Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temiz telefonunu satmak isteyen dogrudan mesajla bana ulasabilir mi? Sadece merakimdan deneyimlemek icin almak istiyorum. Geri satacagim icin temiz olmasi cok onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    titreme ara ara olduğu program bende sadece facebok. bazen aşağıdan yukarıya sayfayı iterken titreme yaptığı oluyor. bi uygulama da eksikliği kendine ait bi müzik çalarının olmayışı ve radyonun olmaması çok eksik bana göre yeni güncellemeleri bekleyeceğiz artık saygılar.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    hocam bende 9.5.11 ve sistemniniz güncel diyor halen :( gelmeyen başka arkadaş varmı acaba ?
    bu arada ne güncelleme içeriği nedir ? neler değişti ?
  • okanozer O kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

titreme ara ara olduğu program bende sadece facebok. bazen aşağıdan yukarıya sayfayı iterken titreme yaptığı oluyor. bi uygulama da eksikliği kendine ait bi müzik çalarının olmayışı ve radyonun olmaması çok eksik bana göre yeni güncellemeleri bekleyeceğiz artık saygılar.
    radyo olayı zaten donanımsal bir olay o gelmeyecek yeni üreticilerin hiç biri kullanmıyor artik neredeyse

oneplusda ki olay bu zaten hiç bir ek uygulama yüklü olmaması bu yüzden müzik oynatıcı bir program beklemeyin gelmeyecek bunun için google müzik oynatıcısı olması gerekiyor

titreme olayı uygulamanın 60 ve 90hz desteklemesinden dolayı olabilir diye düşünüyorum. ek olarak chrome tarayıcısı 90hz desteklemiyor şuan onun yerine samsung tarayıcı kullanın ikisinin farkını anlayacaksınız (60 hz ile 90 hz arasında ki fark titreme olarak gözüküyor olabilir bu tarayıcıları karşılaştırarak anlayabilirsiniz)

onun haricinde hala titreme vs görüyorsanız dc dimming özelliğini aktif edin birde öyle deneyin fakat ekran kalitesinden taviz veriyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam

ek olarak 9.5.13 güncellemesi de bazı hatalar düzeltildi şeklinde bir açıklama var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 8 Eylül 2019; 10:14:18 >

• chrome beta 90 hz destekliyor.

• Güncelleme için oxygen Updater indirin yada bekleyin ota olarak gelmesini.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

radyo olayı zaten donanımsal bir olay o gelmeyecek yeni üreticilerin hiç biri kullanmıyor artik neredeyse

oneplusda ki olay bu zaten hiç bir ek uygulama yüklü olmaması bu yüzden müzik oynatıcı bir program beklemeyin gelmeyecek bunun için google müzik oynatıcısı olması gerekiyor

titreme olayı uygulamanın 60 ve 90hz desteklemesinden dolayı olabilir diye düşünüyorum. ek olarak chrome tarayıcısı 90hz desteklemiyor şuan onun yerine samsung tarayıcı kullanın ikisinin farkını anlayacaksınız (60 hz ile 90 hz arasında ki fark titreme olarak gözüküyor olabilir bu tarayıcıları karşılaştırarak anlayabilirsiniz)

onun haricinde hala titreme vs görüyorsanız dc dimming özelliğini aktif edin birde öyle deneyin fakat ekran kalitesinden taviz veriyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam

ek olarak 9.5.13 güncellemesi de bazı hatalar düzeltildi şeklinde bir açıklama var sadece

Alıntıları Göster

hocam bu dediğiniz samsung tarayıcı google playde nasıl buluruz bi denemek istiyorum.
    ?

• LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki imei atıldıktan sonra telefonun orjinal imeisine geri dönebili rmiyim?
  • demigodspecial D kullanıcısına yanıt
    bigidğim kadarıyla atılan imei yazılım yükleme güncelleme veya hardt reset veya fabrika ayarlarına sıfırlama gibi nedenlerden ömtürü gitmiyo. bundan önce imei atılı mi8se kullandım hard reset yaptım gitmedi.
  • quote:

hocam bu dediğiniz samsung tarayıcı google playde nasıl buluruz bi denemek istiyorum.
    ?

Alıntıları Göster
    play.google.com
    Samsung Internet Browser - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser

yandex browser da destekliyor gplayden aratın direk çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.sbrowser

yandex browser da destekliyor gplayden aratın direk çıkar

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim hocam samsung browser iyi gibi, kurdum deniyorum şuan saygılar sunarım.

• Momentyoutube
    OnePlus 7 Pro vs OnePlus 6T | CAMERA SHOOUTOUT
    https://www.youtube.com/watch?v=e9DD71IzdBA
    linkte 25.ci saniye de kamera lensli kılıf ne kadar değişik resmen bi lens gibi duruyor :)

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=e9DD71IzdBA linkte 25.ci saniye de kamera lensli kılıf ne kadar değişik resmen bi lens gibi duruyor :)
    ayrıca izlerseniz. 5.20" de çekilen selfie ne kadar güzel duruyor. ben kendim çekiyorum öte taraftan hortlamış gelmiş gibi çıkıyor. bizde bariz yazılım sorunu var abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Telefonu alasım var lakin şu edge yapısını hiç sevmiyorum . Kullanırken rahat mı edge olması ?
    hocam bende aynı sizin gibi edge ekran sevmiyorum lakin 8plus mate 20 lite mi 8se de düz ekran güzel oluyordu bu ekranı elime alıp deneyince tam da okadar edge bi ekran hissi vermiyor eline alınca hoşlanılan bi hissiyat veriyor. tavsiyem bi yerde bulup inceleme şansı yakalamanız. zaten sonrasında beğenirsiniz.ben almond renk aldım çok premium bi hissiyatı var ...
  • asksarabi kullanıcısına yanıt
    En son 12 256 4950 idi. Şimdi ki fiyatlarını bilmiyorum. Sahibinden De ilanları var. Bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 8 Eylül 2019; 12:44:25 >
  • quote:

hocam bende aynı sizin gibi edge ekran sevmiyorum lakin 8plus mate 20 lite mi 8se de düz ekran güzel oluyordu bu ekranı elime alıp deneyince tam da okadar edge bi ekran hissi vermiyor eline alınca hoşlanılan bi hissiyat veriyor. tavsiyem bi yerde bulup inceleme şansı yakalamanız. zaten sonrasında beğenirsiniz.ben almond renk aldım çok premium bi hissiyatı var ...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler cevap için . İstanbulda sanırım bu telefonu bulabileceğim yer doğubank . Orda inceleyip karar veririm
  • demigodspecial D kullanıcısına yanıt
    Orjinal imei neden istiyorsun?

• Gkn89 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun şimdiden saygılar

• SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    Bende her yerde var titreme.
    Ama yeni güncelleme ile geçti.
    Dün şarjı sıfırladım.Akşam uyumadan fulledim.
    Şu anda batarya iyi.
    Yazılımla ilgisi yok ama ön kameramda bariz iyileşme var.

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.