Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam oneplus, Huawei , Samsung vs bütün markaların ön kameraları hep pastel gibi çekiyor.Bi xs ve xs max in ön kamerası güzel onun dışında hemen hemen hepsi aynı kötülükte. Buna p30 pro, Op 7 pro, note 10 plus da dahil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Haklısın aslında bu fiyata alınabilecek güzel cihaz inşallah uzun süre başka Bi telefon kullanmam son bir sene içerisinde sırası ile Xperia z5 den sonra :ip 8 plus, huawei mate 20 lite, mi 8 se ve Op7 Pro 🙈 teknoloji hastası olduk bununla ileriye dönük gidebildiğin kadar gitmek istiyorum artık Bi telefonun Nirvana sı bu 8 Ram ne abi 🙈🙈🙈😂

• Ben 12 ramli versiyonunu bugün satıp 8 Ramli versiyonunu aldım. 4 GB Ram fazla diye 500 TL fazla geldi. Kamera olayında bence oneplus un katetmesi gereken çok yol var. Özellikle renk doğruluğu konusunda. Parasına göre iyi bir cihaz buna katılıyorum hocam.

• TheFormul kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 pro çok iyi değil mi hem ses hem hoparlör anlamında ? Yani Xiaomi kesinlikle kötü o kesin tartışmasız . Ama bu cihazın sesine ve stereo hoparlörüne hayran kaldım ben şahsen belki de kullandığım cihazlardan kaynaklı bir durumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Oxygen Updater uygulamasından android 10 beta indirim kurdum telefona. Ben tekrar eski sürüme geçmek istiyorum ama nasıl geçebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penah000000

5G li 7 pro kullanan varmi içimizde
    merhaba hocam 1 ay olmuş ama yeni gördüm ürünü yaklaşık 7 gün önce aldım satın aldığım arkadaş ve imei işi yapan arkadaş da 5g modeli dedi ben unun 5g olup olmadığını nasıl anlarım peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapz01

Hocam 7 pro çok iyi değil mi hem ses hem hoparlör anlamında ? Yani Xiaomi kesinlikle kötü o kesin tartışmasız . Ama bu cihazın sesine ve stereo hoparlörüne hayran kaldım ben şahsen belki de kullandığım cihazlardan kaynaklı bir durumdur.
    Yani benim kastettiğim durum sadece video çekerken sesi alan mikrofon. Arama yaparken giden ses değil o zaten illa bir şekilde duyuluyor fakat iş video çekerken ki sese geldiğinde Çinliler kaliteli bir mikrofon kullanmıyor dediğim gibi. Bunu çok kısa bir şekilde karşılaştırabilirsiniz Youtube'a telefonları ve Camera yazın karşılaştırma videolarında ses bir oradan bir oradan gelince fark ediliyor. 7 Pro da Apple Ve Samsung gerisinde Mi9 kadar olmasa da.

Tabii bu kimler için ne kadar önemli bilemem. Ben müzisyenim gitar çalıp video çekiyorum benim için çok önemli bir duruma geliyor.

Hatta direk ben size videoyu atayım. 3.dakikadan sonra izleyin. Bariz bir şekilde İphone mikrofonları ben S10+ kullanmama rağmen çok net bir lider. Sonrasında Samsung sonra Huawei ve sonra OnePlus geliyor cılız ve tiz bir ses maalesef. Bundan bahsediyorum ince ama bazıları için önemli olabilecek bir ayrıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFormul -- 5 Eylül 2019; 22:32:42 >

Mikrofon kayıt sesi Apple gerçekten harika Samsung da iyi ama bizimkiler sıkıntılı geldi fakat video da dikkat ettiğim xs max da adam tam doğal çıkmış

Hocam anladım saygı duyarım o kadar da ilgilendiğim bir kısım değil , ki sizin için elbette ki en önemli nokta.

İşin komik tarafı elimde 7 pro var ve ben bu videoyu bu cihazımdan izlediğim zaman en iyi evet iPhone sonra da one plus daha iyi gibi geldi hatta en kötüsü Huawei gibi geldi bana. Farklı cihazlarda test etmek gerekir diye düşünüyorum. Ama bunu dikkate alıp bir test dahi yapacağım kendimce.

• Android 10 open betayi yükledim, üzerine xXx NoLimits magisk romunu çaktım. İnanılmaz bir akışkanlık var. Türkçe anlatamıyorum snappy smooth falan işte... Çok hızlı. 0.75 animasyon ölçeği tam kıvamında

Şimdiye kadar bir tek klavyede ufak soruna rastladım o da swiftkey olduğundan. Daha stabil sürümlerle ve uygulama optimizasyonlariyla daha da güzel olacak. Smurf kernel de uyumlu kernel çıkardığında tam olcak

• 7 Pro modelini almak istiyorum fakat istanbuldaki fiyatlar 4.500 civarı iken izmirde 8/256 olan model için 5.000 istiyorlar bu fiyatlar normal mi ayrıca kronik bir arıza durumu falan var mı acaba hasta oldum görüntüsüne

• yusuf1233 Y kullanıcısına yanıt
    Istanbul da fiyatlar biraz fark edebilir tabi, rekabet var. Ancak ederi 8/256 için max 4500tl derim. Pazarlık sünnet malum ;)

• remiles01 R kullanıcısına yanıt
    Stok haliyle dahi olağanüstü akışkan, doğrusu farklı kernel rom macerasına gerek duymadım şahsen. Video test yapabilirseniz incelemek isteriz

• İPhone mono samsung stereo kayıt yapar yeni modelleri bilmem ama samsung bu işte ayrı aşmış durumda. İPhone o kadar iyi değildi video kayıtta

• Selamlar,
    Benim de cihazım geldi. Güncellemeleri kurdum fakat YouTube uygulamasinda video izlerken durdur tuşu ekranda kalıyor ve gitmiyor. Altta kavisli ekran tarafında diğer videoların görünmesini nasıl engelleyebiliriz?
    Bir de bildirimlerde yeşil nokta vs gosteriyor. Sayı vermiyor. Nasıl sayı alabiliriz?

Teşekkürler.

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• Arkadaşlar konu dışı kusura bakmayın

Benim Avatar Kalkmış sözde değiştirmek istedim ama kökten kaldırmışım sanırım. yeni bi resim avatar nasıl yüklerim saygılar iyi forumlar.
  • Değil

• LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    🤔🤔🤔😂😂

• Cihazın rootlu diye mi olduğunu sormuşsun😀

• LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim ben de son yazdığım mesaja cevap verdiniz sandım kusura bakmayın 🙈🙋‍♂️

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.