Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdalm

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Arkadaşlar şu bamboo kapaklardan almak istiyorum. Nereden alabilirim?

up

Aliexpress'den alabilirsin.Pandawill'den alabilirsin.
    Birçok alternatifin mevcut.
    Aliexpress'i öneririm.(Puanı yüksek satıcılara bak)

Aliexpres de %100 orjinal diye satılanlar 65-70 dolar civarında satılıyor,diğerleride 10-20 dolar aralığında var.Orjinal diye satılanlar kesin orjinalmidir bilemem..

Bana kalırsa yan sanayi al geç.
    Yani bende 2 kapak getirttim Aliexpress'den 8-10 dolarlık kapaklar.Gayet de başarılı.
    Tercih senin ama ben bi kapağa 50-60 dolar para vermem.

Yok hocam bamboo kapak bana hitap etmiyor zaten,herkesin zevkine saygılıyım lakin orjinalini deselerki 20 TL yine almam ben.Ben soran arkadaş için söyledim fiyatları..

• Teşekkürler arkadaşlar. Peki 60 dolarlık ürün gümrükte kalmaz değil mi?

edit:75 dolarmış öğrendiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 5 Ocak 2015; 1:05:34 >
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Peki 60 dolarlık ürün gümrükte kalmaz değil mi?

60 dolarlık ürün gümrüğe takılmaz,ayrıca aliexpresden gönderen satıcı zaten üzerine 5-10 dolar bir fiyat yazar kesinlikle ve ürün telefon olmadığı için gümrükle falan işi olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Peki 60 dolarlık ürün gümrükte kalmaz değil mi?

60 dolarlık ürün gümrüğe takılmaz,ayrıca aliexpresden gönderen satıcı zaten üzerine 5-10 dolar bir fiyat yazar kesinlikle ve ürün telefon olmadığı için gümrükle falan işi olmaz..

Anladım hocam. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutlu42 kullanıcısına yanıt
    ilginc bir sorunmus ben daha baska hayal etmistim. calisan veön bellege alinan hizmetler tek tek kapatilinca durum degismiyorsa en iyisi fabrika ayarlarina döndürmek telefonu. ya da custom recovery varsa (twrp,clockrworkmod gibi orada wipe islemleri de denenebilir. olmadi fabric image i iindrip kurarsaniz sorun hallolur gibi. donanimsal bir sorun degil bence, kimisi bu hata ile sistem güncellemesinden sonra karsilasmis, sanirim güncelleme sirasindaki bir hatadan kaynalaniyor.
  • zlkf21 Z kullanıcısına yanıt
    bozulma durumunda oneplus sitesinden form doldurup telefon cine yollaniyor. tabiki burada kullanici hatasi olmayan bir ariza meydana gelmis olmali. kullanici hatasi bir durumsa, telefoncular halledebilir diye düsünüyorm.
  • bu arada benide ekleyin listeye:)
  • cemee kullanıcısına yanıt
    Sizi be diğer eklenme talebi olan arkadaşları da dahil ettim kulübe. Hayırlı olsun.
  • Selamun Aleykum arkadaşlar,
    Ankara da elden teslim alabileceğim 64 Gb. 1.000. TL civarı, Pasaport kayıtlı oneplus arıyorum.
    ilgilenenlere duyurulur. SAYGILAR...
  • Teşekkürler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaport kaydının 120 TL olduğunu düşünürsek. Bu fiyata bulmanız imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf111

Selamun Aleykum arkadaşlar,
    Ankara da elden teslim alabileceğim 64 Gb. 1.000. TL civarı, Pasaport kayıtlı oneplus arıyorum.

Ben ankarada 1200 liraya kayıtlı almıştım sıfır ve kendimi şanslı hissettim.. O fiyata zor hocam biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar uygulamalar çalışanlarda 1.2 gb kullanılan 1.6 gb boş.. acaba burayı nasıl temizlerim. birde mesajları türkçe karakter için klavye mi indirmem lazım
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    Klavye ayarlarından dil ayarlarına gir Türkçe var. Bu arada 1.2 dolu 1.6 boş dediğin RAM herhalde. Yarısından fazlası boş kafana takmana bile gerek yok bence. Paşa paşa kullan.

• tolga68 kullanıcısına yanıt
    ram kullanimi bende de o civarlarda. kullanidiniz uygulamalr ne kadar ram harciyor, hangisi cok kullaniyor ona bakmak lazim. ram temizleme programlarida kullanilabilir, acilista otomatik acilan ugulamalar temizlenebilir vs... acikcasi beni cok rahatsiz etmedigi icin ugrasmiyorum:)
    Türkce icin: ayarlar>dil ve giris kisminda klavye giris yöntemleri altinda, android klavye nin yanindaki ayarlara tiklayinca, diller secenegi cikacak, oradan Türkce secmek gerekiyor
  • Davetiye arayan varsa:
  • bir davetiyede benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

Ben ankarada 1200 liraya kayıtlı almıştım sıfır ve kendimi şanslı hissettim.. O fiyata zor hocam biraz

Sahibinden. com sitesinde (Pasaport kayıtlı) ziyadesi ile var arkadaşlar. Garantisiz bir telefonun hakkı 1.000 TL (bana göre).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

sahibinden. c o m sitesinde o fiyatlara (Pasaport kayıtlı) ziyadesi ile var arkadaşlar. garantisiz bir telefonun bana göre hakkı bu (Alternatif olarak xperia2 veya lg g3 )
  • mstf111 M kullanıcısına yanıt
    Hocam o telefonun alışı zaten 850 tl'ye yakın artı 120 ya da 130 tl gibi kayıt ücreti var. Bir de davetiye kolay kolaybulunmuyor. En azından yakına kadar bulunmuyordu.

Yani kusura bakma hocam ama kimse 20-30 tl için o işi yapmaz. İmkanın varsa yurt dışından bir tanıdığa getirt. Senin dediğin fiyata ancak o zaman gelir.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.