Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BiPeRVA kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aranizda katilmis bulunmaktayim arkadaslar. Cihaz tam 8 günde elime ulasti. Sali günkü davetiyesiz satistan yararlandim. Gelen mailde 2 ila 5 gün diyor ama biraz uzun sürdü. Umarim memnun kaliriz. Sadece kafama takilan kargo paketinin icinden telefonun faturasi cikmadi. Garantilik bir durum olursa ne yapariz diye düsünmüyor degilim.

Telefonu ekran koruyucusuz ve kilifsiz kullanmak istemiyorum. Var mi arkadaslar tavsiyesi olanlar ?

Üzerine cekicle vurulan ve etkilenmeye ekran koruyuculari görüyorum. Ne tavsiye edersiniz ?
  • Eigelb kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Garanti sorunu yaşamazsınız diye düşünüyorum. Nilkin ekran koruyucu alabilirsiniz. Aliexpress te var.

• Her ne kadar CM11S ten memnun olsam da şeytan dürtüyor, ColorOS kursam diyorum. Bir kaç versiyon var ve farkları nedir anlamadım.

2.0.5i ve 2.0.6i için 4.4.2 demişler ancak 2.0.1i için 4.4.4 demişler.

Galiba 5 ve 6 find 7 den port. Diğeri başka bir cihazdan.

Farklar nelerdir hangisi tavsiye edilir?

• 2 aylık kutulu, faturalı, tüm aksesuarları eksiksiz ve yanında orijinal DOT view akıllı kılıfı hediye edeceğim, CyanogenMod 12 Nightly yüklü HTC One M8 cihazımı aynı şartlara haiz OnePlus ile takas edebilirim..

Benim cihazım sıfır gibidir, hiç bir hasarı ve ya çiziği yoktur, ilgilenenler PM'den ulaşabilir, cihazın resimlerini ayabilirim, sizden de resim isterim..

İyi forumlar

• ekranını kırdım güzel telefonun. şimdi 1 ay parça bekliyecez.
  • taka61 T kullanıcısına yanıt
    Koruyucu yok muydu, nasıl oldu hocam?

• vardı ve onları bir işe yaramadığını öğrendim :) . saçma sapan kırdım ya, pes oynarkengol kaçırdım hafiften tüh be edasıyla yumruk vurdum yatağa, telefon yatakta idi yumruk ona denk geldi. ama çok sert vurmadım.
  • taka61 T kullanıcısına yanıt
    Bende öyle tahmin ettim. Sağlık olsun. Nedir son durum. Ekran mı satın aldın?

• Arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum kafamda bir iki telefon var ( Z2, Z3C) fakat fiyatları biraz yüksek olduğundan One Plus One yöneldim. Kafamda bir iki soru var yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

İlk olarak telefon batarya süresi nasıldır
    www.gsmarena.com
    Battery life tests - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/battery-test.php3
    Buradan baktığımda pek iç açıcı görünmüyor merak ettim benim için en önemli konu bu diyebilirim.

İkinci olarak Cyanogen desteği kestiğinden dolayı telefonun güncelleme desteği nasıl olacak acaba firma kendisi rom yaptı diye duymuştum ama çok bir bilgim yok bu konuda da.

Birde son olarak şuan Nexus 4 kullanıyorum bu yüzden stock romdan sıkıldım biraz daha özelleştirilmiş rom istiyorum. Color OS bu telefonda nasıl çalışıyor acaba Oppo telefonlarda ki gibi başarılı mı acaba ? Tekrar teşekkürler

• Arkadaşlar,
    KingUser root aktif olmasına rağmen (root checker ile denendi), cerberus gibi çalıntı korumasına karşı önlem olan bir uygulama çalışmıyor ve greenify nin rootlu özelliği çalışmıyor. Ayrıca gravitybox çalışmıyor.
    Sebepleri bilen var mı?
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Cyanogen desteği kesmedi,2 yıl devam, o olay hindistanla ilgili bir durum, cm lollipop ve oxygen os martta geliyor.oxgyen os ekibi paranoid ekibinden seçili elemanlardan oluşuyor,yani başarılı olacaklardır.

