Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: konuk6

Ankara'da olup Stealthsim kullanan bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var. Herşeyi tam ve eksiksiz olarak yaptım ama cihazdan "No Sim" mesajı alıyorum ve çalıştırmayı başaramadım.

Olasılıklar
    Stealthsim simcard ile temas etmiyor
    Simcart'ım uyumsuz
    Stealthsim bozuk

Ama sorunu belirlemem için bu kartı kullanan bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler...
  • Bende almayı düşünüyorum fakat alıp almayacağım 1 yada 2 gün içinde belli olacak birde şöle bişi war size haber vercemde ankarada bi adam var abi biz yazılımla kırıyoruz dedi bugün yarın bugün yarın 2hafta geçti ve yarın son günü abi yarın öğleden sonra alırsınız dedi ya birader sen bunu nasıl kıracan dedim abi programı gelecek dedi.Bu gece yatmadan önce herkes ailesi sevdikleri ve iphonunun software ile kırılması için allaha bol bol dua etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mupe06 -- 9 Ocak 2008; 20:20:57 >
  • ehueeu aynen bende direk kardeşimin törpüsünü kullandım zımparalama işlemi için:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mupe06

Bende almayı düşünüyorum fakat alıp almayacağım 1 yada 2 gün içinde belli olacak birde şöle bişi war size haber vercemde ankarada bi adam var abi biz yazılımla kırıyoruz dedi bugün yarın bugün yarın 2hafta geçti ve yarın son günü abi yarın öğleden sonra alırsınız dedi ya birader sen bunu nasıl kıracan dedim abi programı gelecek dedi.Bu gece yatmadan önce herkes ailesi sevdikleri ve iphonunun software ile kırılması için allaha bol bol dua etsin..

"" Kedi'dir kedi ""

saygılarımla.

• iworld kurulu

Son durumum

Şu anda elimde 3 adet kesilmişkart oldu

1 TURKCELL - No Sim mesajı alıyorum
    1 AVEA - No Sim Mesajı alıyorum
    1 AT&T ( Bu kartı da Stealthsim ile birlikte taktım) No Service mesajı alıyorum

Bu durumda benim problemim Sim kartı mı?

Uyumlu Sim kartı için bilgi alabilir miyim?

Teşekkürler,
  • hocam jailbreak yaptıına emin misin yada simkartların eski olmadıına ?
  • Mert belki bizim bi arkadaş daha almak isteyebilir
    hafiften benide ekle listene ama kesin diiil
  • Jailbreak’I adım adım uyguladım ver herhangi bir sorun yaşamadım. Sorunsuz çalışıyor. Iworld yüklü ve "Turkey" diye seçtim.

Kartlarımın yeni olup olmadığına nasıl karar vereceğim bilmiyorum! Turkcell üzerinde PLUS yazıyor ve 3 sene once almışımdır. Avea ise 2 senelik olabilir. Bunlar eskimidir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: konuk6

Jailbreak�I adım adım uyguladım ver herhangi bir sorun yaşamadım. Sorunsuz çalışıyor. Iworld yüklü ve "Turkey" diye seçtim.

Kartlarımın yeni olup olmadığına nasıl karar vereceğim bilmiyorum! Turkcell üzerinde PLUS yazıyor ve 3 sene once almışımdır. Avea ise 2 senelik olabilir. Bunlar eskimidir??

Telefonunuz USA mi UK mi?
  • Telefonu USA'den aldım.
  • eski diiiil bende de turkcell var gayet güzel çalışıyo bugun bi arkadaşın telefonu nuda yaptım oda çalışıyo muhakkak bi aksilik vardır ....
  • arkadaşım,
    yani doğrudur ama, yine de sormak istiyorum, simi ve stealth simi doğru takıyorsunuz değil mi?. başka bişi gelmiyor aklıma. normald e çalışması lazım.
  • SELAM ARKADAŞALAR,AMERİKA'DAN İPHONE GETİRTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM DA AKLIMI KURCALAYAN DURUMLAR ŞUNLAR.

1.CİHAZ OCAK SONU,ŞUBAT BAŞI GİBİ NEW YORK'TAN ALİNACAK,BU SÜRE ZARFİNDA 1.1.3 VERSİYONUN CİKMA OLASILIGI NEDİR(HER AN CİKMA OLASILIGI VAR FAKAT;BU KONUDA DAHA NESNEL BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMCI OLABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNDÜM.)?

2.DİYELİM Kİ 1.1.3 VER CİHAZ ALDİM,1.1.2 İÇİN KULLANILAN YÖNERGELERİ İZLEYEREK TELİ JAİLBREAK YAPABİLİR MİYİM?YOKSA 1.1.3 İÇİN FARKLI BİR YOL MU İZLEMEK GEREKECEK.
  • uygun fiyata fazla stealth sim olan varsa alabilirim.
  • 1.1.3 cıkmadıgı için jailbreak yapılıyormu bilinmez... cıkmaya bişey kim ne yapsın tabi herkesin niyeti kırılması yönünde :)

STEALTH SIM olan varsa bende alabilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mszehir -- 10 Ocak 2008; 13:36:18 >
  • Ya konudan sapıyoruz arkadaşlar şu organizayon için sayıyı tamamlasak ya...
    Ben de alıorum Mert arkadaşın getireceği Stealth'lardan bir tane.
  • Herkese selam,

Acil olarak bir tane isterim hatta varsa hemen alırım ama liste oluşturmak istyorsanız bana toplam 5 tane lazım, biraz yoğunum tüm forumu takip edemedim. Sizden ricam ne zaman elimizde olur ? ücreti ne ? ve ödeme nasıl organize ediliyor ? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsim -- 10 Ocak 2008; 22:20:15 >
  • Öncelikle herkese selamlar,
    Deneme yamulma, forum takibi ve sıkı araştırmalar sonucu elimde bulunan iPhone 1.1.2 Bootloader 4.6'yı jailbroken hale getirdim. Çinden Gevey Marka Next Sim getirttim ve Vodafone'la ilk denememde çalıştı. Ancak şöyle bi sorunum var, elimde Turkcell'in Smart Sim'lerinden var, yani tek kart üzerinde iki numara çalışıyor ve bu kartla iPhone çalışmıyor. Telefonu Turkcell hatlarımla kullanacağım için, daha önce böyle bir sorun yaşamış biri varsa ya da bunun neden olduğu ve nasıl çözüleceği konusunda bir fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Çok Acil!!!
  • Arkadaşlar Selam,

bir kaç gündür takip halindeyim ve kesin stealhsim alacakların lütfen bana mesaj atmasını rica edicem, çünkü geçenlerde alıcam diyen arkadaşlardan ses çıkmayınca diğer arkadaşlara haksızlık yapıldığı inancındayım

lütfen kesin STEALHSIM alacak arkadaşları bu mesajımdan sonra bilgi vermelerini rica ederim

tşkler
  • ARkadaşlar iphonumu yazılımla kırdırdım yarın size adamın adresini telefonunu bildirecem.Ama adam ankarada haberiniz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.