEMEK GEREKECEK.

Yanlis bilgi;
    Su saate kadar 1.1.3 halen piyasaya cikmamistir.

• Arkadaşlar merhaba,

Benim bir sorum olacak. Hangi yıldan sonra alınan sim lerde bu stealth sim çalışıyor? Sim kartın özellikleri ne olması gerekiyor? ayrıca sim kartımın eski olup olmadığını nerden bileceğim? (yani stealth sim'i destekleyip desteklemeyeceğini nerden bileceğim). Bilgilendirirseniz sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: canoliflower

Arkadaşlar merhaba,

Benim bir sorum olacak. Hangi yıldan sonra alınan sim lerde bu stealth sim çalışıyor? Sim kartın özellikleri ne olması gerekiyor? ayrıca sim kartımın eski olup olmadığını nerden bileceğim? (yani stealth sim'i destekleyip desteklemeyeceğini nerden bileceğim). Bilgilendirirseniz sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

sim kartının 3-4 senelik olması yeterli , baktın çalışmıyor hemen bir turlcell extradan yeni kart al 5 dakikada hemen çalışıyor sonra
  • Arkadaşlar Selam,

pazartesi günü siparişi verdeğimi ve 3 gün içinde elimizde olduğunu bildirmiştim

isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler

güncel liste

excimert / 1 adet
    sunal59 / 1 adet
    hasumut / 1 adet
  • Arkadaslar selam,
    Bir kac hafta onceden takip etmistim yazdiklarinizi, ve yapilan organizasyonlari. Bende Tr'ye getirdigim iPhone'larla sorun yasamis (malum 1.1.2 out of box durumu) problemi baya baya bi para odeyerek dogubanktan cozmustum.
    Simdi amerikadayim tekrardan ve yapabilecegim bisey olursa seve seve yardimci olmaya calisirim. StealthSim'lerde sorun yasaniyo gibilerinden biseler duymustum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama burda da satilan daha cok TurboSim. Yani organize edip TurboSim yada digerlerinden hangisinden almak isterseniz benle irtibata gecebilirsiniz, elimden geleni yaparim. Kolay gelsin..
  • excimert

ben daha önce yazmıştım ama unutuldum herhalde...

1 adet istiyorum...
  • bende istiyorum 1 tane nereye yatırıyoruz parayı
  • Bende bir tane istiyorum, lütfen ödeme hakkında bilgi ?

Selamlar
  • Bir adet de ben istiyorum. Pazartesi parayı gönderiorum.
  • Arkadaşlar Selam,

süre yarın saat 15:00 e kadardır (tarın ödeme yapılacak stealhsim canadaya) eft yapacak arkadaşların açıklam kısmına mutlaka nicknamelerini yazmanızı rica ederim;

excimert / 1 adet
    sunal59 / 1 adet
    hasumut / 1 adet
    Cubbush / 1 adet
    simsim / 1 adet
    cihatdursun / 1 adet
    cosmonot / 1 adet

Akbank
    Şubeniz GÜNEŞLİ/İSTANBUL
    Hesabınız 635-0071837
    IBAN TR46 0004 6006 3588 8000 0718 37

YTL 135 / adet

not: saat 15:00 e kadar ödemesi gelen kadar sipariş verilecektir
  • Selam,

Ben 1 adet Stealthsim siparisi için 135 YTL gönderdim EFT ile.

Hadi hayırlısı
  • stealthsim kartı kullanan arkadaşlar , bu 1.1.3 versiyon çıkınca cihazı 1.1.3 e update ettiğimizde kullanabilicekmiyiz sorunsuz ? bir bilgi varmı acaba bu konuda
  • SAyın arkadaşlar geçen yazılımla kırılacak demiştim beceremediler ve turbosimle kırdılar ve 120 milyon para verdim.Eğer yaptırmak isteyen olursa ANkarada adamın tel nosunu verebilirim.Yapan ben değilim yanlış anlaşılma olmasın sakın.Soracağınız sorular olursa cevaplayabilirim.
  • Mert Selam,

1 adet stealth sim için, hesabına 135 YTL EFT yaptım, bilgin olsun.

Tşkler
  • Excimert, hesabına havaleyi yaptım.
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.