Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.755
Cevap
170
Favori
636.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Sayfa: önceki 1...169...335336337338
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani bu telefona hiç batarya masrafı yapmayın mı diyorsunuz? Kenarda sim kartsız yattığı yerde bile günde çift şarj istiyor.

• Arkadaşlar oneplus yedek parça diye yazan bir siteden batarya aldım. eski bataryam öldügü için. yeni batarya taktım 3 kez üst üste kalibrasyon (şarjı bitir %100 şarj et çıkar tak vs) yine batarya sorunum devam ediyor. log aldım batarya 1500mah gözüküyor. yapay zeka bms yüzünden diyor bu konuda bir bilginiz varmıdır? ne yapacağız.

CPU:AMD Ryzen 5 3600 GPU:Gigabyte Gaming OC RTX 2060 MB: Gigabyte B550M S2H RAM: Geil 16GB (2x8) Evo X II RGB 3600Mhz CL18 SSD: WD SN550 500GB M.2 NVme HDD0: 2TB Seagate HDD1: 1TB Seagate KASA: Sharkoon REV200 PSU: Yue-Lin 850W 80+ Gold Full Modular RGB MOUSE: Stellseries Rival 710 KLAVYE: Logitech K360 MONİTÖR: AOC Q27G2U KONSOL: XBOX One 500GB TELEFON: Nubia X XBL Gamertag : MagicTulpar Steam : Kaminote34
  • Sezer.E kullanıcısına yanıt
    Batarya uyumsuzluğu diye bir şey var. Orjinal olmadıkça hiç bi işe yaramıyorlar. Yazılımla alakalı sanırım. Millet iphone samsung boşuna almıyor. Mesela iphone da batarya sağlığı 80 in altına düştümü al orjinal bataryayı taktır makine fişşek gibi oluyor. Samsung da ise hiç olmasa yedek parça buluyon. Utanmasam note 8 e batarya ekran bulacam orjinal 7 8 senelik cihaza

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam, Deji/Woyax marka bataryalar var Oneplus 9 ve 9 Pro için de üretilmiş. Firmanın bataryaları genelde tutarlıdır. Ben kendi çevreme bu bataryalardan isteyen olursa getirtip değiştiriyorum.

Yalan yok, Oneplus'da denemedim ama genel olarak ürettikleri bataryalar orta üst kalite ve sorunsuz oluyor (diğer cihazlar için konuşuyorum.) Fiyat 725 TL civarı. Bir bakın isterseniz.

Firmada koşulsuz geri iade vs. mümkün, en azından deneme şansınız olur.

Ben eski telefonum oneplus 9pro için Deji marka batarya taktırmıştım. Bahsettiğiniz gibi orjinal yakın performansı vardı. Ama maalesef telefonun ekranı kronik çizgi çıkma sorunu yüzünden ağız tadıyla kullanamadım. Şuan 2. Çizgi daha çıktı telefon çekmecede duruyor öylece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: redloves

Ben eski telefonum oneplus 9pro için Deji marka batarya taktırmıştım. Bahsettiğiniz gibi orjinal yakın performansı vardı. Ama maalesef telefonun ekranı kronik çizgi çıkma sorunu yüzünden ağız tadıyla kullanamadım. Şuan 2. Çizgi daha çıktı telefon çekmecede duruyor öylece.

Hocam ne kadar süre deneyimleme şansınız oldu şuan benim batarya iyice öldü. 100 den bekleme modunda 60 falan düşüyor yarım saate yakandan 3-4 saat ekran verse yetecek seni alsam işimi görür mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İyi batarya tavsiye ederim. Halen telefonu da kullanıyorsanız memnun kalırsınız.

Nereden aldınız ve kendiniz mi taktınız? Bir süredir stok görünmüyor.

Ben n11'den alıp telefoncuda taktırmıştım. 1 seneyi geçti, şimdi infinix zero40 5g kullanıyorum.

bende tek çizgi vardı 6 ayda 5 adet oldu mecburen teli emekliye ayırdım

16e geçtim

Aslında Op'dan memnundum işimi görüyordu bu hiç iyi olmadı.
    Kazık yemiş duygusu uyandırdı 😡

*#*#4636#*#* işe yaramadı

Ek olarak mobil veri kısmına basılı tut sim 1 gir 5g aktifleştir. Hangi operatör kullanıyorsan uygulamasından kart ayarları kısmından 5gyi aktifleştir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.