Şimdi Ara

oneri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yasindayim liseye gidiyorum arabalari cok seviyorum.. universiteye gidene kadar para biriktirip universitede araba almak istiyorum.. aylik harcligim bu sene muhtemel 150-170 tl falan olcak aylik kenara 60-70 tl koysam.. babamlardanda 8-9 bin lira koysa guzel bi araba alabilirmiyim?? Sanayi ile mekik dokumak istemiyorum o yuzden temiz bi araba onerirmisiniz?? ( 3. El bile olabilir yeterki sanayiyle akraba olmiyim :D)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya temiz bir araba bulamazsın söyleyeyim. 10-12 bin lirayı gözden çıkaracaksın.

• Hocam zaten son senemde calismayi planliyorum o zaman en az 12 bin para kaliyo.. araba icin gerekirse yemem icmem para biriktiririm

• o parayı eğitimine harcasan, geri dönüşü daha heybetli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten saglik lisesinde okuyorum lise bitince is garanti.. 2 senelik uni okudummu olay biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir_Batuhann

Hocam zaten son senemde calismayi planliyorum o zaman en az 12 bin para kaliyo.. araba icin gerekirse yemem icmem para biriktiririm

Biriktirdiğin paraları test kitapları için kullan, eğitim şart.

• Hocam ailem o konuda bana yardimci oluyo test kitaplari,konu kitaplarini falan babamlar aliyo orda sikinti yok :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almak mesele değil. Biryere gitmek için yakıt koymak gerekiyor, vergisi var, sigortası var, bakımı var kazası var belası var yani var oğlu var. Sen şu anda ve uni. De kendine yatırım yap ileride meyvelerini toplarsın araba için aceleye gerek yok

• Kardesim araba kullanmanin en zevkli oldugu yaslar bu yaslar.Eger bilincli bi insansan direksiyonuna guvendigin kadar hırsıma sahip cıkarim yanlis hareketlerden uzak durabilirim diyorsan almanda hicbir sakinca yok.Arac olarak da corsa b tarzı araclar isini gorur.daha hızlisi da daha buyugu de o fiyat bandinda tehlikelidir.Hızlisi durmaz, buyugu stabil gitmez vs. Hakkında hayırlısı olsun insallah..

• ErdallBaggal kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam zaten cok hiz seven biri degilim hem kendim icin hemde karsimdki kisi icin.. sehir icinde en fazla 55-60 yaparim diye dusunuyorum

• Sağlık lisesinde çalışan bir öğretmenin olarak zihnini önce derslerine ve mesleğine vermeni isterim, iyi bir maaşla çalışmaya başlayınca arabanı da alırsın evini de

• Ned_Starkk kullanıcısına yanıt
    hocam hangi lisedesiniz??

• Ben de gencim kardesim.Gerektigi yerde 70 e de cikarsin 100 e de ama muhim olan anlik gazlara gelmemek.Kendini dizginleyebiliyorsan problem yok yasi 35-40 olup trafikte ne kadar cahillik yapan insan var goruyoruz.Insanlarin bu yaslardaki(18-19) suruculere cekinerek bakmasinin sebebi bu yaslardaki ozguven.İnsanin da en cok hata yaptigi an kendine en guvendigi an oldugu icin genelde bu yaslardaki suruculer daha tehlikeli oluyor.Ama sen gercekten kendimi her an dizginleyebilirim diyorsan problem yok.Şimdiden basarilar..

• ErdallBaggal kullanıcısına yanıt
    Cok saolun hocaam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.