< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (94. sayfa)

-
-
telefonun bootloader kilidini nasıl kapatabilirim. kapatınca brick oluyor.
---
fastboot flashing lock komutu işe yaradı
Look yazmışım yanlışlıkla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 22 Ağustos 2021; 18:7:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: vanpılastelefonun bootloader kilidini nasıl kapatabilirim. kapatınca brick oluyor.
---
fastboot flashing lock komutu işe yaradı
Look yazmışım yanlışlıkla
Komut o değil ama.
Orijinal rom yüklü mü cihazda?
Fastboot oem lock yazman gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar ben satıp s20 fe snapdragon aldım. Ama aklım oneplus da kalmadı değil
Fastboot oem lock komutu dediğiniz gibi telefonu brick ediyor. Fastboot flashing look komutunu ise hiç denemedim. işe yaradıysa ne ala. Ben genelde bootloader kilitlemek istersen msmdownloadtool kullanıyorum. Ama sizin dediğiniz komut işe yarıyorsa daha kestirme bir yol olduğu için ilk sayfaya eklenebilir.
Elinizde oneplus 8t varsa s20 fe ye geçmeye değmez ama yeni telefon alacaksanız garantili ve hemen hemen aynı fiyata olduğu için s20 fe tercih edilebilir.
Kutulu full aksesuarlı (kılıf kullanılmadı) nokta çiziksiz beneksiz 12/256 GB mavi renk 8T satılıktır. Fiyat 4500
İlgilenen olursa resimleri ile birlikte pm'lerine dönüş yaparım
-
Bu arada yeni deneyimlediğim bir şeyi yazayım.
Arabamın teybine Bluetooth cihazı aldım.
Bağlayıp muud açıyorum.
Böyle bir ses çıkış kalitesi yok.
Fiat linea araç teyibi çok kalitesiz bilen bilir.
O bile şaha kalktı resmen.
Ne cd ne radyoda bile böyle bir ses kalitesi yok.
Cd de yüksek ses için ses seviyesini 30a getirmem gerekirken telefondan bağladığımda 20 rahat yetiyor ve inanılmaz kaliteli.
Eşimde v30+ var.
Ki onun da ses çıkışı bayağı kalitelidir onu bile ezip geçiyor.
8tnin kendi ses çıkışı zaten neredeyse bir Bluetooth hoparlör kadar var :) onu da deneyimledim.
Hep söylüyorum benim gibi saatlerce oyun oynayanlar için bir sıvı soğutma olaydı iyiydi
Ama o da ağırlaştırır ve sisirirdi telefonu tabi.
Ben her 45 dakikada bir beş dakika soğuk zeminde dinlendiriyorum kapatıp :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginkoto -- 18 Ağustos 2021; 19:59:4 >
Cihazda isinma oluyor mu? Her amiral gemisi seviyesi islemcilerde isinmanin normal oldugunu soyluyorlar, bu oneplusta da gecerli mi?
Şarj konusunda tak çıkar yapınca daha hızlı dolmasının sebebi iyileştirilmiş şarj açık olabilir. İyileştirilmiş şarjı kapatıp öyle deneyin bir de. Ben sök tak yapmadan normal şekilde 35 dakikada şarj edebiliyorum.
Güncelleme için de sizin sürümde en son güncelleme 11.0.8.14 zaten. Eu ve global sürümlere 11.0.9.9 geldi. Dilerseniz xda sitesinden güncel eu veua global sürümleri indirip kendiniz güncelleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604
Cihazda isinma oluyor mu? Her amiral gemisi seviyesi islemcilerde isinmanin normal oldugunu soyluyorlar, bu oneplusta da gecerli mi?ısınma yaz aylarında özelliklende öğle saatlerinde güneş altında oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gs01Şarj konusunda tak çıkar yapınca daha hızlı dolmasının sebebi iyileştirilmiş şarj açık olabilir. İyileştirilmiş şarjı kapatıp öyle deneyin bir de. Ben sök tak yapmadan normal şekilde 35 dakikada şarj edebiliyorum.
Güncelleme için de sizin sürümde en son güncelleme 11.0.8.14 zaten. Eu ve global sürümlere 11.0.9.9 geldi. Dilerseniz xda sitesinden güncel eu veua global sürümleri indirip kendiniz güncelleyebilirsiniz.
Evet iyileştirilmiş şarj açık kapatıp öyle deneyeceğim.
İyileştirilmiş şarjın esprisi nedir bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: komedi6ısınma yaz aylarında özelliklende öğle saatlerinde güneş altında oluyor.
Alıntıları GösterCihazı güneş altında bırakırsanız ısınıyor doğal olarak ama eski telefonlarıma göre biraz daha fazla ısınıyor gibi.
Mesela ben denize gittiğimde dikkatten kaçmış güneşte kalmış hemen uyarı veriyor aşırı ısınmadan güç tasarrufuna alındı gibi bişey yazıyor.
İki üç sefer oldu.
Bostayken uygulamalarda ısınma sorunu gözlemlemedim.
Aida 64 le de arada kontrol ediyorum.
Oyunlarda her yarım saat 45 dakikada bir beş dakika mola vermek gerekli oyun oynuyorsanız ısınıyor.
Ama el yakacak seviyede değil.
38-39 derecelerde.
Full ayarlara alırsam 40ı zorluyor.
Yazın daha fazla ısınıyor kışın daha iyi.
Bir de hotspot da acayip ısınıyor.
Benim gibi oyun düşkünüyseniz ve sıcaklık takintiniz varsa mi10t daha iyiymiş bu konuda ama o da aşırı kalın ve ağır.
Yok kafaya takmam diyorsanız on numara bir cihaz bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Guneste birakinca aynen isiniyor ki normal bence de...oyun oynarken ara vermenize gerek yok...ayarlari koklemeyin yeter. 43 leri gecmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cihazı almaya karar verdim. Çoğu şeyini biliyorum, batarya süresi dışında. Bu telefonun şarjı nasıl gidiyor sayın hocalarım? Hızlı şarj oluyor ama günü çıkarıyor mu? Son zamanlarda oneplusların şarjıyla alakalı olumsuz birkaç yorum duydum. Almadan önce sizlere de sormak istedim.
Bir kaç msj yukarıya resim attım 30 saat kullanımda 7 saat ekran aldım normal kullanımda ve daha %30 batarya vardı sonuna kadar kullansam yaklaşık 9 saat ekran alırdım, bence batarya performansı gayet iyi bana fazlasıyla yetiyor tabi bu süreler kullanıma göre çok değişir ama günü rahatlıkla çıkarır bu telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X