|
Yani bu telefona hiç batarya masrafı yapmayın mı diyorsunuz? Kenarda sim kartsız yattığı yerde bile günde çift şarj istiyor. |
| _____________________________ |

|
Yani bu telefona hiç batarya masrafı yapmayın mı diyorsunuz? Kenarda sim kartsız yattığı yerde bile günde çift şarj istiyor. |
|
Arkadaşlar oneplus yedek parça diye yazan bir siteden batarya aldım. eski bataryam öldügü için. yeni batarya taktım 3 kez üst üste kalibrasyon (şarjı bitir %100 şarj et çıkar tak vs) yine batarya sorunum devam ediyor. log aldım batarya 1500mah gözüküyor. yapay zeka bms yüzünden diyor bu konuda bir bilginiz varmıdır? ne yapacağız. |
|
CPU:AMD Ryzen 5 3600 GPU:Gigabyte Gaming OC RTX 2060 MB: Gigabyte B550M S2H RAM: Geil 16GB (2x8) Evo X II RGB 3600Mhz CL18 SSD: WD SN550 500GB M.2 NVme HDD0: 2TB Seagate HDD1: 1TB Seagate KASA: Sharkoon REV200 PSU: Yue-Lin 850W 80+ Gold Full Modular RGB MOUSE: Stellseries Rival 710 KLAVYE: Logitech K360 MONİTÖR: AOC Q27G2U KONSOL: XBOX One 500GB TELEFON: Nubia X XBL Gamertag : MagicTulpar Steam : Kaminote34
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam, Deji/Woyax marka bataryalar var Oneplus 9 ve 9 Pro için de üretilmiş. Firmanın bataryaları genelde tutarlıdır. Ben kendi çevreme bu bataryalardan isteyen olursa getirtip değiştiriyorum. Yalan yok, Oneplus'da denemedim ama genel olarak ürettikleri bataryalar orta üst kalite ve sorunsuz oluyor (diğer cihazlar için konuşuyorum.) Fiyat 725 TL civarı. Bir bakın isterseniz. Firmada koşulsuz geri iade vs. mümkün, en azından deneme şansınız olur. |
|
Hocam ne kadar süre deneyimleme şansınız oldu şuan benim batarya iyice öldü. 100 den bekleme modunda 60 falan düşüyor yarım saate yakandan 3-4 saat ekran verse yetecek seni alsam işimi görür mü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Nereden aldınız ve kendiniz mi taktınız? Bir süredir stok görünmüyor. Woyax by Deji OnePlus 9 Pro Uyumlu Premium Batarya BLP827 https://woyax.com.tr/batarya/1419-woyax-by-deji-oneplus-9-pro-uyumlu-premium-batarya-blp827?srsltid=AfmBOoq9UCi-F_p_gj6aqO_cp34YPcqBmMqn-Nl7-LaeI4reGb0-khh2 |
|
Ben n11'den alıp telefoncuda taktırmıştım. 1 seneyi geçti, şimdi infinix zero40 5g kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bende tek çizgi vardı 6 ayda 5 adet oldu mecburen teli emekliye ayırdım 16e geçtim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|