Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam henüz gelmedi 6 yahut 10 Eylül de teslim alacağım. Araştırdığım kadarıyla yazılım tarafında eksiklikleri varmış ama haftaya detaylı bir inceleme yapar gönderirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

hocam konuşmayı hoparlöre alınca ses karşıya net gidiyor mu?

Gidiyor hocam hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Op7 kullandığım zaman whatsapp aramalarında hiç bir sorun yoktu fakat normal aramalarda hoparlöre alınca bağırmam gerekiyordu

• Merhabalar, Poco F2 Pro'dan 8t'ye geçiş yapacağım. Kamera ve ekran parlaklığı konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Geçiş yapan veya bilgi sahibi olan arkadaşların yorumu bekliyorum 🙂
    Teşekkür ederim.

• fisekbane F kullanıcısına yanıt

Ben Poco F2 Pro dan oneplus 8 ve ardından 8t ye geçtim poco dan tek eksi yanı bataryası onun dışında bence her konuda üstün. Aslında bataryası da kötü değil ben Poco da 10 11 saat ekran alıyordum bunda ise 8 saat alıyorum günü çok çok rahat çıkarıyor hatta bazen ikinci gün bile yetiyor bana.

• 8t son gelen guncellemeyi kullanan var mi? Ekran suresi düştü diyorlardi... yüklemiştik yorumlar nelerdir?

• aydın_m A kullanıcısına yanıt

Hocam 65w şarj adaptöründen dolayı batarya olayını sıkıntı etmiyorum. Sadece parlaklık ve kamera, fotoğraf kalitesi beni arada bırakmıştı. Portre fotoğraflarında vs nasıl?

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

ben yükledim,hiç bir sorun yaşamadım,

ortalama 6.5-7.5 saat arası ekran alıyorum 20 saat civarı bekleme ile

önceki sürümlerde de bundan çok farklı süreler almadım,genelde böyle

• Kameradan çok anlamam ama ben çektiğim fotoğrafları beğeniyorum gayet güzel ve net fotoğraflar çekiyor hatta ois den dolayı daha iyi video çekiyor poco dan. Ama gece çekimleri konusunda vasat onuda gcam kurarak halledebilirsiniz. Parlaklık konusunda güneş altında ben hiç sorun yaşamadım. Yani poco f2 pro dan 8t ye geçerseniz hiç pişmanlık yaşamazsınız en azindan ben pişman olmadım çokta memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydın_m -- 1 Eylül 2021; 15:12:6 >
  • aydın_m A kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam teşekkür ederim satın aldım bekliyorum bakalım 10 eylülden sonra gelecek

• Apple 3.5mm kulaklık dönüştürücüsü almayı düşünüyorum acaba uyum sağlar mı? Daha önce deneyen oldu mu?

Sağlamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intiveydemila kullanıcısına yanıt

Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı hocam?

Xiaomi nin dönüştürücüleri var. Telefonu aldığın Facebook grubunda satıyorlar 25 TL olması lazım ordan alabilirsin.

• Arkadaşlar son guncellemeden sonra gece 12 den sabah saat 09:30 a beklemede neredeyse yüzde 20 şarj yemiş . Cihazı yeni aldım bir anlam veremedim. Arka planda çalışan birşey de görünmüyor.

• shunter kullanıcısına yanıt

Şarj konusunda size katılıyorum. Tam olarak beklentileri karşılamıyor 4500mah. Pil. Son güncelleme ile bu oldu ama çok daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ama bir somraki güncellemye nakaca artık.

Son güncelleme şarj konusunda sıkıntılı MSM ile bir önceki versiyon olan 9.9 veya 8.13'e dönün ben şarj konusunda çok memnunum bu telefondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: destroy-er

Şarj konusunda size katılıyorum. Tam olarak beklentileri karşılamıyor 4500mah. Pil. Son güncelleme ile bu oldu ama çok daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ama bir somraki güncellemye nakaca artık.

Vallahi hocam 4500 mah olduğuna şüphe ediyor insan . Mi10t den geçtim onun şarjı xiaominin hiç de stabil olmayan yazılımı ile bitmiyordu neredeyse . Aralarında hepi topu 500 mah fark var ama bu yaklaşamıyor bile onun kullanım süresine .

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Son güncelleme şarj konusunda sıkıntılı MSM ile bir önceki versiyon olan 9.9 veya 8.13'e dönün ben şarj konusunda çok memnunum bu telefondan.

Tamam hocam öyle yapayım. Link var mı söylediğiniz sürüm için . Nereden indirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 6 Eylül 2021; 10:34:6 >
    oneplus turkey
    OnePlus cihazlarda MSM Tool Kullanımı - OnePlus Turkey
    https://oneplusturkey.club/msm-tool

Burayı bir inceleyin 9.9 MSM versiyonu bulamayabilirsiniz ama şöyle yapabilirsiniz mesela MSM ile daha önceki herhangi bir versiyona dönün daha sonra 8.13 veya 9.9 güncelleme paketini indirip normal telefona atıp ota dan güncelliyormuş gibi gunceleyin

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.