|
O durum çok bahsedilen, çok konusu geçen bir olay. Yani herkes şikayetçi doğal olarak, çünkü dediğiniz gibi gerçekten bariz bir fark var 2 platform arasında, nedense. Hatta o sorunu aşmak için Instagram'ın farklı 3.parti apklarını yapmışlar, farklı uygulama ismiyle. Instagram kullanıcı bilgilerinizle hesabınıza o uygulamadan girerek kullanıyorsunuz profilinizi, tabi bu nokta da güvenlik yönünden hesabınızı nasıl bir tehlikeye attığınız ayrı bir konu. Birçok farklı özelleştirmeler var program da, mesela vidyoların otomatik olarak oynatılmamasını falan ayarlayabiliyorsunuz, birinin fotoğraflarını, vidyolarını direkt telefonunuza kaydedebiliyorsunuz, gibi. Ayarlar da bir de paylaşımlarınızın kalitesini düşük veya yüksek olarak paylaşma seçenekleri var, o ayarı yaparak farkı görmeye çalışmıştım ama pek birşey anlayamadım, yani fark gerçekten var mı yok mu çok fazla yakalayamadım değişimi, ayrıyetten bu ve bu tür programlar %100 stabil değiller, çökmeler falan çok oluyor yada gelen mesaj bildirimlerinin uyarı rozetleri falan yok olmuyor mesajı okusanız dahi, sayfa yenileme sorunları gibi sinir bozucu bu tür birçok hata mevcut yani. Bir de sürekli bu tür hataları gidermek için yayıncısı tarafından çok sık güncellemesi çıkıyor bu tür uygulamaların. Yani uğraşması zor, sıkıcı oluyor bir süre sonra. Birkaç ay önce denemiştim, pek randımanlı olduklarını söyleyemem ben denediğim 1 tanesi için ve sanırım Instagram için buna benzer 1-2 tane daha farklı uygulama mevcutmuş. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
Hızlı