Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer satıcı değil kendinize alacaksanız yollayabilirim.
  • Ağzına sağlık benden önce yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: lazarnow

arkadaslar coloros dan cayagone nasil gecerim telefonu tam anlamiyla kullanamadigim icin coloros hic cazip gelmedi ve colorosta turkce dil yapma imkanimiz yokmu

Dostum bu soruyu dünden beri birkaç kere sorduğunu gördüm ama burası one plus one kullanıcılar kulübü olmasına rağmen biraz gevşeklik var galiba.Telefon sahibi tecrübeli arkadaşlar sorulara cevap verirlerse telefonun kullanıcıları artar,buda bizlere olumlu şekilde yansır diye düşünüyorum..

Bu soru bu konuda en az 20 kez soruldu ve cevaplandı. Bir ara baktık çok soran var konunun ilk mesajına yazdık, baktık yazılanlar ile yapılamıyor, video olarak ekledik. Hatta sık sık ilk mesajı güncelledik. Burada bulamıyorsanız gerekli bilgiyi araştırın internette siz paylaşın bizde öğrenelim. Ama insanlar tembel olduğu için ne ilk mesaja bakıyorlar ne de geçmiş sayfalara.

Not. : Burası oneplus firmasının resmi forumu değil, atarlanmanızda anlamsız kimse size burada her sorunuza cevap vermek zorunda değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akulata

Onceliklee laflarina dikkat etsen daha iyi olur sanirim.. Ikincisi zahmet edip ilk sayfayi okursaniz color os dan cm ye nasil gecildigi hakkknda bir video var. Once nasıl konusalacagini ogren sonra gel sor.. Ama onemlisi okumayı ogren

Laflarımda dikkat edilecek bir durum yok kimseye hakaret etmiyorum,sadece arkadaşın aynı soruyu defalarca sorması dikkatimi çekti.Arkadaşı alıntılayıp ilk sayfayı okumasını önerseniz çok birşey kaybetmezsiniz.Sonuçta burası bir forum değilmi..

Ayrıca terbiyesizliğin lüzümu yok önce nasıl konuşulacağını senden öğrenecek değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 3 Ocak 2015; 22:49:41 >
  • Yahu arkadaş ne kadar çok dokundu size sanki kimseye hakaret etmişim gibi.Ben sadece yapıcı bir eleştiri yapmıştım yazdıklarımı okursanız herhalde anlayabilecek kapasitedesiniz.

Edit:Ortada atarlanma falanda yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 3 Ocak 2015; 22:40:42 >
  • Araya girip sorumu sorup çıkayım :-)

Ben Android dünyasına yeni girmek üzereyim, dolayısıyla OnePlus hakkında da sadece kulaktan dolma bazı bilgilerim vardı.
    Fakat ilk etapta bir karşılaştırınca, örneğin G3 ayarında bir telefon gibi görünüyor. Birinin kamerası iyidir, öbürünün pili iyi gidiyordur vs..

Fakat Türkiye'de/Forumda bu cihazın bu kadar astronomik fiyata satılma sebebi nedir? Farkına varamadığım ciddi bir üstünlüğü mü var da garantisiz bir ürün için G3'ten fazla para veriyor insanlar? (Gerçekten o fiyata alınıyor mu bilmiyorum bu arada ama kayıtsız 16GB 1000 lira /Kayıtlı 64GB 1350 lira gibi fiyatlar var). Cihazın dünyada bu kadar ses getirmesinin sebebi, marka cihazların neredeyse yarı fiyatına gitmesi ama maşallah Türkiye'de bir de yüksek fiyattan gidiyor.

Tamamen "meraklısına" durumu mu söz konusu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

Araya girip sorumu sorup çıkayım :-)

Ben Android dünyasına yeni girmek üzereyim, dolayısıyla OnePlus hakkında da sadece kulaktan dolma bazı bilgilerim vardı.
    Fakat ilk etapta bir karşılaştırınca, örneğin G3 ayarında bir telefon gibi görünüyor. Birinin kamerası iyidir, öbürünün pili iyi gidiyordur vs..

Fakat Türkiye'de/Forumda bu cihazın bu kadar astronomik fiyata satılma sebebi nedir? Farkına varamadığım ciddi bir üstünlüğü mü var da garantisiz bir ürün için G3'ten fazla para veriyor insanlar? (Gerçekten o fiyata alınıyor mu bilmiyorum bu arada ama kayıtsız 16GB 1000 lira /Kayıtlı 64GB 1350 lira gibi fiyatlar var). Cihazın dünyada bu kadar ses getirmesinin sebebi, marka cihazların neredeyse yarı fiyatına gitmesi ama maşallah Türkiye'de bir de yüksek fiyattan gidiyor.

Tamamen "meraklısına" durumu mu söz konusu?

Ürün zaten Avrupa'da 350 euro civarına satılıyor. Çin sitelerinde ise 430-440 dolar civarında. Yani bu da 1000 lira civarına gelmekte kayıdıyla birlikte fiyat 1200 lirayı görüyor bu fiyata satılması normal gayet Türkiye gibi bir ülkede.

