Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Ben dengeli mod ve %25 parlaklikta ancak 4-4.30 saati görüyorum. Wifi veya data her zaman da açık değil...

Cyanogenmod'ta ben de ona yakın bir performans alıyordum ancak Paranoid Android gerek stabilite gerek batarya süresi olarak çok daha iyi bence. Yalnızca birkaç özellik eksik diyebilirim. Bunun haricinde stabil ve batarya süresi uzun Mahdi Rom varmış. Ben denemedim ama insanlar öneriyor xda forumunda. Yeni adı Euphoria-OS.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevindi42 kullanıcısına yanıt
    Hmmm aslında custom rom ile uğraşmak istemiyorum ama pil ömrü iki katına çıkıyorsa değer :)

• Bende dün colors 4.3 stabilmis diye kurdum alakası yok. Ekran dönüyor siyaha dönüyor.hemen silim colors 2,0,6î yi kurdum kingo root ile rootladim programları kurup birde kurtarma zip klasörü yedek olusturdum tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: cuneyd01

Ben bu telefona Color os kurdum, rootladım da.
    Ama şimdi SuperSu ya giriyorum da, "yüklenmiş SU kodlaması yok, SuperSU bunu yükleyemiyor. Bir sorun oluştu." diyor.
    Sonra da "Eğer sisteminiz android 4.3'e yükselttiyseniz, cihazınızı manuel olarak tekrar rootlamanız gerekmektedir. Konuya yönelik olarak ilgili forumlara başvurunuz."
    Deniyor :)
    Nasıl tekrar rootlarım bunu, color os zaten yüklü.

Bende de aynı sorun var. Çözümü bulabildiniz mi?
  • tolga1461 kullanıcısına yanıt
    Bir üst cevap da da arkadaş yazmış King root indirin flaslayin kendisi root edecektir. Daha önceki sayfalarda da link verilmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga1461

quote:

Orijinalden alıntı: cuneyd01

Ben bu telefona Color os kurdum, rootladım da.
    Ama şimdi SuperSu ya giriyorum da, "yüklenmiş SU kodlaması yok, SuperSU bunu yükleyemiyor. Bir sorun oluştu." diyor.
    Sonra da "Eğer sisteminiz android 4.3'e yükselttiyseniz, cihazınızı manuel olarak tekrar rootlamanız gerekmektedir. Konuya yönelik olarak ilgili forumlara başvurunuz."
    Deniyor :)
    Nasıl tekrar rootlarım bunu, color os zaten yüklü.

Bende de aynı sorun var. Çözümü bulabildiniz mi?

Evet buldum. 218. Sayfadaki kemalwebnet arkadaşın verdiği linkteki dosyayı flaşladım, şu anda rootlu telefon. Sizde yapın, gayet basit oldu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tolga1461 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki dosyayı flashlarsanız rootlamış olacaksınız.

Telefon açılınca çince uyarı gelecek alttan Update deyin. Kingsoft diye bir uygulama kurulacak onunda kurulumunu bekleyin. Alttan %100 olana kadar, işlem tamam. :)
  • Arkadaşlar merhaba,

Cihazda kronik sorun var mı acaba? Mesut Çevik'in incelemesini izledim alt tarafta sarı leke oluşumundan bahsetmiş ve çoklu dokunmatikte firmware kaynaklı sıkıntılar yaşanıyormuş (hızlı mesaj yazamama, imlecin farklı yerlere kayması gibi) bunlar giderildi mi acaba?

Birde oneplus.net sitesinde 64GB için 300€ diyor. Şayet almaya karar verirsem Almanya'ya gidecek olan arkadaşıma aldıracağım da Almanya içi nasıl temin edebilir? 10 gün kadar kalacak davetiye ile bile olsa 10 gün içinde teslimat gerçekleşir mi acaba?
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • Lütfen yardımcı olun arkadaşlar one plus one alalı bır hafta oldu 64 gb ve pasaporta Kayıtlı.
    Sorunum 3G yi açınca şebekede kopmalar ve Internete gurmede sorunlar yasıyorum. Bi an oluyor bana arayan ınsanlar ulaşamıyor.sureklı 2g de kullanmak zorunda kalıyorum. Hıc tadını çıkaramıyorum. Kullandığım hat Turkcell, lütfen yardımcı olun ne yapabılırım.
    Şimdiden teşekkür ederım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir sorum olacakti. Coloros her acilista nv partition invalid hatasi veriyor. Buna ek olarak sanki android surumu yukselmis gibi her acilista uygulamalar optimize ediliyor. Bu sorunlarin cozumunu biliyor musunuz?