• Baktım ama göremedim color os un kamerasını cm11s e port etmişler :)

https://forums.oneplus.net/threads/app-ported-coloros-camera-beta.269716/

adresinden indirip kurabilirsiniz apk olarak pluginlerini de vermişler eksikleri olmasına rağmen (panorma plugini çalışmıyor. manual focus yapamıyor henüz vs ama bu haliyle bile üzerinde gelen programdan daha iyi)

özellikle hd plugin inini övüyorlar. Denemenizi tavsiye ederim.
  • GulfStream kullanıcısına yanıt
    Hocam peki benim için en önemli şey olan batarya performansı nasıl acaba sabah 6da evden çıkıyorum ve genelde 3G açık oluyor. Gece 12 kadar günü çıkarıyor mu

• S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Dostum eğer sürekli 3g acık diyelim, eğer bu arada video izleme, müzik dinleme filan ıvır zıvır yaparsan 5-6 saat gider, eğer bunlarla uğraşmazsan bekleme süresinde 20 saate gider.daha da iyileşir bu süreler, tabi nexus 4 ve 5 ten çok çok iyi batarya süresi diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 1 Mart 2015; 9:56:58 >
  • aliexpressten sipariş verdim, beklemedeyim. eyvallah.
  • one plus forumundan alıntı.

marttan kasıt 2016 olmasın.

birde moderatör arkadaşa sormak istiyorum hakaret etmeden karalama yapmadan eleştiri yapmak yasak mı neden her eleştiri mesajını siliyorsunuz?

300tl lik motog lolipopu alalı aylar oldu note 1 e bile lolipop çıktı nerdeyse aylardır güncellemeyi ilk alacak denilen one plus hala bekliyor 3 ay dediler boş çıktı demek küfürmü hakaretmi bu eleştiriyide yapmayacaksak bu forum neden var.

Mart oldu bakıyorum facebook one plus haber atıyor oxyneos ekibine yeni eleman aldık gibi resmen kara mizah gün ver şu gün çıkacak diye ocak şubat mart aha buraya yazıyorum mart ayıda boş geçecek ocak ayı jbl kulaklık şubat ayı bambu kapak mart ayı renkli tilki yayınladılar yeter artar one plus kullanıcıları için.

bu bir eleştiridir ne hakaret var ne karalama var tamamen geciken lolipop güncelleştirmesi için eleştiri mesajıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

one plus forumundan alıntı.

birde moderatör arkadaşa sormak istiyorum hakaret etmeden karalama yapmadan eleştiri yapmak yasak mı neden her eleştiri mesajını siliyorsunuz?

300tl lik motog lolipopu alalı aylar oldu note 1 e bile lolipop çıktı nerdeyse aylardır güncellemeyi ilk alacak denilen one plus hala bekliyor 3 ay dediler boş çıktı demek küfürmü hakaretmi bu eleştiriyide yapmayacaksak bu forum neden var.

Mart oldu bakıyorum facebook one plus haber atıyor oxyneos ekibine yeni eleman aldık gibi resmen kara mizah gün ver şu gün çıkacak diye ocak şubat mart aha buraya yazıyorum mart ayıda boş geçecek ocak ayı jbl kulaklık şubat ayı bambu kapak mart ayı renkli tilki yayınladılar yeter artar one plus kullanıcıları için.

bu bir eleştiridir ne hakaret var ne karalama var tamamen geciken lolipop güncelleştirmesi için eleştiri mesajıdır.

Mesajınız neden silinmiş anlamadım. Dediklerinizde haklısınız aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

one plus forumundan alıntı.

Katılıyorum. Bir sonraki telefonum kesinlikle oneplus olmayacak

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.