Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beytom

rom resetleme,flashlama bir de brick ten kurtarma tecrübesi de kazanmış olduğum halde senin bu anlatımından korktum .. :))))

Neden korktun :) hangi kısım seni korkuttu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siranusta

quote:

rom resetleme,flashlama bir de brick ten kurtarma tecrübesi de kazanmış olduğum halde senin bu anlatımından korktum .. :))))

2 program (root toolkit ve recovery ) ve bir rom la yapılack işi yüzlerce kelime ile anlatınca çok uzun olmuş.. sanki onlarca işlem yapman gerekiyor ve bazılarını eksik yapınca tuğla olursa endişesine neden olabilir.

recovery mod ile flaslama fastboot dan daha bir garanti görünüyor. bir de twrp recovery ile rom flaslama phliz touch kadar iyi değil. muı rom lardan phliz touch ile kurduğum 4.12.5 ve 4.12.12 gibi daha önce romlarda hata verdi kurmadı.

• quote:

quote:

Ben Fastboot oem unlock komutunu girince aşagıdaki gibi oluyor ama sizin dediğiniz gibi telefon yeniden başlamıyor.

komut ile reboot edincede hiçbirşey sıfırlanmamıs oluyor geliştirici secenekleri halen aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 21 Şubat 2015; 11:22:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhanharnub

quote:

Orijinalden alıntı: ozhanharnub

Arkadaşlar selam. Coloros kurdum kullanıyorum fakat iki sıkıntı var. 1.si kulaklık ile şarkıları değiştiremiyorum illa ekrandan değiştirmem gerekiyor. Kulaklığım piston 2 orjinal. Cynogenmod da gayet düzgün çalışıyordu. 2.si ise kamerayla ilgili fotoğrafları çekiyorum ve alt taraftaki yuvarlak yerde gözüküyor fakat oraya tıkladığımda foto açılmıyor. Dosya yöneticisinden bakınca fotoları görüyorum ama kameradayken göremiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir de bu yüz ifadeleri eski versiyon acaba son versiyon ifadeleri yükleyebilir miyiz?

up :(

• quote:

2 program (root toolkit ve recovery ) ve bir rom la yapılack işi yüzlerce kelime ile anlatınca çok uzun olmuş.. sanki onlarca işlem yapman gerekiyor ve bazılarını eksik yapınca tuğla olursa endişesine neden olabilir.

recovery mod ile flaslama fastboot dan daha bir garanti görünüyor. bir de twrp recovery ile rom flaslama phliz touch kadar iyi değil. muı rom lardan phliz touch ile kurduğum 4.12.5 ve 4.12.12 gibi daha önce romlarda hata verdi kurmadı.

Aslında orada 2 farklı yöntem anlatıldı kişi istediği yöntemi kullansın diye.

2 program (root toolkit ve recovery ) ve bir rom la yapılack işi görsellerle anlatırsan bilmeyenler için bir kaynak oluşturmuş olursun bende sevinirim.

@red01

kardeş sen buradan toolbox indir : buradan teamviewer :http://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_tr.exe ikisi de bilgisayarına yüklenince özelden bana team kodlarını gönder yardımcı olayım sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siranusta -- 21 Şubat 2015; 11:36:33 >

• @siranusta güzel anlatım olmuş eline sağlık :)
  • Tamam 20-25 dk sonra download bitecek.
  • Arkadaşlar denedim Color Os kurulumunu, hata verdi.
    Bu arada telefonum rootsuzdu denerken, cyanogen recovery kullanıyorum.
    Aldığım hatada da şu yazıyor ;
    Finding update package
    opening update package
    verifying update package
    E:failed to verify whole-file signature
    E:signature verification failed
    installation aborted

Ne yapmam gerek şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyd01 -- 21 Şubat 2015; 12:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyd01

Arkadaşlar denedim Color Os kurulumunu, hata verdi.
    Finding update package
    opening update package
    verifying update package
    installation aborted

Ne yapmam gerek şimdi ?

orjinal recovery dosyası imza taraması yapmış yani lisanslı mı lisanssız mı diye bakmış lisanssız olduğunu görünce de yüklemeyi iptal etmiş.

bu yüzden custom recovery yükleyip denemeni tavsiye ederim.
  • kamera ile ilgili bi sorunum var..cektigim resimler icin direk galeriye gecmiyor..cikip galeriye kendm girmem gerekiyor..herhangi bir ayari var mi bulamadimda.oneplus formunda da yazdm ama.siranusta da neden.kaynaklandgni bilmiyormus.acaba senin bir bilgn var mi?

• quote:

quote:

Finding update package
    opening update package
    verifying update package
    installation aborted

Ne yapmam gerek şimdi ?

orjinal recovery dosyası imza taraması yapmış yani lisanslı mı lisanssız mı diye bakmış lisanssız olduğunu görünce de yüklemeyi iptal etmiş.

Dediklerinizi yaptım, şuan kurdum Color Os. Ama çokta hoşuma gitmedi yahu :)
    Cyanogen e alıştığım içindir belki de..

• quote:

quote:

quote:

Finding update package
    opening update package
    verifying update package
    installation aborted

Ne yapmam gerek şimdi ?

ayarlardan işaret ve hareket lere gir oradaki kolaylıkları gör.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Finding update package
    opening update package
    verifying update package
    installation aborted

Ne yapmam gerek şimdi ?

ayarlardan işaret ve hareket lere gir oradaki kolaylıkları gör.

O özelliklere şimdi baktım, cidden harika kolaylıklar var :)
    Bir süre kullanacağım, batarya da eskisi gibi giderse bunu kullanacağım.
    Ama bende de fotoğraf çektikten sonra illa ki ana menüdeki galeriden fotolara bakmam gerekiyor. Orada bir hata var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: akulata

kamera ile ilgili bi sorunum var..cektigim resimler icin direk galeriye gecmiyor..cikip galeriye kendm girmem gerekiyor..herhangi bir ayari var mi bulamadimda.oneplus formunda da yazdm ama.siranusta da neden.kaynaklandgni bilmiyormus.acaba senin bir bilgn var mi?

Siz soyleyince bende denedim. Bende de aynı.

• Arkadaşlar EFS yedeğini almak isteyen ama tam olarak nasıl yapacağını bilmeyenler için Video hazır.

Rootlu telefonda Terminal Emulatör ile EFS yedeği alma işlemi.

Terminal emulatör :
    play.google.com
    Terminal Emulator for Android - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm

İndirip kurduktan sonra Root yetkisi veriniz.
    Ardından aşağıda ki işlemleri yapınız.

su Yazıp Enter'e basın
    dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/sdcard/modemst1.bin bs=512 Yazıp Enter'e basın

dd if=/dev/block/mmcblk0p11 of=/sdcard/modemst2.bin bs=512 Yazıp Enter'e basın

Geri yüklemek için ise Fastboot modu komutları ;
    Telefonu fastboot moda alıp CMD ile ilgili klasöre girin ardından aşağıda ki komutlarla yükleme işlemini gerçekleştirin.

fastboot flash modemst1 modemst1.bin

fastboot flash modemst2 modemst2.bin

@kemalwebnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siranusta -- 21 Şubat 2015; 15:44:20 >

• Geçenlerde bende kurmuştum ama root olmayınca tekrar cm12 ye dönmüştüm. Bir kaç sayfa geride root olayından bahsetmiş bi arkadaş bugün tekrar kurdum denedim root lu olarak kullanıyorum şuan ama batarya performansı kötü gibi sanki

• Root yapamadim hala vakit bulup uzerine dusemedim.. Son guncellemeye kadar bende son derece memnundum .cift tiklama ile uyanma ve camera cekiminde galeri acilmamasi sorunlari olustu.ve bazen websayfasi uygulama durduruldu deyip kapaniyor.ve facede bazi videolari oynatamiyor..sarj da sanki biraz dusme var..
    Onceki s2 li gunlerime gore yinede harika ve memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Burkipower

Geçenlerde bende kurmuştum ama root olmayınca tekrar cm12 ye dönmüştüm. Bir kaç sayfa geride root olayından bahsetmiş bi arkadaş bugün tekrar kurdum denedim root lu olarak kullanıyorum şuan ama batarya performansı kötü gibi sanki

Evet rootta sıkıntı yok. Anlatmıştım bir sayfa geride. Şarj konusunda CM12 ile aynı gibi.

• Evet kardeşim tşk ederm senin yöntemle root ettim bende ama şarj olayını bir kaç gün kullanayım ozman belli olur net olarak

• Peki xposed da başka kullandığınız modüller varmı? Mesela ben cm12 de home tuşuna hızlı iki defa tıkladığımda bir önceki program hızlıca açılıyordu buda bana baya kolaylık sağlıyordu bu coloros da bunu bulamadim:)

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.