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yok böyle bir sorun. 2.0.5i mi yüklüydü sizde? Google da arama yaptınız mı bu hatayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Hocam bende yok böyle bir sorun. 2.0.5i mi yüklüydü sizde? Google da arama yaptınız mı bu hatayı?

Yok hocam ben 2.0.5 yukleyince sinyal sorunu yasiyordum. Turkcell yazisi durmadan gidip geliyor. Ben toolkit ten indirmistim. Googleda hata ismi ile aradim ancak pek bilgi bulamadim. Nv partition hatasini 2.0.5 ilede aliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 26 Şubat 2015; 0:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silen63

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar one plus one alalı bır hafta oldu 64 gb ve pasaporta Kayıtlı.
    Sorunum 3G yi açınca şebekede kopmalar ve Internete gurmede sorunlar yasıyorum. Bi an oluyor bana arayan ınsanlar ulaşamıyor.sureklı 2g de kullanmak zorunda kalıyorum. Hıc tadını çıkaramıyorum. Kullandığım hat Turkcell, lütfen yardımcı olun ne yapabılırım.
    Şimdiden teşekkür ederım.

hocam cihaza imei atıldımı daha öncesinden yoksa orjinal imei ile pasaporta kayıt mı yaptırdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Yok hocam ben 2.0.5 yukleyince sinyal sorunu yasiyordum. Turkcell yazisi durmadan gidip geliyor. Ben toolkit ten indirmistim. Googleda hata ismi ile aradim ancak pek bilgi bulamadim. Nv partition hatasini 2.0.5 ilede aliyordum

İlk mesajda color os nasıl yüklenir diye video ve link var oradaki adımları takip edip yükleyin.
  • quote:

quote:

Ayni sorun bendede var Color os 2.0.5-6 denedim Nt backup hatasi verdi

Cm12 lolipop kurdum sinyal yok.

Sizdeki gibi Avea geliyor aninda geri gidiyordu .
    İmei yazili cihaz benimki sizdekidemi imei atili ?

Kisacasi cihaz.
    Color os
    Cm12 nighly surumlerinde sinyal sorunu yapiyor.

Korkum Tam surum Cm12 yada Oxyjenos da bu sorunun devam etmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

quote:

Ayni sorun bendede var Color os 2.0.5-6 denedim Nt backup hatasi verdi

Cm12 lolipop kurdum sinyal yok.

Sizdeki gibi Avea geliyor aninda geri gidiyordu .
    İmei yazili cihaz benimki sizdekidemi imei atili ?

Kisacasi cihaz.
    Color os
    Cm12 nighly surumlerinde sinyal sorunu yapiyor.

Korkum Tam surum Cm12 yada Oxyjenos da bu sorunun devam etmesi.

Benimkinde de imei atılı. Muhtemelen bundan kaynaklanıyor. nv partition modem dosyası ile alakalı öğrendiğim kadarıyla. Bize farklı bir yöntem lazım

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşadım,modem dosyası kurunca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskelisuvari

Aynı sorunu bende yaşadım,modem dosyası kurunca düzeldi.

Color osdami yasadiniz ?
    Ve yangi modem dosyasini kurdunuz ?

• red01 R kullanıcısına yanıt
    Önce Color Os un son versiyonunu kurdum,sinyal yoktu,o yüzden Cm11s 44s kurdum,sinyal gidip geliyordu (saniyede bir) bende 44s modemi fastboottan kurdum,sorun çözüldü.Color os için Color Os modem de kursam aynı şey olacaktı herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.