Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

halihazırda 9R kullanıyorum ve 8T arasında hız ve yazılım olarak en ufak farklılık yok. işlemci olayı sizi yanıltmasın öyle uçup kaçmıyor. Aradaki fiyat farkına değmez gerçekten de. Sırf meraktan aldım.. modelin adı 8T s falan olmalı idi.

• Friedrich0 F kullanıcısına yanıt

Sanırım 9r ve 8t aynı sayıda güncelleme alacak çünkü 8t de 9r de Android 11 ile geldiler. 9rt fazla güncelleme alacak Android 12 ile geleceği için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Friedrich0 F kullanıcısına yanıt

bence değmez, güncelleme takıntınız yok ise :)

• 8t kullanıyordum satıp 11 aldım ama biraz pişmanlık oldu. 8t hiç ısınmıyordu. Bellek 256 gb idi. Ama şunu da söyleyeyim 60hz de 8t ekranı bariz kasıyordu. 11 de 60 hz ama sanki 90 hz gibi tepki veriyor. 120 hz de iyiydi ama batarya tüketimini etkiliyordu. Keşke 11 i yüksek kapasiteli alsaydım diyorum ama çok aşırı fiyat farkı oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Taze kullanım
    8 saat ekran süresi
    18 saat bekleme yüzde 3 şarj kaldı.
    Kullanımın yarısı mobile legends ve pes
    Diğer yarısı gezinme.
    60 hz. ve güç tasarrufunda.
    Tam şarj dolumu 41 dakika.
    Bundan iyisi Şam'da kayısı

• fox5578 kullanıcısına yanıt
    Oneplus7 den ip11 e geçip tekrar Op7 döndüm şimdi de 8t aldım bakalım nasıl olacak. İp11 sosyal medya için mükemmel fakat batarya için aynı şeyi söylemem mümkün değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 8t almayı düşünüyorum şu şebeke kopma sorunu hala devam ediyor mu çözüldü mü acaba ? Alacağım arkadaş guncelleme ile çözüldü felan dedi forumlarda hala şikayetçi olanlar var . Durum nedir acaba ? Görüşleriniz gerek .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Çin modellerinde problem yok diye biliyorum. Eğer Çin ise alabilirsiniz.

• Mysal kullanıcısına yanıt
    Alacağım arkadaş bu problemi önceden yaşadığını güncelleme ve Ahmet Mardin adlı arkadaşın yayınladığı yöntem sayesinde sorun kalmadığını söylüyor ama tereddüt içindeyim.

• shunter kullanıcısına yanıt

Bende Avrupa sürüm var ve hiç şebeke sorunu yaşamadım yaşayanların bir çoğuda güncelleme ile sorunun çözüldüğünü söylüyor ama hala azda olsa bu sorunu yaşayanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydın_m -- 29 Ağustos 2021; 0:53:15 >
  • aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Kb2003 kodu olan cihazmış hocam . Telefon görüşmesi çok yapıyorum bu sorunla karsilasirsam sıkıntı büyük benim için .

• Bende 8t mi 9r mı alayım diyorum satan biri yazmış 2.el kasada yamukluk yok diye kasada yamukluk oluyormu şebeke problemi mi var cihazlarda almayı düşünüyorum

• Ahmet Mardin 8t 256 için hazır stok 2 hat kayıtlı 4800tl yazmış. Alınır mı sizce ? İzmir içi elden teslim çin +100 tl vericem.

yanlız sürüm olarak avrupa diyor, çekim sıkıntısı falan olur mu ki ?

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

Ahmet Mardin ile iletişime geçiniz mi şu an kendisi kampanya ile 12/256 versiyonu 4250 ye veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Ahmet Mardin ile iletişime geçiniz mi şu an kendisi kampanya ile 12/256 versiyonu 4250 ye veriyor

Kesinlikle bu fiyata kaçırmayın derim. Ben kb2003 kodlusunu kullandım ve şebeke sıkıntısı hiç çekmedim. Hattım turkcelldi. şimdi s20 FE var. Ama 8tyi aramıyor değilim. Kamera, su geçirmezlik ve hafıza kartı olarak s20fe önde ama ekran, ahize ses kalitesi, hızlı şarj ve ses yüksekliği ile 8t tokatlıyor.

• quote:

iletişime geçtim ama attığı listede 4800 tl yazıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Kesinlikle bu fiyata kaçırmayın derim. Ben kb2003 kodlusunu kullandım ve şebeke sıkıntısı hiç çekmedim. Hattım turkcelldi. şimdi s20 FE var. Ama 8tyi aramıyor değilim. Kamera, su geçirmezlik ve hafıza kartı olarak s20fe önde ama ekran, ahize ses kalitesi, hızlı şarj ve ses yüksekliği ile 8t tokatlıyor.

Alıntıları Göster

bende s20 FE SD işlmcili ile arasında kaldım ama hızlı şarj yuzunden 8t alayım dedim. bende mi6 var ömrünü yedi artık ama 2 aya yeni seriler çıkıcak onlarımı beklesem diye kararsızım. mi10t de ıps panel olmasa alıcaktım ama yeniside sd işlemcili değil. gerçi prosu sd li olacak sanırım. birde xiaomi de hoparlör sesi kısık, kulaklığı kısık vs vs tel kalitesiz. oneplus ta böyle olmadığını biliyorum.

edit: s21 SE sd888 ile 8 eylülde tanıtılabilir deniyor. bu telefonda beklenebilir. mi11t pro yada farklı bir marka modelde olabilir. yeni seriler gelicek iki aya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 29 Ağustos 2021; 15:29:42 >

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

3 gün önce Facebook da bu paylaşımı yaptı kendisi bu fiyata bence kaçmaz alacaksanız elinizi çabuk tutun bence

• quote:

3 gün önce Facebook da bu paylaşımı yaptı kendisi bu fiyata bence kaçmaz alacaksanız elinizi çabuk tutun bence

yazdım şimdi daha cevap gelmedi.eğer bu fiyatsa alıcam. dönsün birde şu var, orjinal adaptörü yoksa fiyat normal.adaptörü kaç para zaten.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.