Şimdi Ara

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.977
Cevap
49
Favori
241.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
  • Android 11 yükleyen var mı arkadaşlar. Benim op8 pro 'ya da gelmiş ama henüz yüklemedim . Yükleyenler ne diyorlar bekleyelim mi , yükleyelim mi ?

Orijinalden alıntı: muhendis biri

Android 11 yükleyen var mı arkadaşlar. Benim op8 pro 'ya da gelmiş ama henüz yüklemedim . Yükleyenler ne diyorlar bekleyelim mi , yükleyelim mi ?

Aynen bende beklemedeyim, devamlı uygulamalardan sistem güncellemeleri uygulamasını durmaya zorluyorum ki simgesi kaybolsun★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tam değil dostum

evet dostum yapılabiliyor. Facebook ta Mervan Kızıl var ona yaz yardımcı olur.

• Bugun geldi guncelleme bana, tel mahvoldu. T15 ile AAC acik ses alamiyorum, kapatinca da cizirdiyor. Tum menu goruntu ve yazi boyutlari degisti, uyumsuzlasti. Keske guncellemeseydim, sinir kupune dondum gece gece (sabahtan beri).

Eski Nick: Frequency5GHz/R5 3600 @1.19V 4.35GHz/B450M-A PRO MAX/Corsair RGB PRO 2x8 (16GB) CL16 3200MHz/Inno 3D 1660 Ti/SX6000PRO 512GB NVMe SSD/WD Green 480GB SATA SSD/Sharkoon RGB LIT 100/Sharkoon SHP650 V2 650W/Arctic Freezer 34 DUO E-Sports/MSI OPTIX G27C7 1080p 165Hz VA Curved/Steelseries Arctis Pro/Anker Q30/Razer Blackwidow V3 Green Switch/Razer Mamba Elite/HawkChair Fab V5/Real Me GT2 PRO/SX Mini G Class-Aromamizer Plus V3-SX Mini SL Class-Fakir's Troya L v2- Uwell Caliburn X
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendis biri

Android 11 yükleyen var mı arkadaşlar. Benim op8 pro 'ya da gelmiş ama henüz yüklemedim . Yükleyenler ne diyorlar bekleyelim mi , yükleyelim mi ?

Ben 1 hafta kadar önce yükledim. En ufak sorun yaşamıyorum. Çin modeli.

Orijinalden alıntı: Atazeaslan

Arkadaşlar iyi akşamlar. OnePlus 8 e uzaktan IMEI kaydı yapılabilir mi?

Android 10 kullanıyorsanız evde 5dk da kendınız atarsınız. Andriod 11 ile sorun vardı,

Bunu bir netleştirelim, benimki de çin 2020 modeli, sırf sorunlar var diye yüklemeyi erteliyorum. Yükleyip sorun yaşayanlar acaba global rom mu

Beyler bugün s10 plusi verip alacam ama hala kararsızım lütfen bana yardım cı olun.Bu cihazı almaya değer mi

Telefon harika, ekran,kamera,deneyim muthis ama efsanevi *OnePlus' deneyimi icin bu birkac bug-hata can sıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Sebebi güncelleme sağlıksız o yüzden mi yoksa biz imei filan değiştirip kullanıyoruz diye mi acaba.

Beyler bugün s10 plusi verip alacam ama hala kararsızım lütfen bana yardım cı olun.Bu cihazı almaya değer mi

Snapdragon işlemcisi bile alma sebebi.Exynos maalesef zayıf kalıyor.

• Arkadaşlar tesatüf ayarlarda oynarken ön kamerayı gizlemeyi buldum bu özellik bence harika olmuş.. Bir çok kişi ön kamerası ekranda kötü görüntü veriyor yorumları okuyordum oneplus bunu da çözmüş 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferdii_1903

Arkadaşlar tesatüf ayarlarda oynarken ön kamerayı gizlemeyi buldum bu özellik bence harika olmuş.. Bir çok kişi ön kamerası ekranda kötü görüntü veriyor yorumları okuyordum oneplus bunu da çözmüş 👍

ön kamera gizleme olayı nedir ? nerden nasıl yapılıyor?

eğer ekranı üstten daraltma olayı ise o daha kötü oluyor... yok kamera acıklıgını ortadan kaldırıyorsa o iyiyimiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 26 Ekim 2020; 11:42:33 >
  • İn2023 cihaz, haftasonu elime gecti, guncelleme vardi 11 diye, 2 gun bekledim, gece imei attim hat takip kurumlum vs yaptim guncelleme duruyordu yapmadim. Sabah baktim ekranda bir gunceleme yapildi mesaji vardi ama surum no vs degismemis guvenlik yamasi degismis sanirim, onceki 2019du simdiki mayis 2020 ve suan 11 guncellemesi yok, güncel diyor. Sistem guncellemesi niye kayboldu onu anlamadim
    ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]

• 11 guncellemesinde sorun var da geri mi cektiler ne oldu acaba?

Orijinalden alıntı: dr_orhan

11 guncellemesinde sorun var da geri mi cektiler ne oldu acaba?

sanırım geri çekildi... bende de artık güncelleme kayboldu

• Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var. Bu konuyu çözmek içim sizinde yardım etmeniz gerekiyor. Bendeki cihaz oneplus 8 pro ın2020 os 10. 5. 13 IN11AA sürümü güncelleme vardı yapmadım. Bugünde geri çekmişler 11 versiyonunu zaten neyse konu wifi ağıyla ilgili benim telefonda wifi ağından düşme sorunu var modem superonline hem 5ghz hemde 2.4 ghz destekliyor 5g de bağlantı bluetooth ile kullanıldığında nete giremiyor ! İşareti ile bağlantı yok hatası veriyor bluetooth u kapayıncada verimli olmuyor. 2.4 ghz ile kullanımda pek sıkıntı olmuyor ama ondada ağdaki cihazlar aktif kullanıldığında düşme yaşanabiliyor. Bu donanımsalmı yazılımsalmı olduğunu anlamak için sizinde test yapmanızı istiyorum. Hem 5g ye bağlanıp hem bluetooth u açıp bi cihaza bağlayıp test edebilirmisiniz acaba. Bu arada modem arayüzünden her konfügrasyonu denedim bierşey farketmedi.

• Cevap veren herkese saygılar az önce sipariş verdim

• Güncelleme geri çekilmiş sanırım. İyi de olmuş genel olarak stabildi ama bluetooth kulaklık kullanmada sorunlar vardı ses gelmiyor vs vs idi. Bende rollback ile 10 a geri dönmüştüm. Umarım düzeltirler sorunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 26 Ekim 2020; 13:1:3 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.