Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
300.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 3.40 görmedim daha 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar iki üç seferdir oluyor, bazen telefonu cebimden çıkarınca müzik çalmaya başlıyor, böyle bir sorunla karşılaşan varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz77

selamlar iki üç seferdir oluyor, bazen telefonu cebimden çıkarınca müzik çalmaya başlıyor, böyle bir sorunla karşılaşan varmıdır.

Ayarlar-hareketler oradan müziği kapat... Muhtemelen oradan oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz77

selamlar iki üç seferdir oluyor, bazen telefonu cebimden çıkarınca müzik çalmaya başlıyor, böyle bir sorunla karşılaşan varmıdır.

Ayarlar-hareketler oradan müziği kapat... Muhtemelen oradan oluyor

teşekkürler ben bunu yapacağını düşünmemiştim.
  • Bir arkadaşıma oneplus one bakıyoruz. Temiz çiziksiz ve hasarsız, kayıt sıkıntısı olmayan (imei atılmadan pasaporta kayıt edilmiş) kutusu ve kutu içeriği tam olan deyim yerindeyse sıfır gibi cihaz arıyoruz. Fiyatı şişirmeden satmak isteyen olursa bana pm yoluyla ulaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 17 Ekim 2016; 15:51:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nate Dogg

quote:

şu Android 7 yi kuramadım gitti.. forum.xda dosya çok birini indirdim ama hata verdi. kuran var mı acaba

Ben kurdum ilk kurdugumda banada zor gelmişti ama kolaymış. Pm den hardımcı olabilirim istersen

hocam banada bir pm yollayabilir misin? bende sultan cm13 teyim. bu ekranı bölüp 2 programı aynı anda kullanma olayı gerçekten çok hoş olmuş. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tojblok

quote:

quote:

şu Android 7 yi kuramadım gitti.. forum.xda dosya çok birini indirdim ama hata verdi. kuran var mı acaba

Ben kurdum ilk kurdugumda banada zor gelmişti ama kolaymış. Pm den hardımcı olabilirim istersen

hocam banada bir pm yollayabilir misin? bende sultan cm13 teyim. bu ekranı bölüp 2 programı aynı anda kullanma olayı gerçekten çok hoş olmuş. şimdiden teşekkürler

Yolladım hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tojblok

quote:

quote:

Yolladım hocam

gözükmüyor hocam gönderdiğine emin misin?

• Ben kendi adıma cm13 ü hiç beğenmedim.menüler falan htc tarzı. Ben cm12 ye geri döndüm. Bence üzerine hiçbirşey katmamışlar cm12 nin.

• Ben de isterem.
  • Pure nexus rom kurdum baya hızlı. Slim gapps kurdum. Cok hızlı makina. mesaj programı gelmedi birde alarm saat gelmedi bende playstore dan kurdum 2 uygulamayı. Pilimin omru kısalıyor sanki aliexpressten aybasında ısmarlamayı dusunuyorum goruslree gore.

XDA Developers
    [ROM][7.1.1_r9] ★ Pure Nexus for the OnePlus One | Substratum ★ [04/01/17]
    http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-pure-nexus-oneplus-one-t3477772

• oshinankara kullanıcısına yanıt
    Başka sorun var mı acaba.. Memnun musunuz?

• Problem yok.
  • arkadaşlar telefon oneplus yazısında kalıyor ne yapmam gerekiyor acaba?
  • quote:

arkadaşlar telefon oneplus yazısında kalıyor ne yapmam gerekiyor acaba?

arkadaşlar dün miui 8 yükledikden sonra tekrar cm 14 dönerken bir türlü yükleme yapamadım.. ondan sonra telefon açılışta logo da kalıyor..ne yaptıysam olmadı.telefonu bilgisayara bağlayınca ses geliyor ama görmüyor.twrp den olabilir diye en son sürümü tekrar yüklüyorum ama maalesef sonuç aynı..
    fastboot mod ile de yükleme yapamıyorum
    telefonu cd sürücü gibi görüyor bilgisayar.. OnePlus One ToolKit ile bir şey olur mu diye ama windows 10 bilgisayarda çalışmadı bir türlü
    ????
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal batarya arıyorum ama var mı bildiğiniz bir yer?

• R0dosto kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok. Forumda alan arkadaşlar olmuştu. Yardımcı olan çıkacaktır.
  • Teşekkür ederim hocam

• bende yeni batarya arıyorum, telefon bir günü çıkarmaz oldu artık. xda forum da batarya alıp eski bataryadan daha kötü performansla karşılaşanlar var, orjinal bulabilen olursa bizde alalım
  • Merhabalar arkadaşlar oneplus one için arka kapak ve sim kart yuvası aparatı olan varsa bana PM yolu ile ulaşabilir. Ayrı ayrı veya ikisi bir teklifleri bekliyorum :)).

• 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.