Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acaba direk CM12 diye mi devam edecekler?
  • ben denemedim ama bunlar nerdeyse hergün güncel versiyon koyuyor xda ya [DAILY] - Stock UNOFFICIAL CM12 Builds ismiyle içlerinde illaki bug oluyor ayrıca ota güncellemesi yok her seferinde güncellemek için 300 mb yakın rom dosyası indirmek gerekiyo bu romlar kullanılabilir ama en iyisi 12s sürümünü beklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: siranusta

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

350 EURO x 2,8 = 980 TL

980+120 = 1100 TL. (Yazıyla BİN YÜZ TÜR LİRASI)

Yani bunu Avrupa'dan getiren birisi 1100 TL (Yazıyla BİN YÜZ TÜR LİRASI) harcamış olacak.

Birde pasaportuna kayıt ettirdiği için 2 YIL (yazıyla İKİ YIL) pasaportunu kayıt için kullanamayacak ve size 1.000 TL (yazıyla BİN TÜRK LİRASI) ye satacak.

Yani 100 TL (Yazıyla YÜZ TÜR LİRASI) zararına satacak.

iyi ki bu hesabı yapmışsın üstat özellikle yazıyla belirtmen daha anlamlı olmuş.

herkes aynı kapasiteye sahip değil.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş...

Vay arkadaş.. "Bana ne, boşver" diyordum ama meydanı boş bulan yazmış bir şeyler..
    Madem öyle ben de biraz sayı kullanayım:

Cihaz 350$ veya 300€, 350€ değil, bu biiir.
    Buna kargo masrafı eklersen, 15$/€, ediyor 365$/315€. O da ediyor 850/882 TL, bu ikiii
    Pasaport kaydı yerine IMEI atma işlemi yapanlar var, yani satıcıya maliyet yaratmama şansı var, bu üüç.

Ayrıca tüm bu hesapları boşversek dahi, sayılarla arası iyi olmayanlar var belli ki, paraya sıkıştığı için veya kar etmekle uğraşmadığı için "2.el" olarak satmak isteyenler olabilir.
    Bu mantıkla 1500 liraya telefon alanlar bu forumda 1300-1400 liraya falan satmasınlar, üzerine kar koyup 1600 liraya satsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

quote:

Orijinalden alıntı: siranusta

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

350 EURO x 2,8 = 980 TL

980+120 = 1100 TL. (Yazıyla BİN YÜZ TÜR LİRASI)

Yani bunu Avrupa'dan getiren birisi 1100 TL (Yazıyla BİN YÜZ TÜR LİRASI) harcamış olacak.

Birde pasaportuna kayıt ettirdiği için 2 YIL (yazıyla İKİ YIL) pasaportunu kayıt için kullanamayacak ve size 1.000 TL (yazıyla BİN TÜRK LİRASI) ye satacak.

Yani 100 TL (Yazıyla YÜZ TÜR LİRASI) zararına satacak.

iyi ki bu hesabı yapmışsın üstat özellikle yazıyla belirtmen daha anlamlı olmuş.

herkes aynı kapasiteye sahip değil.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş...

Vay arkadaş.. "Bana ne, boşver" diyordum ama meydanı boş bulan yazmış bir şeyler..
    Madem öyle ben de biraz sayı kullanayım:

Cihaz 350$ veya 300€, 350€ değil, bu biiir.
    Buna kargo masrafı eklersen, 15$/€, ediyor 365$/315€. O da ediyor 850/882 TL, bu ikiii
    Pasaport kaydı yerine IMEI atma işlemi yapanlar var, yani satıcıya maliyet yaratmama şansı var, bu üüç.

Ayrıca tüm bu hesapları boşversek dahi, sayılarla arası iyi olmayanlar var belli ki, paraya sıkıştığı için veya kar etmekle uğraşmadığı için "2.el" olarak satmak isteyenler olabilir.
    Bu mantıkla 1500 liraya telefon alanlar bu forumda 1300-1400 liraya falan satmasınlar, üzerine kar koyup 1600 liraya satsınlar.

Kardesim cingenelik yapma yeri degil burasi ayrica ikinci el satis bolumude degil adi uzerinde okuman yazman varsa anlamissindir zaten.

350 dolara bulabiliyorsan hic durma al bizide sikintiya dusurme yoksa topu topu Turkiyede 500 cihaz varken ucuz aramak garip olmus.

Daha anlasilir sekilde ornek vereyim.

Demir neden ucuz Altin neden pahali
    Bu mantigi cozersen sonuca ulasirsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 6 Ocak 2015; 17:53:39 >

• Anlaşamadığımız nokta şu, ters mantıkla düşünüyorsunuz.
    Bu cihazın piyasası 1000 liradır dememiş arkadaş, ben de demiyorum. Ama 1000 liraya satmanın makul olduğunu anlatmaya çalıştım.

