Perşembe öğlen 2 de havale yaptım cumartesi istanbulda evime geldi. Çok memnun kaldım ilgili ve hızlı tavsiye ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (274. sayfa)

-
-
pil olayı diğer sd888'ler gibi, 5 saat arkadaşın dediği gibi maks. 5.30 olsun 1 günü çıkartıyor ama. 30dk da şarj oluyor.
-
Ön kamera ve şarji tatmin etmedi.. Sarj konusu 30 dakika sarj ile kurtarıyor da ön kamera çok vasat geldi bu cihaz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
T mobile ı global rom a çevirmek zor mu?
zor değil
vividapk
OnePlus 9 Pro T-Mobile (LE2127) EU Sürüme Çevirme Rehberi | vividapkhttps://www.vividapk.com/oneplus-9-pro-t-mobile-eu-rehber/ -
-
-
Bu tüm lityum iyon piller için geçerli bir uyarı aslında. Aynı şekilde otomobil bataryaları için bile yine hızlı şarj gerekmedikçe tavsiye etmiyorlar.
Peki kamera konusunda değerlendirmeniz nasıl olur. ön/arka? Kıyaslama yapacak olursanız nereye koyarsınız Oneplus9pro yu
-
mobil şebeke de cihaz çok şarj yiyor, normalde de tüm cihazlarda da böyledir. hatta aynı yer 2 hattı da denedim. TT ve vodafone ikisinde de aynı . wifi da daha uzun süre alıyorsun başka tellere göre kıyaslama yaparsanız.
-
tabii ki benim kastım 67w kendi şarj aletiyle aldığım performans, yavaş şarjda nasıl olur denemedim.
-
-
Arkadaşlar telefonu güzel koruyan bir kılıf önerisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SEn hangi şarj aleti ile şarj ediyorsun hocam
-
Evde bulduğum tuşlu telefonlardan kalma ama orjinal 350 mah değerinde bir adaptörü kullanıyorum. Gece yatarken takıyorum, uyanana kadar 5 6 saatte anca dolduruyor zaten.
Orjinal şarj cihazı kablosu ile beraber sıfır kutulu bende mevcut isteyen olursa satabilirim
350 mah ta çok düşükmüş hocam dikkat et ısınmasın o süre boyunca şarj aleti tele zarar verebilir 1A veya 2A daha iyi olur kanımca
-
Arkadaşlar Poco X3 pro (yurtiçi) dan 9 pro (T-Mobile) cihaza geçen var mı ya da geçilir mi?
Gecilir hocam arada fark var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Slm arkadaşım oneplus 8T telefonum var aynı sorunları yaşıyoruz sorununuzu çözebildiniz mi?
-
9 pro yu Android auto da kullanan varmi aracında. Bir türlü baglayamiyorum. Anker 3.0 usb type-c kablo denedim yine aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X