Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu telefona Color os kurdum, rootladım da.
    Ama şimdi SuperSu ya giriyorum da, "yüklenmiş SU kodlaması yok, SuperSU bunu yükleyemiyor. Bir sorun oluştu." diyor.
    Sonra da "Eğer sisteminiz android 4.3'e yükselttiyseniz, cihazınızı manuel olarak tekrar rootlamanız gerekmektedir. Konuya yönelik olarak ilgili forumlara başvurunuz."
    Deniyor :)
    Nasıl tekrar rootlarım bunu, color os zaten yüklü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuneyd01 C kullanıcısına yanıt
    Süpersu değilde kinguser diye root yöneticisi geliyor bende öle

• Android 5.0 kullanmak isteyen varsa Paranoid Android 5 i kesinlikle öneririm. Çok stabil ve ekran açık süreyi 7 saat görüyorum. Muhtemelen OxygenOS buna benzer olacak, zaten takım Paranoid Android takımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Android 5.0 kullanmak isteyen varsa Paranoid Android 5 i kesinlikle öneririm. Çok stabil ve ekran açık süreyi 7 saat görüyorum. Muhtemelen OxygenOS buna benzer olacak, zaten takım Paranoid Android takımı.

ColorOs tayım memnunum. ColorOS tan vazgeçmem için OxygenOS un farklı şeyler sunması gerekirki 7 saat ekran süresi cok etkileyici.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Android 5.0 kullanmak isteyen varsa Paranoid Android 5 i kesinlikle öneririm. Çok stabil ve ekran açık süreyi 7 saat görüyorum. Muhtemelen OxygenOS buna benzer olacak, zaten takım Paranoid Android takımı.

ColorOs tayım memnunum. ColorOS tan vazgeçmem için OxygenOS un farklı şeyler sunması gerekirki 7 saat ekran süresi cok etkileyici.

AOSP olduğu için çok değişik temalar uygulamalar beklemek yanlış olur bence. OxygenOS'ten beklenen bence stabilite ve uzun şarj süresi olmalı. Paranoid Android Alpha bile bunu fazlasıyla sunuyor benim izlenimlerime göre. Cyanogenmod'a göre çok daha stabil ancak az özellik var. OxygenOS'i yapan ekip Paranoid Android ekibi olduğu için umutluyum ben.

• sevindi42 kullanıcısına yanıt
    7 saat çok iyiymiş. Hangi modda kullanıyorsunuz hocam? Performans, dengeli ya da pil tasrruf modunda mı? Ekran parlaklığı hangi seviyede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzde 54 şarjım var, 3 saat 30 dk ekran açık kalmış :) color os için böyle şuan. Genelde de Wifi yada mobil veri açık, parlaklık otomatik, GPS falan kapalı. Cyanogenmod tan çok fark etmez ise şarjı, bunu kullanmaya devam ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhanharnub

quote:

quote:

Arkadaşlar selam. Coloros kurdum kullanıyorum fakat iki sıkıntı var. 1.si kulaklık ile şarkıları değiştiremiyorum illa ekrandan değiştirmem gerekiyor. Kulaklığım piston 2 orjinal. Cynogenmod da gayet düzgün çalışıyordu. 2.si ise kamerayla ilgili fotoğrafları çekiyorum ve alt taraftaki yuvarlak yerde gözüküyor fakat oraya tıkladığımda foto açılmıyor. Dosya yöneticisinden bakınca fotoları görüyorum ama kameradayken göremiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir de bu yüz ifadeleri eski versiyon acaba son versiyon ifadeleri yükleyebilir miyiz?

up :(

alıntı da yer al sorunlara ilaveten bir soru daha sormak istiyorum. telefona colorOS yükleden ve swiftkey klavye kullanıyorum. telefondaki emojileri nasıl kitkat sürümündeki emojilerle değiştirebilirim? başka klavye kullanmak istemiyorum yoksa diğer klavyelerde kitkat emojileri var fakat ben swiftkey e yüklemek istiyorum. var mıdır bir yolu?

• oneplus one 4 ay kullandım beğenmediğim tek yönü kamera performansıydı , bunu haricende çin versiyon almıştım biraz çekim zayıf gbi geldi bana. ama yeni telefon arayışındayım şu aralar. tekrar alsam mı diyorum

meizu mx4 mü , oneplus one mi, yoksa f/p olarak mi 3 mü ? (mi 3 ü yazmamın sebebi , kullandığı işlemci ve batarya performansı nedeniyle hala güncel telefonlarla aynı ayarda olması )
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Meizu Mx4 çok iyi telefon ama MTK işlemci kullandığından yazılım güncelleme problemi olacaktır,MTK kaynak kodları vermede çok cimri davranıyor.Oneplus için diyecek birşey yok,sadece zaten kullanmış olduğunuz için yenilik arıyor olabilirsiniz.Mi4 varken Mi3 alınr mı ? Kişiden kişiye değişir,ama Xiaomi iyidir.Benim gözüm asıl Mi Note Pro da ama o da anca Mart sonu çıkacakmış,herhalde Türkiye'ye 1800 TL gibi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

oneplus one 4 ay kullandım beğenmediğim tek yönü kamera performansıydı , bunu haricende çin versiyon almıştım biraz çekim zayıf gbi geldi bana. ama yeni telefon arayışındayım şu aralar. tekrar alsam mı diyorum

meizu mx4 mü , oneplus one mi, yoksa f/p olarak mi 3 mü ? (mi 3 ü yazmamın sebebi , kullandığı işlemci ve batarya performansı nedeniyle hala güncel telefonlarla aynı ayarda olması )

bende merak ediyorum bu sorunun cevabını oneplus one mi meizu mx4 mü
  • Onun cevabı çok açık ve basit ; hertürlü Oneplus One :)
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    acilse ne olur bilmem ama yakında oneplus two bekliyorum ben. ben de kullandım memnun kaldım. dediğin gibi kamera biraz kalitesiz kalıyor genel özellikleri yanında ama sorun olmasa gerek. kardeşime verdim hatta :) two çıkarsa alırım
  • CM12S Mart sonuna kalmış :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskelisuvari

CM12S Mart sonuna kalmış :(

CM12 zaten fos. ColorOS forever :)
  • quote:

quote:

Color os ta daha 4.3te. Biraz ellerini çabuk tutmaları lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

Yoo 4.4.2 kullanıyorum ben. Lollipop ne zaman gelir bilmiyorum tabi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

Yoo 4.4.2 kullanıyorum ben. Lollipop ne zaman gelir bilmiyorum tabi.

Benim kendi sitesinden indirdiğim son resmi sürüm 4.3tü. Sizin rom portlanmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

7 saat çok iyiymiş. Hangi modda kullanıyorsunuz hocam? Performans, dengeli ya da pil tasrruf modunda mı? Ekran parlaklığı hangi seviyede?

Dengeli modda, sadece Greenify kullanıyorum onun haricinde ekstra bir şey yok. Whatsapp ve Facebook Messenger push notificationları açık sürekli. Ekran parlaklığı da %50 seviyelerinde.
  • sevindi42 kullanıcısına yanıt
    Ben dengeli mod ve %25 parlaklikta ancak 4-4.30 saati görüyorum. Wifi veya data her zaman da açık değil...

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.