


Soru:
Merhaba,
MacBook Pro M3 Max kullanıyorum ve Safari’de sık kullanılanlar çubuğundaki klasörlerde birkaç sorun yaşıyorum.
1. Sağ Tıklama: Trackpad’de iki parmakla sağ tıklama özelliği her yerde düzgün çalışıyor, ancak Safari’de sık kullanılanlar çubuğundaki bir klasöre tıklayıp içindeki bir siteye sağ tıkladığımda bağlam menüsü çıkmıyor. Bunun yerine site doğrudan açılıyor.
2. Sürükle ve Bırak: Bir siteyi sık kullanılanlar klasörüne sürükleyip bırakmaya çalıştığımda, farenin en son gittiği sekme açılıyor ve site klasöre eklenmiyor. Yani sürükle bırak işlemi de çalışmıyor.
Chrome’da her iki özellik de sorunsuz çalışıyor: Sağ tıklama ile bağlam menüsü açılıyor ve sürükleyerek siteler düzgün bir şekilde klasöre eklenebiliyor.
Safari’de bu davranışları değiştirmek veya sağ tıklama ve sürükle bırak özelliklerini düzgün çalıştırmak mümkün mü? Yardımcı olabilecek bir çözüm önerisi var mı?
Teşekkürler!
mac os x için hangi ekran kartı daha iyi....
|
ati hd 4850 kext
|
Hangi Mac Os X Daha İyi
|
PowerColor HD4850 NASILŞ BİR EKRAN KARTI BİLEN VARMI?
|
nasıl bir ekran kartı olmalı seçemedim
|
Ağ ortamında Yotube benzeri Sİte Yapmak ve yayınlamk.
|
Lütfen yardım ruhsat kayboldu
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Mesaj Sayısı: 240
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 255
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.165 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar

