Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeTHaLdeepth

Bu mesaj silindi.
    Hocam ben düz 7t yi bekliyorum doğrusu hem ön kamera riski olmadan 90 hrz ekran deneyimi için illa ki batarya vs de daha iyi olur, ya da düz 7 proyu fiyatı biraz daha düşerse de düşünebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj hızınız ne seviyede? Kontrol edeyim dedim ve %24ken taktım şarja ve yarım saat sonra %80de idi. Hani yarım saatte %70 doluyordu? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTHaLdeepth

Bu mesaj silindi.
    Pek ihtimal vermiyorum. Çentik sadece 7t'de olacaktır. Sızıntılarda o yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 21 Eylül 2019; 22:51:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Telefonu hep 90 hzde kullanıyorum.ama chromeda ve galeride gezerken aşağı yukarı bazen donma ve kasmalara rastladım. Sizde oldu mu? Bir de bugün 2 kere Instagram dondu; kapatıp acmam gerekti.

• Evet sonunda ekran koruyucuyu buldum ve uyguladım

Oneplus 7 Pro Full Uv Liquid+uv Işık 3d Kırılmaz Cam Ekran Koruy 55,39 TL yerine 45,39 TL
    urun.n11.com
    Oneplus 7 Pro Full Uv Liquid+uv Işık 3d Kırılmaz Cam Ekran Koruy - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/oneplus-7-pro-full-uv-liquiduv-isik-3d-kirilmaz-cam-ekran-koruy-P377452038

Youtubeda uygulaması var önce izledim ve uyguladım gayet güzel oldu,ekranda parmak izi bırakmıyor koruyucu, parmak izlerini de yeniden tanımladım şu an için bir sorunla karşılaşmadım

*Link düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 22 Eylül 2019; 9:19:2 >

• OnePlus-shop.nlyoutube
    How-to: Mocolo 9H Tempered UV Glass Screen Protector instal OnePlus 7 Pro
    https://www.youtube.com/watch?v=KmDcKrbULMY&feature=youtu.be

Uygulama videosu bunu izledikten sonra uyguladım herhangi bir baloncuk vs kalmadı, ahizeye band yapıştırdım sıvı kaçmasın diye,

• NOREMORSE N kullanıcısına yanıt
    çünkü chrome 90hz desteklemiyor samsung tarayıcı veya yandex tarayıcı kullanın 90hz kullanmak için ve instagram için konuşuyorum siz telefonu ne kadar 90hz yapsanızda instagramda anlık video oynatırken 60hz düşüyor oto bu yüzünden bir 60 hz bir 90hz geçiş yapıyor ekran bundan instagramda donuyor gibi gösteriyor sanırım instagramda 90hz tam desteklemiyor bundan dolayıda olabilir
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Ya galerideki anlik takilmalar?

• quote:

Orijinalden alıntı: NOREMORSE

Şarj hızınız ne seviyede? Kontrol edeyim dedim ve %24ken taktım şarja ve yarım saat sonra %80de idi. Hani yarım saatte %70 doluyordu? :)
    +1

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $7.08 70% OFF|for Oneplus 7 Pro Screen Protector Mocolo Full Liquid Glued 5D Curved UV Tempered Glass for OnePlus 7 Pro Screen Protector-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/33023301589.html
    kullanan var mı

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Lg G7 diyor. Tam oluyor mu ? Ona göre alayım .

• 7 pro s10plusdan iyi, 5G ye 2-3 sene var bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TÜRK.rew kullanıcısına yanıt
    n11.com'dan ONEPLUS 7 PRO FULL UV LIQUID+UV IŞIK 3D KIRILMAZ CAM EKRAN KORUY seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    Oneplus 7 Pro Full Uv Lıquıd+uv Işık 3d Kırılmaz Cam Ekran Koruy - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/oneplus-7-pro-full-uv-liquiduv-isik-3d-kirilmaz-cam-ekran-koruy-P378932786

Hocam link yanlış olmus, başka satıcıda mevcut

• Oneplus 7 Pro Full Uv Liquid+uv Işık 3d Kırılmaz Cam Ekran Koruy 55,39 TL yerine 45,39 TL
    urun.n11.com
    Oneplus 7 Pro Full Uv Liquid+uv Işık 3d Kırılmaz Cam Ekran Koruy - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/oneplus-7-pro-full-uv-liquiduv-isik-3d-kirilmaz-cam-ekran-koruy-P377452038

Bunun aynısı,vergi ekleyince TR den almak daha uygun gibi,

• Ben sipariş ettim ama henüz gelmedi. Mocolo iyi bir marka daha önceki telefonlarımda kullanmıştım. Gelince görüşürlerimi yazarım.

• m.tr.aliexpress.com
    Online Shop HOPELF 6D Cam Oneplus 7 Pro 6 6 T 5 T Ekran Koruyucu Bir Artı 7 Pro Koruyucu Cam oneplus 6 için T 5 T 5 6 Temperli Cam | Aliexpress Mobile
    https://m.tr.aliexpress.com/item/33008531314.html

Ben şunu aldım ekranın ortasında boşluk kaldı, bide yanlardan iyi yapışmadı kavisten dolayı. Boşluk dokunmatiğin çalışmasını bozduğu için çöpe attım. Işıklı, sıvılı olanlar iyiyse onlardan alabiliriz yorumlara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_kaya123 -- 22 Eylül 2019; 11:48:53 >

• Oxygen Update uygulaması 10.0.0 güncellemesini buluyor. Fakat Oneplus forumunda aslında güncellemenin stabil versiyon olmadığı, 7T'deki hataları gidermek adına paylaşılan gizli beta bir güncelleme oldugu konusuluyor. Deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

Oxygen Update uygulaması 10.0.0 güncellemesini buluyor. Fakat Oneplus forumunda aslında güncellemenin stabil versiyon olmadığı, 7T'deki hataları gidermek adına paylaşılan gizli beta bir güncelleme oldugu konusuluyor. Deneyen oldu mu?
    Henüz yüklemeyin hocam. Siyah ekran hatasından falan bahsediliyor. Güncelleme global sürüme sunulunca geçin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Henüz yüklemeyin hocam. Siyah ekran hatasından falan bahsediliyor. Güncelleme global sürüme sunulunca geçin derim.

Alıntıları Göster
    Ben de öyle düşünüyorum. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.