Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

az önce sms geldi denedim dediğiniz gibi sola kaydırıp attım kilit ekranını açtyıktan sonra . mesaj simgesi üzerinde ki nokta kayboldu mesaj kutuusnun içerisine gelince okunmayan bildirimi görüldü.
    rehber kısmında ise bende siz söyleyince fark ettim dün kayıt ettiğim adamı düzeltmede sorun yaşamaz iken daha önceki kayıt ettiğim ds karttan aktardığım kişilerin örnekleme düzeltme yaptığım zaman düzeltme kayıt ediliyor kayıt rehberde aratıldığı zaman halen aynı isim (düzeltilmeden önceki isim görünmeye devam ediyor ) LAKİN tekrar düzeltme sayfasına girdiğimde kalem işaretine tıklayınca benim düzelliğim sonraki isim orada görünüyor. aşağı tarafa bbaktım ki bağaltılar diyore meğer bu kişi hem gmail den aktarılmış hm de ben pc den rehber.wcf den aktardığım kişi olduğu için kaç kayıt varsa düzeltmem gerekli olduğunu anladım

@NOREMORSE hocam ses bildirimi üst barda olmaması bence küçük ama önemli, bi özellik. inşallah ...13 güncellemesinde gelir

Alıntıları Göster
    Benim dün kaydettigim kişiyi güncellemeyle girdiğimde en son yazdığım işim görünüyor dediğiniz gibi ama onayladigimda değiştirmiyor. Gmailden de aktarilmadi. Çok basit bu ayarlarda böyle sorunlar yaşamak hoş değil. Umarım duzeltirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ayrıca şöyle bir durum daha var arama kayıtlarında. Bugün ve dünden bu yana alım satım işim var sürekli olarak babam ve müşteri arasında telefon trafiği yaşadım. Az önce dikkatimi çekti babamı ve müşteriyi her aramanı alt alt a sıralayıp gitmiş. Babam yazıp karşısında rakam yazan da var ama tek tek aşağıda yazılı olan da bunu tek başlık altında toplayacak Bi ayar varmı bu konu bence çok önemli çünkü son arama da tek isim yerine babamın ve başkanısın birden fazla adını görüyorum sş ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] aşağıdaki örnek gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 14 Eylül 2019; 12:32:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Arkadaşlar ayrıca şöyle bir durum daha var arama kayıtlarında. Bugün ve dünden bu yana alım satım işim var sürekli olarak babam ve müşteri arasında telefon trafiği yaşadım. Az önce dikkatimi çekti babamı ve müşteriyi her aramanı alt alt a sıralayıp gitmiş. Babam yazıp karşısında rakam yazan da var ama tek tek aşağıda yazılı olan da bunu tek başlık altında toplayacak Bi ayar varmı bu konu bence çok önemli çünkü son arama da tek isim yerine babamın ve başkanısın birden fazla adını görüyorum sş aşağıdaki örnek gibi oldu
    Çağrı geçmişinde en yukarıda sağda 3 noktaya tıklayıp ayarlar>çağrı geçmişi>arama geçmişini birleştir seçeneğini açın. Muhtemelen sorununuzu çözecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 14 Eylül 2019; 12:43:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Hocam özür dilerim düzeldi çok sağol hiç araştırma yapandan atladık saygılar sunarım kusura bakma düzelttim şuan

• quote:

Hocam özür dilerim düzeldi çok sağol hiç araştırma yapandan atladık saygılar sunarım kusura bakma düzelttim şuan
    Estağfirullah hocam. Sorununuzun düzelmesine sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 14 Eylül 2019; 12:49:5 >
  • SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafı büyütemedim şuan ki konumum sıkıntılı fakat bakmamız gereken yer derleme numarası ise sanırım aynı.

Şuan benim derleme numarası 9.5.11.GM21AA ve görebildigim kadarıyla ayni. Bu durumda IMEI atılabilir güncelleme yapmazsam.

• Rapz01 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapz01

Fotoğrafı büyütemedim şuan ki konumum sıkıntılı fakat bakmamız gereken yer derleme numarası ise sanırım aynı.

Şuan benim derleme numarası 9.5.11.GM21AA ve görebildigim kadarıyla ayni. Bu durumda IMEI atılabilir güncelleme yapmazsam.
    Arama ekranında *#801# yi tuşladığınızda menü geliyorsa imei atılabilir. Gelmiyorsa sürüm düşürülecek.

