Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
300.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• teyubesk39 kullanıcısına yanıt
    Son olarak kalibrasyonu nasıl yapıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurdum bakalım 7.1 way be. one plus 3 alayım diyordum gerek kalmadı. 1 sene daha gitsin bu 4 alırım artık.
  • Parakeet kullanıcısına yanıt
    Aynısı banada oldu. Yazılım dan dolayı. Sürümü değiştir veya yeni rom yükle geçiyor. İnternet ayarlarını almıyor. Başka telefona sim i tak çalışıyor. Hatla ilgili bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oshinankara

kurdum bakalım 7.1 way be. one plus 3 alayım diyordum gerek kalmadı. 1 sene daha gitsin bu 4 alırım artık.

Sarj durumu nasıl acaba? 3 saati geçiyor mu ekran süresi

• %25 kaldi ekran suresi 2 saat su an.

• quote:

Orijinalden alıntı: talat78

Aynısı banada oldu. Yazılım dan dolayı. Sürümü değiştir veya yeni rom yükle geçiyor. İnternet ayarlarını almıyor. Başka telefona sim i tak çalışıyor. Hatla ilgili bir sorun yok.

Cevap için teşekkürler. Android 7 yüklemeyi düşünüyordum. Düzelmesini umuyorum.
  • Cyonagenmod çok şarj yiyor.
    Sultanxda içindeki gereksiz uygulamaları vs temizleyip yeniden sürüyor piyasaya.
    Bu da şarj için daha uzun süre veriyor.
    Android 7 için Sultanxda'yı bekleyeceğim.
  • Arkadaşlar, sultan xda vs custom romları kurduktan sonra gapps her denememde hata veriyor siz nasıl gapps kuruyorsunuz hatasız bi şekilde...
  • mtunc52 kullanıcısına yanıt
    Sultan için konuşuyorum.

Sultan romu yükledikten sonra
    opengapps.org
    The Open GApps Project
    http://opengapps.org
    linkinden mini yada stock gapps indirmelisin.

Diğerlerini denemedim.
    Mini'nin içerisindekiler bana yeterli ve bende sorunsuz çalışıyor.
    Full kısmı bana göre gereksiz uygulamalarla dolu.

Seçim sırası şöyşe: ARM - 6.0 - Mini -------> Sonra download.

Sen hangisini indiriyorsun da hata veriyor mesela?

• Ben sultan rom veya bir başka rom farketmiyor hepsinde aynı şey oluyor, önce romu kuruyıruz vipe lardan sonra ve cihaz açılınca tekrar kapatıp twrpden gapss ları kuruyorum sistem açıldıktan sonra sürekli google uygulamaları için durduruldu hata döngüsüne giriyor ve işlem yapmaya izin vermiyor dolayısıyla da tekrar orjinal roma geri dönüyorum... diğer telefonlardaki gibi tüm kurulumu tek seferde yapılan bir rom yokmu, ne bilim venom rom vs gibi.. Sırf bu gappslardan dolayı deneyemiyorum sultan rom vs... Cevabın için teşekkürler bu arada

Ben şahsen direk rom ve gapps flashlayip acıyorum telefonu ondan olabilir sorununuz(sultanxda kullanıyorum)

O zaman şöyle dene birde.

Twrp üzerinden romu yükle. Sonra telefonu kapatıp açmadan yine twrp üzerinden gapss'ları yükle. Bunlar yükledikten sonra geri gel wipe/cache yap sistem hariç. Sonra telefonu yeniden başlat.

Bu yöntemi kullanıyorum ben genelde. Diğer arkadaşta aynı yöntemi önermiş zaten. Bu şekilde değişebilir belki.
  • Önerileriniz için teşekkürler, orjinal olarak ota dan 7.0 ne zaman gelir sizce.
  • Arkadaşlar Vodafone da hücresel veriye baglanamiyorum whatsapp mesaj gönderiyor falan ama başka bir şey yapamiyorum neden?

• Arkadaşlar merhaba;

Yaklaşık 2 oneplus one kullanıcısıyım. Telefonumdan her zaman memnundum. Fakat son 6 aydır yaşadığım bir problem var ve artık telefonu açılmaz hale getirdi.

İlk 6 ay önce telefonum kendi kendine rest atmaya başladı. Yada ekranı kapandıktan sonra açılmamaya başladı. Bu git gide artarak devam etti ve bugün trwp recovery bile girdiğimde telefon rest atıyor.

Bütün romları denedim, bütün wipe işlemlerini yapıp sıfırdan kurulum yaptım. Firmware uptade ettim, kernel denedim hiçbiri çözüm olmadı. Şuan trwpden wipe yapıp yeni rom kurmaya çalıştığımda bile yarısına geldiğimde rest atıyor telefon. Bazen 1-2 saat açık kalıyor, bazen 10 saniyede rest atıyor. Sanıyorum donanımsal bir sorunu var.

Daha önce başına gelen oldu mu? Bir de forumda oneplus la ilgilenen istanbulda biri vardı. Fakat ismini bulamadım. Birkaç saayfayı gezmeme rağmen. Var mıdır bildiğiniz bir çözüm yada telefonu gönderebileceğim bir tamir adresi, ismi, telefonu?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiBeTTo

Arkadaşlar merhaba;

Yaklaşık 2 oneplus one kullanıcısıyım. Telefonumdan her zaman memnundum. Fakat son 6 aydır yaşadığım bir problem var ve artık telefonu açılmaz hale getirdi.

İlk 6 ay önce telefonum kendi kendine rest atmaya başladı. Yada ekranı kapandıktan sonra açılmamaya başladı. Bu git gide artarak devam etti ve bugün trwp recovery bile girdiğimde telefon rest atıyor.

Bütün romları denedim, bütün wipe işlemlerini yapıp sıfırdan kurulum yaptım. Firmware uptade ettim, kernel denedim hiçbiri çözüm olmadı. Şuan trwpden wipe yapıp yeni rom kurmaya çalıştığımda bile yarısına geldiğimde rest atıyor telefon. Bazen 1-2 saat açık kalıyor, bazen 10 saniyede rest atıyor. Sanıyorum donanımsal bir sorunu var.

Daha önce başına gelen oldu mu? Bir de forumda oneplus la ilgilenen istanbulda biri vardı. Fakat ismini bulamadım. Birkaç saayfayı gezmeme rağmen. Var mıdır bildiğiniz bir çözüm yada telefonu gönderebileceğim bir tamir adresi, ismi, telefonu?

Teşekkürler.

Osman bey var :)

Biraz tuhaftır kendisi :)

Yaklaşık 3 hafta önce arkadaşımın cihazı önerimle gönderdik. Sorun düzelmedi. Memlekette de düzeltecek yoktur muhtemelen :)

Bütün cümleleri tebessüm ile yazıyorum. Osman abimiz olur da okursa sövebilir diye. Kendisi güvenilir biridir ama hayatım da gördüğüm en gevşek adam :)

Muhtemelen bu işi hobi olarak yapıyor. Cuzi para ya da yaptığı işe bir karşılık biçiyor. Tabi hobi olarak yaptığı için disiplin beklenmez :)

Özünde iyi ama :)

• Telefonu var mı, özelden atabilir misiniz?
  • Kendisiyle bir dönem görüşmelerim olmuştu. Bu işleri anca o yapar ama keyfi çatarsa yapar :))... yukardaki arkadaşın dediği gibi biraz tuhaftır. Yalnız telefonu yok mail adresi var bende ( testandroidx@gmail.com) maillere aynı gün genelde cevap yazar kendileri...
    Teşekkürler, o zaman şansımı deneyeyim bende mail yoluyla.
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.