Kutu hariç herşeyi var diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (98. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aydın_mKutu hariç herşeyi var diye biliyorum.
kendisi dönüş yaptı. orjinal şarz cihazı-kılıfı-sıfır cihaz dedi. 10 eylül kargoymuş. kaporayı yolluyorum şimdi. normalde İzmir de elden alıcaktım 100 tl farkla ama güvenilir satıcı sanırım, 100 tl kapora gönderip kalanıda 6 eylül haftası gönderirim.
-
Hayırlı olsun şimdiden pişman olmayacağınız bir telefon aldınız bence. Ben KB2003 yani Avrupa versiyonunu kullanıyorum ve en ufak bir problem yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oneplus 8t cihazım var type c çıkışından görüntü alına biliniyor mu deneyen arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi teşekkürler
Şebeke sorunları ne durumda?
-
Ahmetmardin4 instagram sayfasındaki numara Ahmet Mardin’in numarası mı ? Sosyal medya kullanmıyorum.
8T mi ? 8 Pro mu ? Kamera ve batarya olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 29 Ağustos 2021; 20:16:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet onun hocam
-
8T mi ? 8 Pro mu ? Pro’ nun fiyatı kaç acabaquote:
Orijinalden alıntı: corsairmsEvet onun hocam
kıyaslama olarak çok birşey diyemeyecegim
8 pro 12/256 755 dolar şuan
8t içinde ön sipariş kapmanyası yapmış 4250
-
Çok teşekkür ederim. Para ayarlamaya çalışıyorum. En kötü 1 Eylül’e kalırım ama o zamana kampanya kalır mı bilemiyorum. Hayırlısı, alabilirsem güzel olacak.quote:
Orijinalden alıntı: corsairmskıyaslama olarak çok birşey diyemeyecegim
8 pro 12/256 755 dolar şuan
8t içinde ön sipariş kapmanyası yapmış 4250
Yarına para ayarlayabiliyorum. Bir tane ayırırsanız almak istiyorum yazdım. Çok yoğun sanırım. Cevap hala yok.
olabilir hocam peynir ekmek gibi cihaz satıyor bu adam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Enigmatical
8T mi ? 8 Pro mu ? Pro’ nun fiyatı kaç acaba
Alıntıları Göster8t yeterli bence. Aradaki fiyat farkına değecek bir fark yok. 8 pronun ekranı biraz daha iyi gibi duruyor ama hdd okuma yazma hızı 8tnin daha yüksek. Ufs 3.1 var 8tde. 8 proda 3.0 var. Ama emin olun 8tnin ekranı muhteşem.
8T için kapora verdim fakat 2000 TL fark versem, kamera için 8 Pro alsam mı ? Gerçekten bilemedim. Para sorun değil ama değer mi ? Sadece kamera için merak ediyorum. YouTube’dan karşılaştırmaları izledim ama karar veremedim.quote:
Orijinalden alıntı: ALBAY8t yeterli bence. Aradaki fiyat farkına değecek bir fark yok. 8 pronun ekranı biraz daha iyi gibi duruyor ama hdd okuma yazma hızı 8tnin daha yüksek. Ufs 3.1 var 8tde. 8 proda 3.0 var. Ama emin olun 8tnin ekranı muhteşem.
Alıntıları Göster
S10 Plus’tan SE 2020’ye geçmiştim. Şimdi tekrar Android’e dönüyorum. Benim için en önemlisi kamera fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şebeke problemi çözüldü mü
Sizin için kamera önemli ise tabiki 8 pro veya 9 pro alın ama bu iki telefonun batarya performansı sizi üzebilir.
8T , S10 Plustan kötü değil. O zaman fazla para vermeye gerek yok. Çok teşekkür ederim. Siyah olsa tam olacaktı ama olsun o kadar, eskiden hep siyah olmalı diyordum fakat belli bir yaştan sonra çokta sorun etmiyorum. Sıkıntısız olsun da hem şu SE’den artık kurtulayım.
Önemli fikirlerini paylaşan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.
hocam konuşmayı hoparlöre alınca ses karşıya net gidiyor mu?
-
Kamera konusunda nasıl hocam ip11 vs 8T, sizin deneyiminizde?quote:
Orijinalden alıntı: Japonya
Oneplus7 den ip11 e geçip tekrar Op7 döndüm şimdi de 8t aldım bakalım nasıl olacak. İp11 sosyal medya için mükemmel fakat batarya için aynı şeyi söylemem mümkün değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X