Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok mantıklı bi seçim olacaktır hocam şimdiden hayi li olsun .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş yakışıyor mu K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler iyi aksamlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz rot lu mu ki

• Arkadaşlar bu 7 proda da instagram storyleri kenarları edge yüzünden yarım yamalak çıkma sorunu var mı? Şuan s9 plus kullanıyorum bunda ekranın yanlarında böyle Bi olay var keza youtube da öyle mi videolar tam ekran olmuyor yapınca da kenarları gidiyor? S9 plus üzerine 1200 lira verilip alınır mı pişman eder mi? Bir de şuan samsungda aşırı alıştığım good lock uygulamaları çalışıyor mu özellikle lazım olan one hand operation+. Sammobile den yükleyip deneme şansınız var mı? Ghost screen gibi sorunlar olduğu doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Hayır yok, stereo hoparlörde yok mikrofonları ayrı rezalet. Xiaomi üst seviye cihaz almayın bunu mi8 ve mi9 kullanmış biri olarak söylüyorum yoksa orta seviye cihazları gayet iyi.
    Xiaomi mikrofonları tamamen rezalet ötesi evet fakat OnePlus 7 Pro'nun mikrofon konusunda tamamen lider olan iPhone ve Samsung yanında yine sesi baya kötü kalıyor. Bu çinlilerde sadece Huawei o da P30 Pro da adam akıllı mikrofon kullanmış ondan öncesi yine kötü.

Sanki aşırı pahalı ve önemsiz bir şey gibi davranıyorlar.. ilginç.
  • Telefonu 1 aydan fazla süredir kullanıyorum. Bende Mavi renkli olan versiyonu var. Telefon İmei atılmış olması dışında herhangi bir problem taşımıyor. Zaten İmei atılmış olması kullanımda herhangi bir sıkıntı yaratmıyor. Telefonun fotoğraf kamerası oldukça güzel. Youtube'da video çeken( Özellikle kanal ismi vermiyorum izleyenler anlar. ) hiçbir şeyi beğenmeyen o adamlara kanmayın. En az s10+ kadar iyi fotoğraf çekiyor. Videolar oldukça kaliteli. Bu arada internette gerizekalı bir adamın yaptığı çizilme testi var. Ona da kanmayın çünkü ekranın üzerinde jelatin var ve bu gerizekalı bunu farketmemiş. Telefonu elime aldığımda oldukça korkarak kullandım. Çünkü izlediğim videolar bende öyle bir izlenim bıraktı fakat kesinlikle bir karalama çalışmasıymış gibi geldi bana. Telefonu tabiki çok yüksekten düşürmedim fakat birçok kez düşürdüm. Telefonda ezilme dahi yok.(Koruma kılıfını hiç çıkarmadığımı da vurgulamak isterim.) Üst kamerası kullanımda hiç rahatsız etmiyor hatta çentiği yok ettiği için oldukça güzel olduğunu söyleyebilirim. Ekran içi parmak okuyucusu oldukça hızlı ve güvenli. Diğer telefonlarda yaşadığım parmağı döndürünce okuyamama sorununu yaşamamak hoşuma gitti. Parmağımı 4 cepheden kaydetmek oldukça sinir bozucu ve telefonu yavaşlatıyor. Bu açıdan parmak okuyucusu beni ekstradan memnun etti.Şarj süresi oldukça kısa ve şarjı aşırı yoğun kullanımda bile oldukça dayanıyor. Ekranı için söylenecek bir söz yok. Şuana kadar gördüğüm en güzel ekrana sahip. Tatile çıktığımda başkalarına fotoğraf çektirdiğimde herkes bana telefonun modelini sordu. Oneplus diyince bilmeyenler oldukça şaşırdı. Eğer garantiyi sıklıkla kullanmayan ve bunu dert etmeyecek biriyseniz verin parayı alın derim. Zaten bunun seviyesideki telefonların fiyatı bunun nerdeyse 2,5 katı. Telefonu tekrar alsan gene daha ucuz Öve öve bitirimedim şimdi kötü bulduğum kısımlara geçeyim. Bundan önce Xiaomi telefon kullandığım için onun kendi içinde bulunan uygulamalarla sağladığı kolaylıklar oldukça hoşuma gitmişti. Telefona belli başlı dosyaları açabilmek için yeni bir uygulama kurduğumu hatırlamıyorum( Örn, Winrar ) Bu biraz üzdü fakat benim fazla dert ettiğim bir şey değil. Ayrıca iki hoparlöre sahip olduğu için ayrı bir ahizesi yok. Üstteki hoparlörü konuşmak için kullanıyorsunuz. Dışarı oldukça ses veriyor. Sesi kısıp kullağıma dayamakta kulağımı rahatsız etti. Eğer çok konuşan biriyseniz. İyi bir mikrafona sahip bir kulaklık alın derim. Kulaklık almak demişken 3,5mm jak girişi de yok bu sebeple dönüştürücü kullanmanız gerek fakat dönüştürücüler hemen bozuluyor. Direk Type-c kulaklıklar da piyasada yok denilecek kadar az ve pahalı. Ben İstanbul'da bütün gün aramama rağmen telefoncuları dahi gezmeme rağmen bulamadım. Telefoncularda haklı. Pahalı olduğu için az aldım onlarda bitti dedi birkaçı. Yan sanayi ürünler var ama kulaklıkta kesinlikle yan sanayi ürünler tavsiye etmem ama sizin bileceğiniz iş. Ben şuan Xiaomi'nin ANC type-c gürültü engelleyici kulaklığını kullanıyorum. 300TL fiyat etiketi var Mi'nin İstanbul'daki mağzasına uğrayıp bakın. Sonrasında alın derim çünkü fiyatı oldukça fazla(bana göre).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelecekyolcusu -- 4 Eylül 2019; 13:48:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delisin_58

