Valla ben lenovo p2'den geçtim. Bir nevi akülü telefon sayılır :) Ona rağmen one plus gayet yeterli. 60hz ve sürekli güç tasarrufunda full oyunda 6 saatten fazla ekran süresi veriyor. Günlük kullanırsanız da 5-6 saat ekran süresi rahat alırsınız. Buna göre planınızı yapabilirsiniz. Şarj dolumuna diyecek bir şey yok zaten. Ama gün içinde evden çok uzak olanlar için önemli olabiliyor. Benim arabamda hızlı şarj var, çantada powerbank var tedbirliyim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (95. sayfa)

-
-
Hocam ben iş gereği dışarıda çalışıyorum, en sevdiğim özelliği şarj hızı oldu. Öğlen yemekteyken taksam fuller gibi duruyor 😁 Almayı düşünüyorum, tavsiye edeceğiniz bir satıcı var mı acaba? Facebookta Ahmet Mardin'den almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: theicestormHocam ben iş gereği dışarıda çalışıyorum, en sevdiğim özelliği şarj hızı oldu. Öğlen yemekteyken taksam fuller gibi duruyor 😁 Almayı düşünüyorum, tavsiye edeceğiniz bir satıcı var mı acaba? Facebookta Ahmet Mardin'den almayı düşünüyorum.
Şarj cihazı biraz büyük yalnız onu söyleyeyim avrupa modeli değilse epey kallavi oluyor.
Spigen 18w powerbank ile 1 saat civarı full doluyor.
Onu taşıması daha kolay :)
Aracınız varsa spigen 30w o da çok iyi.
Tabi yine de yanınızda taşıyabilirsiniz ama cepte çantada taşınacak gibi değil sanki.
Satıcılar hakkında bilgi sahibi değilim.
Ben telefoncudan almıştım.
İyileştirilmiş şarj sanırım sizin şarj döngünüzü takip edip ona göre şarj sürenizi ayarlıyor. Örneğin telefonu şarja taktınız 5 saat sonra şarjdan aldınız. Bir süre sonra o saatlerde telefonun 5 saat civarı şarjda kalacağını tahmin ederek şarjı yavaşlatıyor batarya sağlığı için. Böylece normalde 35 dakikada şarj olacakken bir saat iki saat sürüyor şarj olması. Ben hep kapatırım iyileştirilmiş şarjı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 20 Ağustos 2021; 12:28:59 >
12/256 gb yeşil renk siparişini verdim, yardımlarınız için teşekkürler hepinize :) telefon geldikten sonra da burada aktif olacağım
9.9 güncellemesiden memnun olan var mı ya bence aşırı ısınma yapıyor
-
10.10 dan memnun kalan yok, durduk yere sarj yiyormuş.
"Fastboot oem lock komutu dediğiniz gibi telefonu brick ediyor. Fastboot flashing look komutunu ise hiç denemedim. işe yaradıysa ne ala. Ben genelde bootloader kilitlemek istersen msmdownloadtool kullanıyorum. Ama sizin dediğiniz komut işe yarıyorsa daha kestirme bir yol olduğu için ilk sayfaya eklenebilir."
Hocam internet 8mbit. O an brick olunca cihaz, heyecan yaptım. Msmdownloadtool da yoktu.
İlk başta fastboot oem lock u denedim ekran döngüsünde kaldı sürekli açılıp kapanıp duruyordu.
Sonra fastboot flashing lock u denedim telefon açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 22 Ağustos 2021; 18:25:28 >
Ben bu 8T'nin güncellemelerini pek sevemedim gerçekten. 10.10 güncellemesi de bir derde deva olmadı. Aksine pil performansında düşüş oldu bence. Bazı konularda gerçekten 7T'yi arıyorum. Özellikle de kamera.
-
Ozaman yapmıyoruz guncelleme degil mi hocam dursun boyle?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence yapmayın hocam. Bir önceki hâli daha iyiydi.
Tamamdir konuyu takipteyim bi sonraki guncellemeye nasip 🥰
Colorostan 9.9 a geçmiştim,bikaç gün önce de 10.10 a geçtim,iki sürümde de pil ile ilgili sorun yaşamadım.
sürümler arasında format atmadan yapılan geçişler ,cihazın akıcılığını etkiliyor ve pil tüketimini artırabiliyor.
ben 9.9 a msm ile geçmiştim.10.10 a geçerken temiz kurulum yapmadım.
iki sürümde de ortalama 20 saat bekleme süresinde 6.30-7.30 arası süreler aldım 120hz ile.
-
-
Ahmet Mardin bütün modellerde şebeke sorununu hallettiğini söylüyor.
https://www.oneplusturkiye.com/threads/one-plus-8t-sebeke-sorununa-coezuem.104/
Şebeke sorunu yaşayanlar için böyle bir çözüm paylaşılmış. Denemek isteyen deneyebilir.
Edit:Ayarlardan 5G yi kapatınca zaten otomatikman bu ayara geliyor deneyip baktım. Ekstra birşey yokmuş ama belki bilmeyen vardır işe yarar diye silmedim msjı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 24 Ağustos 2021; 23:31:23 >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X