Şimdi Ara

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.966
Cevap
56
Favori
228.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Bende sosyal medya yok ne yazık ki. Bi araştırayım. Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar çok merak ediyorum bi oneplus alalım dedik çoğu kişi alışmış aynı laf oneplus arayüz kötü,boş,hiçbirşey yok saf android vs.diyor hatta adamın biri gelmiş kilit ekranı ile ana ekranı ss alıp atmış işte arayüz bu kadar demiş sanki diğer telefonlarda farklı ekran varda biz bilmiyoruz.Kullanan arkadaşlar bu kadar gömdükleri kadar varmı sizce yani ne yok hangi özellik yok acaba diye düşünüyorum araştırdığımda ıvır zıvır minik kişiselleştirmeler yok(zaten kullanmam ana ekran simge boyutu vs) müzik çalar ve video oynatıcı yok onlar zaten halledilir yani işin özü bu arayüz gömdükleri kadar varmı cidden çok merak ediyorum veya hangi önemli özellikler yok bilgilendirirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer25

    Facebook taki Çin telefon pazarı gruplarında telefon satıcıları var. Onlardan temin edebilirsiniz..

    ben katıldım adam başa yazmış hasan bahar. renk takibi yapamıyorum hangi renk gelirse bahtınıza istediginiz rengi istediginiz renk kılıf kullanarak halledebilirsiniz pes yani. orayada yazdım. bu kafa yapısından tel alan varsa bravo.


    sonraki yazısı saçmalıgın devamı ilk kayıt uzaktan erişim ile ücretsiz yapılır. yani ilk kayıt ücretsiz sonrasına bakarız.

  • Bugün 9 pro tanıtımı yapılacaktı ses yokmu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Easy Ice

    Merhaba oneplus 8 proalmak istiyorum telefoncunun elinde 8/128 var 12/256 arasinda kapasite hariç fark varmi? Yada bekle yeni model gelicekmi dersiniz.

    128 hafıza yetersiz gibi hocam. Ben ilk önce 8/120 aldım ama gerek video, gerekse de fotoğrafların kapladığı alan yüksek olduğu için zamanla doluyor. Uzun süre kullanacaksanız kesinlikle 256 alın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Open Beta 7 güncellemesini yüklüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DUDDLE

    Arkadaşlar çok merak ediyorum bi oneplus alalım dedik çoğu kişi alışmış aynı laf oneplus arayüz kötü,boş,hiçbirşey yok saf android vs.diyor hatta adamın biri gelmiş kilit ekranı ile ana ekranı ss alıp atmış işte arayüz bu kadar demiş sanki diğer telefonlarda farklı ekran varda biz bilmiyoruz.Kullanan arkadaşlar bu kadar gömdükleri kadar varmı sizce yani ne yok hangi özellik yok acaba diye düşünüyorum araştırdığımda ıvır zıvır minik kişiselleştirmeler yok(zaten kullanmam ana ekran simge boyutu vs) müzik çalar ve video oynatıcı yok onlar zaten halledilir yani işin özü bu arayüz gömdükleri kadar varmı cidden çok merak ediyorum veya hangi önemli özellikler yok bilgilendirirseniz sevinirim.

    Beyinsizlere bakma hocam sen. Canavar gibi alet.





  • DUDDLE D kullanıcısına yanıt
    Hocam hep kuru sıkı işler çok takılma , aşağı yukarı her markayı kullandım , en son Huawei p30 pro yu 1 yıla yakın kullandım ,telefoncu arkadaşıma götürdüm al bunu bir cihaz ver sıkıldım dedim .Oneplus 8 pro faturalı çıkardı koydu masaya ,burun kıvırıp güldüm ama nasılsa az kullanıp takasa girerim dedim aldım çıktım 3 aydır falan kullanıyorum öyle aşık falan oldum diyaloğuna girmeyeceğim , alet gayet güzel kim neyini beğenmiyor orasını bilemem ,fakat aç forumu her markanın en üst en yeni modellerine tek tek bak , hepsine biri birileri illa kulp takıyor . Anlayacağınız insan oğlu bu memnun etmek mümkün değil . Telefon çatır çatır hakkını veriyor lafın kısası . Müzik uygulaması yok aç marketi reklamsız uygulama dolu , buna sorun olarak bakmak çok başka kafalar çok ta takılacak işler değil inan ,aksi halde inan alacak telefon bulamazsın iş yorumlara kaldıysa .
  • dokunma49 D kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam op 8 pro da karar kıldım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar garantili 12 / 256 modelı nereden alabilirim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkozturkoz

    selamlar garantili 12 / 256 modelı nereden alabilirim

    TR garantili hepsiburada satılıyorda bilmedigimiz bir firma kvk garantili ben güvenemiyorum. azda degil 3-4 bin tl fark var.

  • 8t den bu cihaza kamerası için geçmeyi düşünüyorum. Sizce çok fark eder mi? Birde cihazın bataryasının çok iyi olmadığı ve ısındığı söyleniyor. Bu konular hakkında yorum yapabilecek varmıdır?
  • Turkcell de satıyor bugün gördüm
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Kamera gayet iş görür , ısınma işini daha hiç yaşamadım .uzun vade ,(3-4 saat ) en yüksek çözünürlükte ısınma yapıyor tek onu söyleyebilirim .
  • Arkadaşlar oneplus 8t alacağım başka tavsiyeniz olur mu 9u beklesem ne zaman gelir aynı fiyat aralığında olur mu 5 civarı. Forumda satan bi arkadaş vardı kimdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zanaks

    Arkadaşlar oneplus 8t alacağım başka tavsiyeniz olur mu 9u beklesem ne zaman gelir aynı fiyat aralığında olur mu 5 civarı. Forumda satan bi arkadaş vardı kimdi?

    Çok araştırdım saglam satıcı işini heleki istanbuldaysan teknoess facebook sayfasından emin yılmaz ulaş facede direk whatshap baglantısı var. hem konuşur hemde magaza adresini alırsın.

    teknomehmet diye biride var oda güvenilir ama shiftdelete hakkı bunun reklamını yapınca adam uçtu digerlerinden 600-700 tl fazlaya satıyor. Emin yılmaz candır.


    Bu arada 23 mart bekle derim. 9 tanıtımını he ne zaman tr gelir bende meraktayım. çok geç gelirse bir işe yaramaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 11 Mart 2021; 19:58:46 >
  • Çok teşekkürler sağ olun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zanaks kullanıcısına yanıt
    8t alacak olsanız bile yine de bekleyin. 9 serisi çıkınca fiyatta düşme olur illaki. 100 dolar indirim yapmış oneplus eski modellerde. Burdaki fiyatlara da yansıyacaktır.
  • Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yeni 8 pro 256 aldım
    Aldığımda sıkıntı yoktu yüz tanıma kilidinde, ama 1 hafta sonra yüz tanıma ile açmadı, bende yüz verisini sildim tekrar eklemek için ancak ekleyemiyorum, ekteki fotoğraftaki yerden ileri basıyorum ama bu ekranda kalıyor, nasıl çözerim

    ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmrls -- 14 Mart 2021; 15:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.