Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur hocam da pasaport kaydı yaptırıp ta yine şebeke problemi yaşayanlar var, örneğin YCNR adlı kullanıcı. Bu tür yorumları görünce ister istemez soğuttu beni ve aklım find 7 ye kaydı.
  • balduz01 kullanıcısına yanıt
    Sanırım sorunu çözdüm biraz denemem lazım sonucu paylaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colorosdan cyanogenmoda gecmek istiyorum nasil yapabilirim?

• YCNR kullanıcısına yanıt
    inşallah çözülür sorununuz. Takipteyim
  • Ses sorunu yasayanlara onerilerim olacak. tahminim bir uygulama yapıyor ama ben bulamadım. Ancak su an normal. butun updateleri yaptıktan sonra ses sorunu yasadım. ancak sebebini bulamadım. sonra fabrika ayarlarına don dedim butun uygulamalarım gitti ancak sonra kurdum 1 aydır normal kullanıyorum. sizde oyle yapın deneyin.cızırtı metalik ses sorunları bu yontemle halloldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: hardlove_72

ulan gitmişler saf android rom yapmışlar arkadaş yaa adam color Os verir herkese şu color os oneplus!a gelse official olarak çok güzel olacak

Zaten var.

nerede var dostum çince ve ingilizceden başka türkçe olan birtane var oda find 7'den portlama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

ulan gitmişler saf android rom yapmışlar arkadaş yaa adam color Os verir herkese şu color os oneplus!a gelse official olarak çok güzel olacak

Zaten var.

nerede var dostum çince ve ingilizceden başka türkçe olan birtane var oda find 7'den portlama

Evet ama adamlar Türkiye' ye satış yapmıyorlar ki. Yani onlar açısındam var. Hatta çin versiyonları color os ile geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam hocam ben senin dediğini biliyorum demek istediğim international bir colorOS sürümü yok official olarak inş. yayınlarlarda kullanırız bence coloros çok güzel ve kullanışlı

bu arada color os türkçe sürümü isteyen arkadaşlar buradaki linkten ulaşabilirler xda Color OS international find 7a port

ayrıca benide kullanıcı olarak ilk sayfaya eklermisiniz 4-5 aydan beri onaplus sahibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutlu42

Merhabalar, eşim için global versiyon 64 gb. almıştım. iki haftadır kullanıyor. Çok memnun,herşeyi ile güzel bir telefon.Ama küçük bir sorun var. Bilgisi olan varsa yardım lütfen..
    Zaman zaman telefonda bir zırıltı sesi başlıyor, ekran koruyucuda ise ekolayzır simgeleri beliriyor. battery doctor gibi bir prog. ile taratıp arka plan programlarını temizleyince sesi kesiyor. Hangi uygulama sorunlu olabilir??? Rom orjinal, sanırım 2-3 kez güncelleme geldi ve kuruldu bu arada..

Dostum tavsiyem ayarlar hareketler kismindan muzik kismindak tiki kaldir. Ekran kapali iken yanlislikla ekrana yukaridan asagiya dogru dokunman muzikcalari aciyor muhtemelen en azindan bende boyle oluyor bir bakiyorum telefon kendinden muzikcalari acmis caliyor.

• Beni de ekleyin kullanıcı olarak arkadaşlar.

• benide ekleyebilirsiniz.. bende oneplus kullanıyorum ..
  • Arkadaşlar merhaba oneplus one kullanıcısıyım telefonu yeni aldım. bu telefonda alarm zil sesi ayarları nerden yapıyor. ben horaz sesine ayarladım .ama çok aceleci ötüyor .sesi yavaşlatma imkanı varmı. birde başka mp3 dosyayı nasıl alarm sesi olarak kullanacağım .bilgisi olanlar açıklama yaparlarsa sevinirim.,şimdiden herkese kolay gelsin. teşekkürler
  • Arkadaşlar davetiye ile one plus one alacağım ve Amerika ya bir yakınıma göndereceğim,kaçgünde teslim oluyor Amerika ya ve ödeme seçeneği olarak sadece paypalmı var one plus one sitesinde..?
  • akonay kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben İngiltere adresine teslim ettirmiştim. Express seçeneği ile Salı sipariş verdim, Cuma günü ulaştı adrese. Siteden gördüğüm üzere sadece PayPal ile ödeme yapılabiliyor.
  • Paypal ile sipariş verdim bende,yakınım Californiya eyaletindeydi ama oraya expres teslim seçeneği yoktu sadece standart shipping vardı mecburen onu seçtim.23 Ocak ta dönecek Türkiye ye ,inşallah o zamana kadar teslim olur standart teslimat ile..
  • Davetiyesi olan varsa, alabilirim. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakura_tr

Davetiyesi olan varsa, alabilirim. Şimdiden teşekkürler

Valla bazı kişiler parayla satmaya falan çalışıyorlar ama,one plus one forumunda invites kısmını biraz takip et orda açılan konularda ücretsiz olarak devetiye dağıtan kişiler var,ordan alabilirsin.

https://forums.oneplus.net/forums/invites/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 3 Ocak 2015; 21:25:43 >
  • arkadaslar coloros dan cayagone nasil gecerim telefonu tam anlamiyla kullanamadigim icin coloros hic cazip gelmedi ve colorosta turkce dil yapma imkanimiz yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: lazarnow

arkadaslar coloros dan cayagone nasil gecerim telefonu tam anlamiyla kullanamadigim icin coloros hic cazip gelmedi ve colorosta turkce dil yapma imkanimiz yokmu

Dostum bu soruyu dünden beri birkaç kere sorduğunu gördüm ama burası one plus one kullanıcılar kulübü olmasına rağmen biraz gevşeklik var galiba.Telefon sahibi tecrübeli arkadaşlar sorulara cevap verirlerse telefonun kullanıcıları artar,buda bizlere olumlu şekilde yansır diye düşünüyorum..

• akonay kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş zahmet edip bu konunun ilk sayfasına bakabilir... Herşeyi hazır beklemeyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.