Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byturkuaz

Herşey iyi hoş ama kamera gerçekten başarısız ya.. tamamen yazılım hatası diye düşünüyorum. Umarım Android 10 ile tamamen düzelir.
    *Android 10 Open beta şuan hatalar olduğu söyleniyor. Stable beklemenizi tavsiye ederim.
    Kamera başarısız diyenleri anlamıyorum. Dxomarkta aldığı skor belli. Çektiği fotoğraflar belli. Bu cihaza başarısız diyenlerin fotoğraf makinesi almasını öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Ön kamerayı bende beğenmedim, çok kötü değil ama daha iyilerini kullandım.

Almond renk gayet güzel gözüküyor tavsiye ederim cihaz düşünenlere. Almond ve xsmax gold renk kıyası.

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

7 ve 7 pro boyut farkını daha çok sanıyordum, ikisini kullanınca fark baya azmış, sadece pro nun ağırlığı hissediliyor.

Foto da sırasıyla op7, op7 pro, mate20x, xs Max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 5 Eylül 2019; 15:4:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android 10 Open Beta 1 yükledim. Sorunsuz ve stabil şimdilik 👍

• Sorunda zaten yüksek dxomark skoru zaten beklentimizi yükseltiyor fakat gün içinde baktığımda çok daha düşük puan alan diğer telefonum xs max cihazım daha iyi iş çıkartıyor. Ha bu demek değil ki kamerası kötü sadece yüksek puan beklentimi daha yüksek tutmama neden oldu gerçi teste kullanılan kamera yazılımı kullanıcılara sunulmamış gibi bir yazı okudum gsmarenada ama ne derece doğru bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 5 Eylül 2019; 16:58:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Kamera başarısız diyenleri anlamıyorum. Dxomarkta aldığı skor belli. Çektiği fotoğraflar belli. Bu cihaza başarısız diyenlerin fotoğraf makinesi almasını öneririm.

Alıntıları Göster
    Şuan aktif olarak 7Pro cihazını kullanıyormusunuz acaba ?
    Ben XS Max 'dan döndüm. Bunu kullanıyorum. Yarı yarıya fark var. 8 Plus bile akşam daha güzel fotoğraflar çekiyor. Lensler çok kaliteli olabilir ancak bunu işleyecek yazılımda bir sorun var diye düşünüyorum. Oneplus kamerayı kullanamıyor. Umarım yeni Update ' de düzelir.
    İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 5 Eylül 2019; 15:28:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bariserden

Android 10 Open Beta 1 yükledim. Sorunsuz ve stabil şimdilik 👍
    Ben de yüklemek istedim ama şimdi birşey takılır falan uğraşırız diye vazgeçtim bekliym istedim. Tavsiye ediyor musunuz?
  • Kendi cam koruması güvenilir mi beyler düşmelere ve çizilmelere karşı? İnce olduğu için soru işaretti yarattı bende ama nano olduğundan dolayı o şekilde başka almana gerek yok dedi.Nedir fikriniz ?
  • Düşmelere karşı koruma sağlamaz ama çizilmeye karşı sağlar hocam .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardeş yakışıyor mu

Düşmelere karşı koruma sağlamaz ama çizilmeye karşı sağlar hocam .
    Çok seçenek yok ama düşme içinde ürün öneriniz olur mu ?
  • Vallahi hocam aliexpress e uv screen protector yazın o tarz ekran koruyuculara iyi diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

Şuan aktif olarak 7Pro cihazını kullanıyormusunuz acaba ?
    Ben XS Max 'dan döndüm. Bunu kullanıyorum. Yarı yarıya fark var. 8 Plus bile akşam daha güzel fotoğraflar çekiyor. Lensler çok kaliteli olabilir ancak bunu işleyecek yazılımda bir sorun var diye düşünüyorum. Oneplus kamerayı kullanamıyor. Umarım yeni Update ' de düzelir.
    İyi Forumlar.

Alıntıları Göster
    Kullanıyorum. Xs max ile yarı yarıya fark olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dicanio kullanıcısına yanıt
    Öncekilere sorun yaşadım ben de ama bunda çok daha düşük ihtimal. Deneyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Bu mesaj silindi.
    pardon bi yanlışı düzelteyim kendi kamerası ile çekilen ön kamerasında güzellik modu açık mış 3.mod da :)
  • Arkadaslar merhaba 3x zoom kamerasinda sorun yasayan varmi benimki morumsu cekiyor 😔

• Gcam daha iyi hocam ama ikisi de bence iyi degil

• Lordnaki L kullanıcısına yanıt
    İnşallah 10 sürümü ile düzeltilebilir

• Insallah hocam izledigim youtube kamera karsilastirmalarinda bilhassa on kamera cok iyi gozukuyordu su iki fotograf beni cok sasirtti umarim duzeltirler guncelemelelerle

• Lordnaki L kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Ön kamerayı sürekli kullanan biri olarak biraz can sıkan Bi mesele

• Su anda pixel serisi ve iphone xs max harici begenen yok hocam xaomi, s10,huwai,oneplus hepsi sikayetci on kameradan

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.