Aslına bakarsanız satılan G3'ler de paralel ithalat ve çoğuna garantisiz bile diyebilirsiniz çünkü garanti veren firmalar oldukça leş bir durumdalar. Ayrıca telefon benim gözlemlerime göre gerek yapım kalitesi olsun gerek hız olsun gerek stabillik olsun G3'ten çok çok daha iyi bir telefon.

• 350 dolarlık fiyat sadece amerikaya ozgu gibi yani?

Anladım tamamdır, en azından asıl maliyetin o kadar da düşük olmadığını öğrenmiş oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cyanogenmod 12 (android 5.0.2) resmi sürümü çıkmış diye oneplus forumunda bir haber var. Başka yerde görmedim haberi doğrumudur sizce.

https://forums.oneplus.net/threads/rom-official-ready-5-0-2-automated-cyanogenmod-12-nightlies-for-the-oneplus-one.220259/

• Evet ama sorunlu olduğu konuşuluyor. O nedenle yüklemeyin. Biraz daha beklemekte yarar var.
  • Konuyu yersiz bir tartismaya dogru goturmenin bir anlami yok.. Fakat konuya yeni gelen arkadaslarin direk son mesaji okumak yerine oncelikle giris sayfasini okumalari daha iyi olur.. Bence @kemalwebnet arkadasimiz sayesinde konu gayet derli toplu sagolsun gerekli butun bilgileri ilk mesaja topladi ve yine bi arkadasimz yapilacaklari videolarla destekledi.

Yoksa kimseye nasil konusacagini ogrtmek gbi bir niyetim yok.. Sadece uslubunun yanlis oldugunu solemek istedim..

• Gelen aramayı yanıtlamak için soldan sağa sürükleme hareketi yapınca, yüksek sesli zırlama başlıyor zaman zaman.. çözümünü bulamadım..
    @ademsin: ayarlar/hareketler'den müzik işaretini kaldırdım. çare olmadı.
    @cemee : sorun sırasında şu uygulamalar mevcut: cm kilit ekranı, cm kayıt tutucu, clock, hangouts, cm stats, google+, temalar, audiofx, cm hata raporu, voice+, candy crush gibi birkaç oyun.

Uygulamalardan listede görebildiklerimi durdurmaya zorla düğmesiyle durdurmaya çalıştım. ses kesilmedi. En sonunda battery doctor ile optimize ettim,ses kesildi.??? Çaresini bilen var mıdır?

şu videodaki sorunla aynı:video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutlu42 -- 4 Ocak 2015; 22:44:24 >

• akonay kullanıcısına yanıt
    Ben de geçenlerde Amerika'da California eyaletindeki arkadaşıma telefonu gönderttim. O da Ocak sonu gelecek. O yüzden yetişir mi diye endişeliydim. Telefon Amerika'ya Çin'den gitmiyor. California eyaletindeki bir adresten USPS ile gönderiliyor, sanırım Amerika'da depoları var. Postaya teslim edildikten 1 gün sonra arkadaşımın adresine ulaştı. Merak etmeyin, gönderildikten sonra çok çabuk gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GalPal

Ben de geçenlerde Amerika'da California eyaletindeki arkadaşıma telefonu gönderttim. O da Ocak sonu gelecek. O yüzden yetişir mi diye endişeliydim. Telefon Amerika'ya Çin'den gitmiyor. California eyaletindeki bir adresten USPS ile gönderiliyor, sanırım Amerika'da depoları var. Postaya teslim edildikten 1 gün sonra arkadaşımın adresine ulaştı. Merak etmeyin, gönderildikten sonra çok çabuk gelir.

Tmm dostum tşkler cevabın için...

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Arkadaşlar şu bamboo kapaklardan almak istiyorum. Nereden alabilirim?

up
  • arkadaşlar bozulma vs. durumlarda nasıl yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz bir aydınlatsanız?
  • quote:

quote:

up

Aliexpress'den alabilirsin.Pandawill'den alabilirsin.
    Birçok alternatifin mevcut.
    Aliexpress'i öneririm.(Puanı yüksek satıcılara bak)
  • Cihazın kamera uygulaması dışında uygulama kullanan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

quote:

quote:

up

Aliexpres de %100 orjinal diye satılanlar 65-70 dolar civarında satılıyor,diğerleride 10-20 dolar aralığında var.Orjinal diye satılanlar kesin orjinalmidir bilemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

quote:

quote:

up

Aliexpres de %100 orjinal diye satılanlar 65-70 dolar civarında satılıyor,diğerleride 10-20 dolar aralığında var.Orjinal diye satılanlar kesin orjinalmidir bilemem..

Bana kalırsa yan sanayi al geç.
    Yani bende 2 kapak getirttim Aliexpress'den 8-10 dolarlık kapaklar.Gayet de başarılı.
    Tercih senin ama ben bi kapağa 50-60 dolar para vermem.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.