< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (182. sayfa)

-
-
-
Gider güncelleme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
büyük bir oneplus hayranı olmama karşılık 9pro beni üzdü. dikkatli ve özenli bir kullanıcı olmama rağmen şuanda pil sağlığım accubattery'nin verisine göre %46.
pil şuanda beni 1 gün idare ediyor ama çok uzun süremez.
Orijinal pil nereden bulup nerede değiştirtebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aperion_n -- 26 Temmuz 2022; 14:16:2 > -
Hocam yanlışlık olmasın yüzde 46 olması için telefonun içinden geçmeniz lazım. 4 5 senelik bir cihaz değil ki saçma bir değer gibi geldi bana
-
-
Benim de batarya sağlığım %47. Ben yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Bataryayi söküp orjinal olmayan bir batarya takmış olamazlar bence. Sadece şöyle yorumluyorum. Acaba yavaş dolduran bir batarya ile şarj dolumu yaptırsak bu oran iki katı artar mı. Hızlı doldurduğumuz için bu oranı veriyor olabilir mi. Gerçekten batarya performansından hiç memnun değilim. 12 sene içinde almış olduğum 5. Telefon, memnun kalmadığım tek telefon oldu. Oneplus 7im vardı, efsane idi keşke satmasaydim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bu tür yazılımlara çok güven olmuyor aynısı pc içinde geçerli cristal mark info diye bir hdd sağlık gösterme ve test programı var garip şekilde 2 adet poşetinden benim çıkardım m.2 ssd için garip değerler verdi ve kaldım birinde 1475 kez start almış gözüküyor çalışma saat 1 yani 1 saat içinde 1475 kez elektrik vermiş kesmişim gibi diğerinde ise sağlık %1 vel hasıl 3. parti yazılımlara çok güven olmuyor %46 batarya sağlığını yakalamak için telefonun 3-4 yıl günde 2 kez doldur boşalt yapmak lazım veya hatalı üretim başka açıklaması yok bence
accubattery pro yanlış ölçüyor böyle programları neden kıstas alıyorsunuz, yüzde 47 olma ihtimali sıfır, 5 6 sene kullanırsan yoğun belki
birde nasıl kısa pil ömrü alıyorsunuz çok ilginç, bende otomatik parlaklık açık, 24 saat akıllı saat, bağlı 120hz qhd normal kullanım ile 7 8 saat ekran süresi alıyorum. google servislerini de kullanıoyrum google drive, photos gibi. zaten hızlı sarj ile 20 25dk doluyor alet.
8 saat uyuyorsun geri kalan 15 16 saatin 8 saati telefona ayırmak sağlıklı değil zaten zombi gibi takılmaya gerek yok, bir akıllı telefon yoğun kullanımda günü kurtarıyorsa yeterli, gece eve geldiğinde hala açıksa pili iyi demektir bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 26 Temmuz 2022; 16:58:35 >
-
-
Bildiğim kadarıyla acubattery tek pili baz alabiliyor oneplus proda görüntü tek gibi olsada çift pil var . Zaten programın tahmini kapasite kısmı herkeste ikibin küsur buna görede 47 diyor. Siz kullanım sürenize bakın . 47 dogru değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKREPXX -- 26 Temmuz 2022; 17:7:10 >
selamlar android 12 yüklü avrupa cihazı oneplus 8 proya imei atılabiliyor mu ? model ın2023 ona göre alacağım. 11 lere atılıyormuş ama 12 lerle alakalı bilgi bulamadım
-
Selamlar oneplus 8 pro başlikli ana konuya yazarsanız. Yardımcı olabilecek daha dazla çıkabilir diye düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKREPXX -- 27 Temmuz 2022; 12:38:45 >
yazdım ama cevap veren olmadı, bu konu daha aktif belki bilen birisi çıkar diye buraya yazdım
-
11 e döndürüp öyle imei atmaniz gerekir kuvvetle ihtimal. Çünkü ben de op7 vardı, imei klona düşmüştü 11e düşüp imei attılar.
anladım peki 12 ye güncellemek sorun teşkil eder mi
-
AccuBattery uygulamasında benimde tahmini kapasite 2045 mah, kapasite 4500 mah. pil sağlığıda %45 gösteriyor. Telefon daha 4 aylik. Ayni uygulamada 5 yıllık 5t telefonum tahmini 2.776 mah, kapasite 3300 mah ve pil sağlığı %84. Çok ilginç. 9pro Çift pil olduğu için bu rakami 2 ile carpsam bile %90 olur en fazla. 3 ayda pil bu kadar asirin mi normal günlük kullanımı yapıyorum.
Merhaba bir kaç sorum var:
LE2121 modeli 12 güncellemesi alınca imeii gidiyor muydu?
- onikiyi kurmadan direkt 13 güncellemesi alınca da gider mi?
- hep 11 de kalmak istesem kendiliğinden 12yi kurar mı acaba?
Teşekkürler ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- o sürümde imei gidiyor
- direkt 13 kurarsanız da kuvvetle muhtemel gider. Çünkü Android sürümlerin üstüne inşası, değişeceğini sanmıyorum.
- siz okey demeden güncellemeyi yüklemez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X