Hocam volte için engineer mode u yukleyip ayar yapmistik, menü geliyor son güncelleme yi yaptım, IMEI hala atilabilir dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Hocam volte için engineer mode u yukleyip ayar yapmistik, menü geliyor son güncelleme yi yaptım, IMEI hala atilabilir dimi ?
    Imei atan kişi "o menü geliyorsa atılır" demişti hocam. Sizde geliyorsa atılır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 14 Eylül 2019; 13:16:55 >
    Hocam denedim şuan menü falan gelmedi , girince her şey siliniyor arama kaydı boş görülüyor ekstra bir şey olmuyor. Sanırım olmayacak gibi.

• Bir insan bunu neden yapar ki?
    Telefonun ekran üzerinde ceviz fındık kıracak değiliz ya?

Ramesh Bakotrayoutube
    OnePlus 7 Pro Screen Scratch Test
    https://www.youtube.com/watch?v=hh5xTWZ1onU&feature=youtu.be

Hocam bildirimler duzeldi mi ?

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Deneme yapıyorum ya bugün de pek bildirim gelmedi 👌 sadece WhatsApp dan bugün telefon hep elimdeyken gelen mesajlar da 2 kere ses çıkmadı yerine titreşim yaptı. Onun haricinde telefon sürekli olarak elimde olunca sıkıntı yaşamadım 🤝 teşekkür ederim

Şarj konusunda uyarlamali pil açıksa batarya daha uzun gidiyor, ama.bu sefer bildirim sorunu oluyor gibi, eğer bildirimle alakalı sorun yer burasıysa oneplus a bildirip gelecek güncellemede düzeltirler belki,

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen... 🤝

• Herkese selamlar, sonunda 180 sayfanın tamamını okudum, okumadan sorucağım soruları sormayayım dedim. Benzer sorular vardı ama ben daha net sormak istiyorum

Öncelikle şuan kullandığım telefon iphone 7 plus

Benim için önemli olan video çekimi ve optik zoom’u

İlk sayfalarda aslında 3x olmadığı 2.2x olduğunu gördüm sonra bu pek konuşulmadı, cidden öyle mi görüşleriniz nedir

Ben sıf 3x optik zoom için geçmek istiyorum bu telefona, özellikle videolardaki 3x pek beğenmeyenler olmuş. Almaya değer mi sizce 7 prodaki optik zoom’u için

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar Selam,

Bende almayı düşündüm açıkcası telefonu ama bi sitede aşağıdaki gibi yazmışlar. Alacağımız telefonlar Amerika üretimi olmasına mı dikkat edelim bildirim sorunu vb. şeylerin olmaması için? Örnek veriyorum aşağıdaki linkten aldığım zaman telefonu bildirim sorunu yaşarmıyım? Birde türkçe arayüz olarak kullanabilecekmiyiz ?

"Bir de Çin telefonlarındaki bildirim sorunları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Telefonun Türkçe dil desteği ise Çinli modellerde yok bunu da bilin ve buna göre ürün satın alın. Yani, öyle “çok heyecanlıyım bekliyorum” gibi editör zırvalarına da kanmayın…"

• Hocam bu satıcının dolandırıcı olma ihtimali çok yüksek. Saçmasapan şeyler yazmış. Nereden buldunuz bunu Allah aşkına? Her şeyden önce Oneplus'un Amerika'da üretilen herhangi bir modeli yok. Çin'de üretiliyor bütün modelleri diğer markalar gibi. GM1910 Oneplus 7 Pro'nun Çin versiyonudur. Fakat global sürüm atıldığı zaman diğer versiyonlardan en ufak bir farkı kalmaz. Güncellemeyi sıkıntısız alır, bildirimlerde de sıkıntı olmaz. Türkçe arayüz de var tabii ki global sürüm atıldıktan sonra.

Bu satıcı keriz kazıklamak için açmış Sahibinden'de sayfasını. Piyasada birkaç güvenilir satıcı var. Facebook üzerinde grupları var bu satıcıların, 9-10bin üyeli. Acar kardeşler Kocaeli'de Emin Yılmaz da İstanbul Sirkeci de dükkan sahibi. Gidip elden alabilirsiniz yani. Aman bu Milano GSM'den uzak durun.
  • Hocam test ettim %16 kala tüm kullanımları hesapladım %87 oluyor 90 bile yapmadı yani bunu aslında %1 e gelince ölçmek lazım ama okadar da bekleyecek vaktim olmadı

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.