Olmazsa tekrar bir deneyim hocam. Belki de anlık bir soruna denk geldim bilemiyorum. Haricinden çok akıcı bir rom bana kendi romundan daha stabil gelmişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (114. sayfa)

-
-
Açıkçası bana da kendi romundan daha akıcı geliyor hocam ondan yükledim boot kilidini açtım root yaptım birde akıyor şu an .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden akıcı bir rom hocam. Ama ik kez denedim ikisinde de şebeke problemi yaşayınca geri döndüm. Wipe vs her yolu denedim ama nedense orjinal romlarda yaşamadığım şebeke problemi baş gösterdi. Ama tekrar deneyeceğim en kısa zamanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forumda 9r ile ilgili doğrudüzgün bilgi yok. telefonu kullanan hiç yok mu ya da pek tutulmadı mı?
-
Ben kullanıyorum sanırım sorunsuz olduğu(sorunları pek olmadığı)için pek bilgi yok sanırım 8t ye çok benzeyen bir telefon çok bilinmiyor oda bir etken ,Keşke daha önce alsaydım bu paralara (dolar uçmadan)daha iyisini bulmak zor gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar şu an pixel extended android 12 romunu kullanıyorum sabah yükledim . Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Hay kopma sorunu da olmadı bakalım .
Hocam hızlı şarj çalışıyor mu onun dışında çalışmayan bir kısım, hız vs. ne durumda?
Arkadaşlar iphonedan kurtulup oneplus almak istiyorum. Sizce 8T mi yoksa 9R mi tercih etmeliyim.
Hızlı şarj çalışıyor hocam günlük kullanıma engel hiçbir hata ve sorun ile karşılaşmadım.
Birçok kişi bu ikilemi yaşıyor bende yaşamıştım 1,5 ay kadar önce ilk olarak 9r sipariş verdim sonrasında biraz araştırma içersine girdim işlemci (865-870) arasında neredeyse hiç fark bulunmadığımı öğrendiğimde siparişimi 8t olarak değiştirmiştim sağolsun satıcı sıkıntı çıkartmadı. 8t tercih etmemin nedeni 12 gb ram olduğu için uzun vadede daha çok işime yarayacağı düşüncesiydi. Ben kullanımıma bağlı olarak hıza daha çok önem veriyorum, burada sizin kullanım tarzınız önemli aslında 8 gb ram sizin için yeterliyse 9r tercih edebilirsiniz görüntü olarak daha güzel, kamera olarak biraz daha iyi ve 1 sene daha uzun güncelleme alacak.
-
Şebeke anlamında 9R de sıkıntı yaşamam inş. Birde siz nerden aldınız tavsiye edeceğiniz güvenilir bir satıcı var mı
Ben de 12miniden 8tye geçtim, gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz cok da memnun kalacaksınız. Arkadaş gibi ben de elle tutulur fark olmamasından dolayı ve ramden dolayı 8t tercih ettim. Resmi güncelleme olarak 1 sene daha kısa ama custom rom camiasi daha uzun süre 12gb ram ile rahatlıkla destekleyecektir
Satıcıyla görüştüm 8T artık üretilmiyor bulunmuyor dedi 9R alacağım sanırım
Birkac mesaj önce ekran koruyucu sormuştum bir arkadaş sağolsun galaxy a11 önerisinde bulunmuştu gidip 10 liraya taktirdim, ekranın olduğu her yeri kapatıyor (kenarlar kısmen açıklık kaldı 1mm bile denemez), neredeyse tam uyumlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 8 Kasım 2021; 16:27:46 >
Ben daha güncel diye 9r aldım şu ana kadar sıkıntısı yok sadece konuşma sırasında kulağım menülerde geziyor sensörler hassas fazlasıyla onun haricinde iyi cihaz
Bu sensör arızası çok can sıkıcı konuşurken ekran açılıp beklemeye geçmiş diye kızıp 5s telefonumu kırmıştım bıktırmıştı. Daha sonra xiaomi cihazlarda çok oluyor diye bakmıyordum şuan oneplusta duyunca hayal kırıklığına uğradım
9r de sensör sorununun çözümü vardı aslında, arama ekranında numara tuşlayıp bir menüye girip sensör kalibrasyonu yapılıyordu birçok kişi bu şekilde çözmüştü bu sorunu bulursam yazarım buradan
Sabırsızlıkla bekliyorum
9r sensör sorunu Çözümü
*#808#
Device debugging
Proximity sensör
Calibration
Kalibre ettikten sonra sorun ortadan kayboluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydın_m -- 8 Kasım 2021; 16:54:12 >
Çok teşekkür ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X