Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.732
Cevap
177
Favori
616.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Perşembe öğlen 2 de havale yaptım cumartesi istanbulda evime geldi. Çok memnun kaldım ilgili ve hızlı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt

pil olayı diğer sd888'ler gibi, 5 saat arkadaşın dediği gibi maks. 5.30 olsun 1 günü çıkartıyor ama. 30dk da şarj oluyor.

• Ön kamera ve şarji tatmin etmedi.. Sarj konusu 30 dakika sarj ile kurtarıyor da ön kamera çok vasat geldi bu cihaz için

• T mobile ı global rom a çevirmek zor mu?

• eczaci20 E kullanıcısına yanıt

zor değil

OnePlus 9 Pro [ANA KONU]
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]vividapk
    OnePlus 9 Pro T-Mobile (LE2127) EU Sürüme Çevirme Rehberi | vividapk
    https://www.vividapk.com/oneplus-9-pro-t-mobile-eu-rehber/
  • Cei kullanıcısına yanıt

Buna katılmıyorum Hocam. Yukarıda da yazdığım gibi kendi 67W adaptörünü kullanırsanız şarj tüketimi çok hızlı oluyor. Ama 5 6 saatte şarj eden düşük voltajlı bir adaptör kullanınca 7 8 saatleri görüyorum. Üstelik Quad HD ve 120 hz açık, parlaklık yarıdan biraz fazla şekilde.

Hızlı şarjı acele ihtiyaç olmadığı sürece kullanmak pek mantıklı değil. Pile de zarar.

OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• OnePlus 9 Pro [ANA KONU]
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

Band 2100-1800 vs yazan global 5g bantları ,diğeri amerikan 5g bantları

• mavi_hayalet M kullanıcısına yanıt

Bu tüm lityum iyon piller için geçerli bir uyarı aslında. Aynı şekilde otomobil bataryaları için bile yine hızlı şarj gerekmedikçe tavsiye etmiyorlar.

Peki kamera konusunda değerlendirmeniz nasıl olur. ön/arka? Kıyaslama yapacak olursanız nereye koyarsınız Oneplus9pro yu

• mobil şebeke de cihaz çok şarj yiyor, normalde de tüm cihazlarda da böyledir. hatta aynı yer 2 hattı da denedim. TT ve vodafone ikisinde de aynı . wifi da daha uzun süre alıyorsun başka tellere göre kıyaslama yaparsanız.

tabii ki benim kastım 67w kendi şarj aletiyle aldığım performans, yavaş şarjda nasıl olur denemedim.

• OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

Arkadaşlar one plus 9 pro telefon warp şarj yapmıyor sebebi nedir şarj cihazı orjinal yeni yapmamaya başladı soketi temizledim hard reset attım yine olmadı bazen warpa geçiyor ama ampereden ölçtüğümde 1000 alıyor normalde warp yaparken 2600 3500 lerde oluyordu sebebini bilen var mı ya da önerisi olan.baska şarj aleti ile de denedim olmadı

• Arkadaşlar telefonu güzel koruyan bir kılıf önerisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

SEn hangi şarj aleti ile şarj ediyorsun hocam

• helsloot kullanıcısına yanıt

Evde bulduğum tuşlu telefonlardan kalma ama orjinal 350 mah değerinde bir adaptörü kullanıyorum. Gece yatarken takıyorum, uyanana kadar 5 6 saatte anca dolduruyor zaten.

• Orjinal şarj cihazı kablosu ile beraber sıfır kutulu bende mevcut isteyen olursa satabilirim

350 mah ta çok düşükmüş hocam dikkat et ısınmasın o süre boyunca şarj aleti tele zarar verebilir 1A veya 2A daha iyi olur kanımca

• Arkadaşlar Poco X3 pro (yurtiçi) dan 9 pro (T-Mobile) cihaza geçen var mı ya da geçilir mi?

• mst262 M kullanıcısına yanıt
    Gecilir hocam arada fark var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ByYAKAMOZ B kullanıcısına yanıt

Slm arkadaşım oneplus 8T telefonum var aynı sorunları yaşıyoruz sorununuzu çözebildiniz mi?

• 9 pro yu Android auto da kullanan varmi aracında. Bir türlü baglayamiyorum. Anker 3.0 usb type-c kablo denedim yine aynı.

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.