Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    100% YENI Oneplus bir Pil Yüksek Kalite 3100 mAh Li-Ion Pil BLP571 Oneplus bir Smartphone Ücretsiz Gemi için Yedek

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/rMFRbuee

(from AliExpress Android)

Gayet memnunum çok rahat 24 saati tamamlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • talat78 T kullanıcısına yanıt
    2300 mAh olduğunu yazmışlar satış yorumlarında hocam mevcudu 3100 nasıl 24 saati tamamlıyorsunuz merak ettim.
  • Ben çok memnunum. % 70 ekran parlaklığınında sürekli Wifi veya mobil veri açık ve en az 40dak telefon görüşmesi yapıyorum. Ekran süresi 3 saati geçiyor.
    Bu konuda daha önce kötü bir tecrübe yaşadığımdan batarya bana gayet yeterli geldi. Eski orjinal batarya günü tamamlamıyordu.
    Benimki sadece tavsiye. Bakarsanız en çok sipariş alan üründe zaten benim aldığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım hocam, bende epeydir orjinal batarya arıyorum da bir türlü bulamadım. Amazon'da mevcut onlarda Tr'ye gönderim kapalı. Aliexpress'te bulunan ürünlerin altında da mutlaka 2100mAh yazan birileri oluyor pek sağlam değil yani biraz da şans işi gerçi. Cevabınız için teşekkürler.
    2 yılı doldurmuş orjinal bataryayla 4,5 - 5 saatten aşağı ekran süresi almıyorum. Wifi ve mobil veri sürekli açık, ortalama 1 saate yakın telefon görüşmesi günü rahat tamamlıyor ama benim anlatmak istediğim önceden 7,5 - 8 saat ekran süresi alıyordum ve iki günde bir şarja takıyordum, neredeyse bütün rom'ları denedim xposed yazılımlarını denedim, şuan sultan xda rom yüklü batarya günlük kullanımda iş görüyor ama yakında şarj tutmamaya başlar. Sorun çıktığında ha deyince yedek parçaları bulunmuyor çinden gelmesi ortalama 20-30 gün önceden önlem almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0dosto

Anladım hocam, bende epeydir orjinal batarya arıyorum da bir türlü bulamadım. Amazon'da mevcut onlarda Tr'ye gönderim kapalı. Aliexpress'te bulunan ürünlerin altında da mutlaka 2100mAh yazan birileri oluyor pek sağlam değil yani biraz da şans işi gerçi. Cevabınız için teşekkürler.

Hocam ben yurt dışında hikamet etmekteyim, şu bahsettiğiniz orjinal batarya linklerini bana gönderebilir misiniz amazon sitesinin?

• teyubesk39 kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu aldığımdan beri 4 saat üstünü görmedim bi yanlışınız olmasın 😀

• Android 7.1 sürümünü kuran var mı acaba? TugaPower 4.0 sürümünü tavsiye eder misiniz?
  • spazmol S kullanıcısına yanıt
    oneplus forumda ekran görüntülerim vardı sonradan forumdaki tüm konular birleştirilince hepsi birbirine karıştı bulursam atarsam burayada, şuan günlük kullanımda 4 buçuk saatin altına indiğini görmedim, xposed ve greenify ile 5,5 - 6 saate yakın ekran süresi alıyorum ama telefonun günlük kullanımını etkiliyor
    Hocam sen bataryana iyi bak zor bulursun kullandığın gibisini 2 yıldır 6 saat ekran süresi asla görmedim. Üstelik 1 saat görüşme süresi ile süper. Değil batarya telefonu bile değiştirme. Yoksa günü zor tamamlarsın.

• Yaklaşık 2 haftadır telefonumda mobil internete doğru düzgün bağlanamıyorum arkadaşlar, bir türlü çözemedim gitti. Bundan 2 hafta kadar önce telefonumu sıfırladım ve internet paketimi yeniledim, intertemi açtığımda şebeke göstergesinde ünlem işareti beliriyor. WhatsApp'da mesaj ve resim gönderip alabiliyorum, Twitter'a bağlanabiliyorum ancak tarayıcıyla herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda istisnasız "ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü." hatası alıyorum.

İlk başta sorunun internet ayarlarımda olduğunu düşündüm ve ayarlarımı operatörümün ayarlarına göre yaptım (Vodafone). Yine aynı sorunla karşılaştım ve telefonumu tekrar sıfırladım ancak sorun devam etti. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, internet ayarlarımda herhangi bir sorun olmadığı internete bağlanabilmem gerektiğini söylediler. Sim kartımı başka bir cihaza takıp denememi önerdiler.
    Ben de arkadaşımın telefonuna sim kartımı taktım ve internete sorunsuz bağlanabildiğimi gördüm, arkadaşımın kartını kendi cihazıma taktığımda ise aynı sorun devam ediyordu. Böylece sorunun cihazda olduğunu anladım.

Sorunun çözümünü internette, oneplus one forumlarında araştırdım ancak benim sorunun aynısıyla karşılaşanı görmedim, bulduğum birkaç çözüm önerisini uyguladığımda da bir işe yaramadı. Arkadaşlar sizden ricam bu sorunla karşılaşmış ya da karşılaşmamış çözüm önerisi olanların yardımcı olması. Teşekkür ederim.

Android sürümü: 6.0.1
    Cyanogen OS sürümü: 13.1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parakeet -- 11 Kasım 2016; 10:38:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teyubesk39

oneplus forumda ekran görüntülerim vardı sonradan forumdaki tüm konular birleştirilince hepsi birbirine karıştı bulursam atarsam burayada, şuan günlük kullanımda 4 buçuk saatin altına indiğini görmedim, xposed ve greenify ile 5,5 - 6 saate yakın ekran süresi alıyorum ama telefonun günlük kullanımını etkiliyor

Greenify bende de var ama en fazla 3.30 alabiliyorum şu an kullandığınız sürüm nedir

Sultan xda rom yüklü, sabah 8 de şarjdan çıkardım ve şuan %69 1,5 saat ekran süresi var. Batarya bitene kadar ortalama 4Buçuk - 5 saat ekran süresi veriyor, Greenify xposed benzeri yazılımlar kullanmıyorum onlarla birlikte 30-60 dk daha fazla ekran süresi almamı sağlıyor ama onlarda mesaj ve diğer programları derin uykuya aldığı için bildirim gelmiyor
    Hocam pro versiyonununu alır iseniz bildirim sıkıntısı olmuyor ve daha verimli kullanabiliyorsunuz

• MIUI 8 Türkçe var mı acaba?
  • Whatsapp da mobil radyo etkin sorunu olmasa sarj dahada iyi gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyubesk39 -- 14 Kasım 2016; 15:53:50 >
  • Arkadaşlar aşağıda resmini verdiğim rehberde ki adsız isimler sürekli 5 6 aydır var. Ben siliyorum bidaha geliyor bir türlü çözemedim. Orjinal rom kullanıyorum.
    Yaptığınız bi ayar felan varmı veya ne kadar uygulama yüklü hala inanamıyorum bu kadar gittiğine 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: mtunc52

Arkadaşlar aşağıda resmini verdiğim rehberde ki adsız isimler sürekli 5 6 aydır var. Ben siliyorum bidaha geliyor bir türlü çözemedim. Orjinal rom kullanıyorum.

Merhaba Aynı sorun bende de mevcut arkadaşım. Ama bu problemin aktif olan skype gibi uygulamalardan kaynaklandığını düşünüyorum.

herhangi bi ayar yok, yeni sistem kurduğumda veya 2-3 ay da bir bataryayı kalibre ediyorum bide sistemde yüklü olan kullanmadığım programları sildim (Email, CMFileManager, AudioFX vb.) yüklü olanlarda (RootExplorer, Whatsapp, Instagram, Aliexpress) bunlar dışında sık kullanmadığım programları ihtiyacım olduğunda apk olarak yüklüyorum işim bitince kaldırıyorum, örneğin (screencast, synapse vb.) şuan tek sorun mobil radyo etkin sorunu, şarjı en çok tüketen o görünüyor istatistiklerde
  • 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.