Android 10 güncellemesi 3 Eylül'de yayınlanacak deniyordu. Varmı haberin aslı acaba.
    Yayınlandı oneplus community anlatıyor nasıl yapılacağını ben henüz yapmadım vaktim olmadı.
    Ama ayarlarda ki güncellemelere gelmedi..
    Cok anlamadim ben de

• Bu arada bu forumu ikiye bölme şansımız yokmu acaba?
    Forum ağırlıklı bende almak istiyorum nerden nasil guzelmi sorularıyla dolu. (bende almadan kncw buraya yazmıştım sorularımı arkadaşları yadirgamiyorum)
    Fakat kullanicilar ve aatin almak isteyenler falan diye ikiyd bolsek olmuyormu?
    Bugün Android 10 çıktı forum yine hangisini alsam acaba sorulariyla kilit...

• Aliexpressden supcase aldım, ofiste telefonla top oynuyoruz banamısın demiyor işin şakası bir yana tavsiye ederim.

• SahkaaN kullanıcısına yanıt
    Hocam ürüne ait Bi foto atma şansınız var mı acaba merak ettim bende sipariş verme aşamasında yım birde ekran koruyucu için bakıyorum saygılar

• Üstadım emeğine sağlık çok iyi anlatmışsınız şuan kullandığınız kılıf ve ekran koruyucu yu nereden temin ettiniz peki?

• hocam bende gittigidiyordan koruyucu cam almıştım attığınız linkteki gibi çöp boşa almayın, basmatik gibi oluyor telefon, kırıp attım çöpe.

türkiyede sadece lens koruma camını 20tl ye satıyorlar ben aliexpressden cam ve metal koruyucuyu 10 liraya aldım , bekliyorum gelmesini. sizede tavsiyem aliexpressden alıp bekleyin aceleniz yoksa. ekran koruyucusu, lens camı vs 25 tl tuttu.

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]
  • Eyvallah hocam bende öyle yapacağım daha önce Bi arkadaş da dedi tam oturmuyor demişti saygılar sunarım siparişi veriyorum artık 🤝🤝🤝🙋‍♂️👌

• Aliexpresten gelen ürünlere artık parça başı 15 20 tl arası vergi çıkıyor.bazı ürünler n11 veya gittigidiyorda aynı fiyata bulmak mümkün 1 ay beklemeye posta işi ile uğraşmaya gerek yok sipariş vermeden önce araştırın
  • Aliexpres den supcase kılıflarım geldi. Müthiş kılıflar kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduham -- 5 Eylül 2019; 11:40:53 >

• eduham E kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanın hocam 3 parça ayrı ayrı ürün ler mi? Sol baştaki ile de bi foto bekleriz çok farklı geldi

• Vpn ayarlarıyla ilgili olarak yardımcı olabilecek var mıdır acaba? İos tan dün geçtim. vpn ayarları kımına tür olarak pptp sunucu adresine ip yi kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum ama bağlantı başarısız diyor.Bir yerde yanlışlık mı var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Güzel günlerde kullanın hocam 3 parça ayrı ayrı ürün ler mi? Sol baştaki ile de bi foto bekleriz çok farklı geldi
    Sağolasın Hocam. Resimler de iki ayrı ürün var tek parça olan arkası şeffaf olan kılıf. Üç parça olan tam koruma, ön koruma, arka koruma bir de mandalı olan kapaktan oluşuyor. Aşağıdaki 3 parça olanın resmi

• eduham E kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fakat cihaz zaten ağır birde bunu takarsan ağırlık yönünden taşıma da sıkıntı yaşarım güzel kılıf iyi günlerde kullanın teşekkür ederim resim için

• Herşey iyi hoş ama kamera gerçekten başarısız ya.. tamamen yazılım hatası diye düşünüyorum. Umarım Android 10 ile tamamen düzelir.
    *Android 10 Open beta şuan hatalar olduğu söyleniyor. Stable beklemenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.