< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (337. sayfa)

-
-
Hocam batarya nasıl alıp takayım diyorum. Yapıştırıcı T7000 var İnternette bu ürünü mü aldınız. Teşekkür ederim şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben batarya bunu aldım gayet güzel bir ekran süresi veriyor.
Ama işte yeşil çizgi çıkınca ekranda telefon yedek olarak bir kenara ayırdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende de pembe çizgi var. s25 almayı düşünüyorum şimdilik kullanmak zorundayım hocam
banka uygulamalarında birden bire sorunlar basladi iscep mesela. giremiyorum. ne yapacağım bilmiyorum vallahi . güvenli olmayan telefon diyor. acmiyor. cok can sıkıcı
Root varsa kaldirip dene!!
dosylar selamalr gören olur cevaplarsa sevinirim. sistem gezinme hareketlerini kullanırken önceki uygulamaya dönüyorduk format attım bulamadım geri açmayı. sağa sola çekince önceki uygulama simgesi çıkıyor geçiş yapılıyordu.
-
bende aldım taktım eskisinden iyi olacaktır.
-
-
İlgin için teşekkür ederim hocam hindistan romunda farklı. Başka yerde de bulamadım maalesef
OxygenOs15 portlamışlar. Ama dosyalara ulaşmak o kadar karışık ki. Düzensizlik güvensizlik veriyor. XDA sitesinde 9 pro konusunda linkler paylaşılmış. Yükleme talimatı falan birçok şey eksik. Anlayan birileri bakabilirse güzel olabilir. Custom rom birçok kez yükledim ancak bu adamın konusu çok karışık. Telgram grubuna girdim orası bile çorba olmuş :) Linki aşağıya bıraktım.
xda forums
[ROM][PORT]OxygenOS/ColorOS 15 Port for OnePlus 9/9 Prohttps://xdaforums.com/t/rom-port-oxygenos-coloros-15-port-for-oneplus-9-9-pro.4730960 -
arkadas imei yüzünden simdide chatgpt calismiyor
bir saha tövbe ettim yurt disi cihazına
Android 14 için imei nasıl atılabilir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Atamazsınız. Cihazı Android 11'e düşürüp o şekilde IMEI atabilirsiniz.
-
bende oneplus 9 5g olan model var ve bataryam can çekişiyor.Bu model benimkine de uyuyor mu acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X