Madem altın örneği verdin, ben de sana oradan örnek vereyim.
    Cumhuriyet altın değerli mi, 600 lira mı?
    Bir gece paraya sıkıştın, altını bozdurman lazım ama çevrede kuyumcu bulamıyorsun. Bakkalın teki de 550 lira veririm dedi.
    Sen "altın değerli şey, ben pazartesi sabahını beklerim" de diyebilirsin, ihtyacın varsa 550 liraya da satabilirsin. Bu durumda kimse seni suçlayamaz, salak yerine koyamaz.
  • Selamün aleyküm;
    Arkadaşlar ortalığı kızıştırmak tan değil sadece ve sadece ÖRNEK Teşkil etmesi açısından bu mesajı yayınlıyorum...
    SAYGILAR

...............
    Lütfen Bulursun bulamazsın konusunu da kapatalım...

• mstf111 M kullanıcısına yanıt
    Bunu satan arkadaş ya paradan, ya teknolojiden anlamıyor, ya bir kusuru var yada paraya sıkışmış. (yukarıda ki altın bakkal örneği gibi.) Kusuru yoksa kaçırılmayacak fırsattır bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf111

Selamün aleyküm;
    Arkadaşlar ortalığı kızıştırmak tan değil sadece ve sadece ÖRNEK Teşkil etmesi açısından bu mesajı yayınlıyorum...
    SAYGILAR

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-oneplus-one-64gb-siyah-cok-temiz-plus-orj-kutu-ve-sarj-195845649/detay
    ...............

Şimdi aradım ilan sahibini pasaport kayıtlı değil imei çakılmış telefona. İmei çakılan onepluslar sıkıntı çıkarıyor. Ama yine de güzel fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf111

Selamün aleyküm;
    SAYGILAR

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-oneplus-one-64gb-siyah-cok-temiz-plus-orj-kutu-ve-sarj-195845649/detay
    ...............

İlla ki bir sıkıntı vardır bu telefonda,ucuza satılan maldan korkacaksın.

• [DAILY] - Stock UNOFFICIAL CM12 koyanlar farklı bir geliştirici. benim verdiğim official cyanogen'in yayınladığı.

4-5 saattir deniyorum hiç donma takılma olmadı, sadece menüye girerken hafif kasıyor ki o cm11s'de de vardı. sarj ve diğer şeyler için birkaç gün kullanmak gerekli. fakat günlük kullanıma uygun gibi.

cm12s olacak steve kondik şubat başında çıkacak dedi.
  • taka61 T kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün kullanın bakalım şarj nasıl gidecek. Evet dediğiniz gibi Steve Kondik tarih olarak şubat başı demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: taka61

[DAILY] - Stock UNOFFICIAL CM12 koyanlar farklı bir geliştirici. benim verdiğim official cyanogen'in yayınladığı.

4-5 saattir deniyorum hiç donma takılma olmadı, sadece menüye girerken hafif kasıyor ki o cm11s'de de vardı. sarj ve diğer şeyler için birkaç gün kullanmak gerekli. fakat günlük kullanıma uygun gibi.

cm12s olacak steve kondik şubat başında çıkacak dedi.

Şubat başıysa beklenir :)

• Arkadaşlar merhaba öncelikle. Şuan için kafamda bir kaç soru işareti olsada oneplus one 64gb adayıyım. Arkadasım kanada da ve martın sonuna doğru gelecek. Eğer bir davetiye bulursam cihazı alacağım. Kuzenimde 1 aydır cihazı kullanmakta ve memnun . Daha bir sorun yaşamadı. Acaba sizlerin davetiyesi var mı yoksada problem değil marta kadar illakı buluruz :) Sizlere esas sormak istediğim sizlerde cihazdan memnun musunuz ? Herhangi bir problem sorun çıktı mı acaba bu zamana kadar ? Eğer bilgi verirseniz 160 üyeye yeni birisini ekleyeceğiz. Şimdiden teşekkür ederim. Hepinize iyi dorumlar.
  • Pasaport kaydı yaptırmanız durumunda sorunsuz kullanırsınız şu anda kronik bir sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 6 Ocak 2015; 21:03:55 >
  • Peki cohaz nasil hocam yani hiz olsun kalite olsun kullanislilik olsun ben su an note2 kullaniyorum farklilik yaratirmi camerasini zaten biliyoruz dillere destan fena bisey. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk mesajda karşılaştırma videoları var inceleyin derim :)

• Az once ilk mesaja baktim videolari izlemistim sizden mesaj gelmeden once ve mesajimi atmamis sayin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbol38

Az once ilk mesaja baktim videolari izlemistim sizden mesaj gelmeden once ve mesajimi atmamis sayin :)

O zaman şimdiden hayırlı olsun.

• Saolasiniz hocam ama mecbur martin sonunu bekleyecegiz arkadasin gelmesi icin ve birde bu arada bir davetiye bulmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davetiye kolay bulunuyor artık konuyu takip edin ara ara paylaşılıyor.

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.