Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 8t veya 9r arasındayım duruma göre n10 alma ihtimalimde var. öncelikle hangisini tavsiye edersiniz? Birde bu model nu. olayında hangisini seçmem mantıklı olur avantaj dezavantajları nelerdir kb20xx olayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çek satış bölümünde arkadaşın biri aliexpress kuponu satiyor. Düşünen olursa bu kupon ile birlikte nillkin kılıf 60 TL'ye geliyor. Kupon 8 dolar indirim yapıyor. Fakat ürünün yeni kullanıcı bonusu olmaması lazım.
    Örnek :

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 20 Ocak 2022; 22:25:47 >
  • navis N kullanıcısına yanıt

Mümkünse hatasız bir Avrupa sürümünü seçin.

• corsairms kullanıcısına yanıt

Ben Kb2001 kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

• Merhaba arkadaşlar benim şuan 2 sorunum var 1. Si telefonla konuşurken sensör problemim oluyor kulağıma götürürken kapanıyor fakat sonra açılıyor. 2. Si volte nasıl açılıyor? Bilgisayar olmadan açılmıyor sanırsam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satılık 8T 12/256 istanbul içi elden teslim edilir uygun durumlarda.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-oneplus-8t-12-256-hatasiz--151860685

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 30 Ocak 2022; 12:55:2 >

Hocam ilana "Kb2001 şebeke sorunu olmayan model" diye yazmışsınız. Ben 2 tane kb2003 modelini kullandım, hala kullanıyorum, ve şebeke sorunu yaşamadım. Sizler böyle yazdıkça millet bizim cihazlara öcü gözüyle bakıyor. Biz cihazı satışa koysak ilk soracakları soru cihazınızın sürümü ne oluyor. Yapmayın böyle lütfen.

• Arkadaşlar volteyi açamadım bazı yöntemler denedim olmadı şuan güncel sürümle volteyi aktif edebilen yardım edebilir mi?

• 1 den fazla adımları tekrar etmen lazım tek seferde olmuyor bazen telefonica yerine greece volte kullanabilirsin.

• Düzelttim hocam size iyiki sorunlu olan gelmemiş ancak bir çogunda mevcut o modelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 30 Ocak 2022; 12:57:59 >

Bu sorun 2003 model sadece bir seride çıktı oda güncelleme ile düzeltildi şu an hiç bir 2003 modelde bu sorun yok bildiğim kadarıyla ama adı çıktı işte hala 2003 model şebeke sorunlu biliniyor. Bende aynı modeli kullanıyorum ama hiç şebeke problemi yaşamadım fakat satarken arkadaşın da dediği gibi ilk sorulacak olan şebeke problemi varmı diyecekler.

• Arkadaşlar selamlar,

Benim 8T bataryası hızlı düşmeye başladı son bikaç günde. Normalde bir buçuk gün gidecek kadar dayanıyordu.Geçen gün akşamüzeri telefon sarjı %20 ye düşmüş. Ondan sonraki günlerde de devam etti. Enteresan bi şekilde bi gün iyi gidiyor 2 gün hızlı tükeniyor.Kullanımlarım aynı hep. Sorun ne olabilir. Bu tarz bi durumla karşılaşan oldu mu ?

• TheDodO kullanıcısına yanıt

Benim de boşta beklerken çok şarj yiyor.

Saatte yüzde bir buçuk iki arası tüketim var.

Güncellemeleri yüklemiyorum sorun yaşamıyorum diye.

En son onu deneyecem.

Ama eskiden böyle değildi.

Evin her yerinde de telefon full çekiyor.

• enginkoto E kullanıcısına yanıt

Engin Hocam format deneyin diyeceğim ama yüklediğiniz bir program da yapıyor olabilir. Misal uygulama izinlerini kontrol edin. GPS ayarlarından konum doğruluğu açıksa onu kapatın. Her zaman tarama tarzı menü var o açıksa onu kapatın. Bu arada Aksoy İlköğretimde beraber çalışmıştık. İsimden tanıdım :) Sene 2007.

• enginkoto E kullanıcısına yanıt

Bu gün mesela şimdiye kadar iyi şarj ye olağan.. Dün 2-3 saat arası bi ekran süresi aldım felaket..Sanırım şarj etme şekliyle alakalı olabilir. Dün telefonu %95 e kadar şarj ettim aldım.Gece şarja takıp sabah aldığımda mı böyle afallıyor acaba sabaha kadar şarjda durdu diye emin olamadım. Daha önce böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba ?

• TheDodO kullanıcısına yanıt

Ben şöyle yapıyorum telefonu şarja takıyorum 100 olunca hemen çıkarmıyorum bi 15, 20 dk daha şarjda tutuyorum o zaman daha fazla gidiyor batarya

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Hocam isim nedir?

Ne kadar süre geçmiş :(

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Kime göre neye göre? KB2003 şimdiye kadar 1 seneden fazladır şebeke sorunu yaşamadım şükür.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.