Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HAYIRLISI BAKALIM...

SİMİ BEKLİYORUZ :) (EN ACİLİNDEN)

quote:

Orjinalden alıntı: excimert

Arkadaşlar Selam,

süre yarın saat 15:00 e kadardır (tarın ödeme yapılacak stealhsim canadaya) eft yapacak arkadaşların açıklam kısmına mutlaka nicknamelerini yazmanızı rica ederim;

excimert / 1 adet
    sunal59 / 1 adet
    hasumut / 1 adet
    Cubbush / 1 adet
    simsim / 1 adet
    cihatdursun / 1 adet
    cosmonot / 1 adet

Akbank
    Şubeniz GÜNEŞLİ/İSTANBUL
    Hesabınız 635-0071837
    IBAN TR46 0004 6006 3588 8000 0718 37

YTL 135 / adet

not: saat 15:00 e kadar ödemesi gelen kadar sipariş verilecektir

• Selamlar....

Bu StealhSIM getirme islemini kim yapiyor tam olarak bilmiyorum ancak, ben de bu partideki siparisiniz icin 3 adet getirtmek istiyorum en acilinden.

Eger getittirebilecek ark. bana da 3 adet getirttirebilirse yarin sabah 3 adet parasini hesaba EFT gecebilirim. Biraz gec gordum kusura bakmayin.

Kesin alicaam, tel. numarasi verebilirse getirten ark. cepten arayabilirim, ya da bana gelismelerle ilgili msj atabilirseniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vebali mantar -- 19 Ocak 2008; 0:03:22 >
  • selam kardes

Pm attim sana
  • Noldu gelişme var mı siparişte,
    Sabırsızlandım mı ne?
  • Selam Beyler,

kanadadaki eleman ürünlerin yarın kargoya verileceği bildirildi

gelişmelerden hbaerdar edicem

tşkler
  • Selam Mert Kardes,

Ne oldu bizim Stealth Simlerden bi haber yok mu? Ben de sabirsizlanmaya basladim valla...

En kisa zamanda haberlerini bekliyoruz. Gelismeleri de bize bildirirsen seviniriz.

Gorusmek uzere...
  • Selam arkadaslar,

StealthSim'ler 17 Ocakta kargolandiysa bugun Excimert'in eline gecmesi gerekir diye dusunuyorum.
  • Arkadaşlar selam,

canadaki eleman bu sefer zannedersem biraz rahat davrandı kargoya cumartesi günü verdiğnii söyledi bende kendisinden tracking number istedemi onu bekliyorum , 2-3 gün içinde elinizde olur diye düşünüyorum, hak verirsinizki saat farkı dolaysıyla pek anında mesajlaşamıyoruz
  • Merhaba arkadaşlar bende merte ilk sipariş verip StealthSim alanlardanım, daha iphone'num gelmeden aceleci davranıp StealthSim almıştım fakat iphone geldiğinde kırılabilir versiyon olan 1.1.1 çıkınca StealthSim kullanmama gerek kalmadı uzun lafın kısası elimde 1 adet StealthSim var isteyene 135 ytl karşılığı hemen gönderebilirim.
    Not: StealthSim hiç kullanılmamıştır iphone hiç takılmamıştır geldiği gibi durmaktadır.
  • Eximert Merhaba,

Acaba kartlarin gelis takvimi belli oldu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: konuk6

Eximert Merhaba,

Acaba kartlarin gelis takvimi belli oldu mu?

Selamlar

Tracking numarasini bekliyorum bende, mail gelmez ise aksam telefon acicam
  • N'oldu abi alabildin mi numarayı, ne zaman ulaşıormuş belli mi,?
  • Selam Beyler,

iyi haber, kargo yarın inşallah elimde

Fedex Tracking number:791483600280
  • adam dün mü vermiş kargoya!!! İlginç. Neyse geç olsun güç olmasın diyelim
  • Herkese selam,

E hayırlı olsun diyelim.

Bu arada, elinde, orijinal ambalajında 1.1.2 cihaz olupta satmayı düşünen varsa lütfen benimle temasa geçsin. Zira almak isteyen bir arkadaşım var.
  • Eximert,

Bu harika, sonun haber aldık. Sİmdiden ugraslarin icin tesekkurler.....
  • Arkadaşlar herkese iyi geceler

3.organizasyona ait tüm kartlar Araskargo ile bugün gönderilmiş olup, herkesin mail adresine tracking numaları bildirilmiştir

Buradan herkese yaptığım bu 3 organizasyonda vermiş olduğunuz destekler için çok teşekkür ederim

STEALHTSIM 1.1.3 için İLERKİ GÜNLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE !!!!!!
  • Eximert merhaba,

Stealthsim elime geçti ve iphone'um sorunsuz çalışıyor.

Yardımların için gerçekten teşekkürler.
  • Mert kardeş ben de update ettikten sonra 1.1.2 ye çalıştırabildim. Bir aydır evin bir aksesuarı olan iphone artık önemli bir misyonu yerine getirior.

Herşey için teşekkürler.

Saolasın
  • Merhaba ark.lar, benim tel. 1.1.2 ve stealthsim ile kirdim. Simdi soyle bir sorunum var. Avea 64 kb lik kart ile sorunsuz calisiyor ancak Turkcell ile calismiyor. Once kartim eski oldugu icin diye dusundum ve gittim 64 kb lik yeni bir kart aldim. ama onda da calismadi hatta bir ark.imda da calismadi. sorun neyden olabilir. Acaba tel. numaralarinin cok onceden alinmis olmasi bunda etkili olabilir mi? ya da ne yapmak gerekiyor. Sanirim benim numaram Trcell in seri 1 indenmis ve ben bundandir diye dusunuyorum. Bilen varsa yorum yaparsa sevinirim. :) :)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.