Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maskelisuvari

Önce Color Os un son versiyonunu kurdum,sinyal yoktu,o yüzden Cm11s 44s kurdum,sinyal gidip geliyordu (saniyede bir) bende 44s modemi fastboottan kurdum,sorun çözüldü.Color os için Color Os modem de kursam aynı şey olacaktı herhalde.

Tesekkurler hocam. Modem dosyasini nereden indirebilirim? Coloros icin.

Cm11e ben toolbox ile donunce sinyal sorunu yasamadim. Ama coloros ta sinyal sorunu oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Color Os modemi aşağıdaki linkten indirebilirsiniz :

• quote:

Orijinalden alıntı: eren_celal

quote:

Orijinalden alıntı: silen63

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar one plus one alalı bır hafta oldu 64 gb ve pasaporta Kayıtlı.
    Sorunum 3G yi açınca şebekede kopmalar ve Internete gurmede sorunlar yasıyorum. Bi an oluyor bana arayan ınsanlar ulaşamıyor.sureklı 2g de kullanmak zorunda kalıyorum. Hıc tadını çıkaramıyorum. Kullandığım hat Turkcell, lütfen yardımcı olun ne yapabılırım.
    Şimdiden teşekkür ederım.

hocam cihaza imei atıldımı daha öncesinden yoksa orjinal imei ile pasaporta kayıt mı yaptırdınız

Hocam bende bilmiyorum ikinci el aldım ama pasaport Kayıtlı İmei sorgulayınca pasaport Kayıtlı gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silen63 -- 26 Şubat 2015; 21:13:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskelisuvari

Color Os modemi aşağıdaki linkten indirebilirsiniz :

https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712473371

Teşekkür ederim. Direk recoveryden install yapabilirim değil mi?
  • Fastboot komutları ile kurbanı tavsiye ederim

• silen63 kullanıcısına yanıt
    hocam sorunun cevabı forumda var ben pek anlamıyorum ben sadece pasaport kayıtlı cihazlarda da aynı sorun oluyor mu diye merak ettim o yüzden sordum pasaport kayıtlı mı diye sorununla alakalı olarak bilgili tecrübeli yardımsever arkadaşlar var forumu okursan cevabını kendinde bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_celal

hocam sorunun cevabı forumda var ben pek anlamıyorum ben sadece pasaport kayıtlı cihazlarda da aynı sorun oluyor mu diye merak ettim o yüzden sordum pasaport kayıtlı mı diye sorununla alakalı olarak bilgili tecrübeli yardımsever arkadaşlar var forumu okursan cevabını kendinde bulabilirsin

Benim telefonum pasaport kayıtlı ve hiçbir sıkıntı yok sinyal ile ilgili. gerçi yalan olmasın bir sıkıntı var o da çekim gücü diğer telefonlara göre daha az gibi ama bana öyle geliyor da olabilir. yada bulunduğum konumla ilgili de olabilir fakat bi sıkıntı yaratmıyor bu bana sadece fikir sahibi olun diye yazdım. sinyal kopması 3g internet sorunu filan ise yok, gayet stabil çalışıyor telefon, colorOS yüklü kemalwebnet in paylaştığı 2.0.5 sürümü yüklü ve hattım turkcell.

• ozhanharnub kullanıcısına yanıt
    Benimde pasaport kayıtlı ve bir sorun yok. Hattım turkcell fakat avea ya geçiş için başvurdum. Bakalım avea ile neler yaşayacağız.
  • ozhanharnub kullanıcısına yanıt
    işte ben o room işlerinden pek anlamıyorum o yüzden bu kadar titiz davranıyorum benim hattım avea nokia 1200 kullanıyorum şuanda geçenlerde uzak bir köye gittik android telefonlarının çekmediği yerde nokia cihaz fulle yakın çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Benimde pasaport kayıtlı ve bir sorun yok. Hattım turkcell fakat avea ya geçiş için başvurdum. Bakalım avea ile neler yaşayacağız.

Pasaport kayıtlı ve avealıyım. Memnunum hocam, kötü değil yani :)

• telefonu haftaya alabilirim ama çok kafam karıştı bu telefon mevzusunda şeytan diyo bas parayı al motorola dorid turboyu
    bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
  • Varsa fırsatın al kaçırma :)
  • droid turboyumu alayım
  • Tabiiki oneplus al. :)
  • hocam bu konuda ciddimisiniz
  • Arkadaşlar denemek isteyenler için paylaşıyorum.

Ubuntu yu portlamışlar bizim telefona.

https://forums.oneplus.net/threads/wip-ubuntu-touch-for-oneplus-one.266170/
  • quote:

Arkadaşlar denemek isteyenler için paylaşıyorum.

Ubuntu yu portlamışlar bizim telefona.

https://forums.oneplus.net/threads/wip-ubuntu-touch-for-oneplus-one.266170/

daha dün acaba ubuntu bizim telefona olur mu diye şöyle bir kısa bakınmıştım. elinize sağlık :)

şimdi baktım da daha çoğu şeyi çalışmıyormuş. neyse bekleriz biraz daha onu da deneriz olunca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanharnub -- 27 Şubat 2015; 15:51:35 >
  • ColorOs yükleyen arkadaşlar. (2.0.5i) DİKKAT!!!

Yeni bir update yayınlandı. Vaad ettikleri

1- Daha fazla şarj ömrü
    2- Yüksek ses
    3- Arayüzde iyileştirmeler

Ben kurdum. Ses ciddi manada yükseldi. Şarj konusunu bilemiyorum. Dosyayı flashlıyorsunuz o kadar.

---------------------------------------

Yükledim. Memnun kalmadım diyenler için eski kernel ve ses ayarı için aşağıdaki dosyayı tekrar flashlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 27 Şubat 2015; 17:07:15 >

• quote:

ColorOs yükleyen arkadaşlar. (2.0.5i) DİKKAT!!!

Yeni bir update yayınlandı. Vaad ettikleri

1- Daha fazla şarj ömrü
    2- Yüksek ses
    3- Arayüzde iyileştirmeler

Ben kurdum. Ses ciddi manada yükseldi. Şarj konusunu bilemiyorum. Dosyayı flashlıyorsunuz o kadar.

https://mega.co.nz/#!Q4c0gQKI!wibqIyVXiqR_W1w5vp90RLnR1V14RXJ4H7P1v6q09Zo

---------------------------------------

Yükledim. Memnun kalmadım diyenler için eski kernel ve ses ayarı için aşağıdaki dosyayı tekrar flashlayabilirsiniz.

https://mega.co.nz/#!JwFAXIxT!kFFUxY_JJXzVL4uhhKknp4sJSdV_hGxQ5EuHR-pisZk

Bende şimdi indirip kuracağım, bakalım umarım ses ve şarj konusunda daha iyi olmuştur :)

• Bence droid turbo daha iyi paran varsa droid turbo al ama o telefon amerikada verizon hattına göre üretilmiş bir telefon. Droid turboyu alırsan sinyal sorunları yaşarmısın bilmiyorum ama o telefonun uluslararası versiyonu ya çıktı yada çıkacak bence onu almalısın ismi motorola maxx diye geçiyo sanırım isminden pek emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafermtl -- 27 Şubat 2015; 19:46:13 >
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.