Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam çift tıkla uyanmama bende sadece 1 defa oldu arabanın içi sıcaktı telefon baya ısınmıştı havadan dolayı diye düşündüm. ekran parlaklığı bende otomatikte ama dediğiniz gibi kafasına göre artıp azaltıyor. bi ara bunla ilgili güncelleme oldu ama düzeltememişler, oneplus forumuna yazmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_kaya123

Arkadaşlar ses kısıp açmayı tuşlar olmadan yapabilirsiniz. Ayarlar/sistem/erişilebilirlik/erişilebilirlik menüsü/hizmeti kullan dediğinizde sağ alt köşede bi simge çıkıyor ona tıklayıp menüyü açabilirsiniz.
    tşk ederim tam olarak istediğim gibi olmasa da iş görür şimdilik.

ama asıl istediğim telefonu direk sessize almak için durum çubuğunda bir bir simge.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran filmi tavsiyesi olan var mı. Ali express hariç.

• Ağır çekim videoyu düzenlemek istediğimde ekranın en altındaki "videoyu kırp" tıklıyorum yanıt vermiyor! Neyi yanlış yapıyorum.

Bir de normal videolarda altta "düzenle" seçeneği var ama tıklayınca "bu video düzenlenemez" diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kak-tus3434 -- 13 Temmuz 2019; 19:33:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kak-tus3434

Ağır çekim videoyu düzenlemek istediğimde ekranın en altındaki "videoyu kırp" tıklıyorum yanıt vermiyor! Neyi yanlış yapıyorum.

Bir de normal videolarda altta "düzenle" seçeneği var ama tıklayınca "bu video düzenlenemez" diyor.
    Bende de videoyu kırp dediğimde bi tepki vermiyor ağır çekimde.İlginç neden acaba?

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Bugün telefonu satıp mate 20 pro aldım türkiye garantili.
    Bizde bu hastalık olduktan sonra yine bir araya geliriz,şimdilik hoşcakalın.Herkese iyi paylaşımlar diliyorum
  • grolof kullanıcısına yanıt
    Aynı hastalık bende de var hocam. Şu an op 7 pro kullanıyorum ama ne zaman değişirim bilemem. Hastalık yani. Kullanmadığım amiral gemisi kalmadı. Note 10 bekliyorum şu an.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etheror kullanıcısına yanıt
    SD 855’li Note 10 alınır. Ekran 90 Hz olursa tabii :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Etheror

Aynı hastalık bende de var hocam. Şu an op 7 pro kullanıyorum ama ne zaman değişirim bilemem. Hastalık yani. Kullanmadığım amiral gemisi kalmadı. Note 10 bekliyorum şu an.
    Nikolaus arkadaşımız bazen bir ayda 3 telefon değiştiriyor mesela p30 pro s10 plus ikisini birer haftada sattı ama one plus 7 proda uzun müddet kalacak sanırım.
    Kredi kartı borçlarımı kabartıp duruyorum
  • Parası çok olan telefonu değiştirmek yerine kılıfsız kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kak-tus3434 -- 14 Temmuz 2019; 1:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdig

Bende de videoyu kırp dediğimde bi tepki vermiyor ağır çekimde.İlginç neden acaba?

Alıntıları Göster
    4K 60fps videolar için bu video düzenlenemez diyor bende! 4K 30fps videoları düzenliyor sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kak-tus3434 -- 14 Temmuz 2019; 11:56:46 >
  • Imei mevzusunda son durum nedir? Alınır mı mevcut düzenleme ile?

• vinorosso kullanıcısına yanıt
    İme de Bir sıkıntı Yok hocam bizi baglamiyor kısacası.

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    hocam, indirdim ama kuramadım. TWRPden kurmaya çalıştım, system falan yazdı kaldı öyle..

yardımcı olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar merhaba,geçen ay s10plus aldım fakat pubg sıkıntısı ve ön kameranın düşük ışıktaki rezilliği ve renk solukluğu beni bitirdi, 7pro düşünüyorum yada snapdragonlu s10 plus a geçeceğim,ön kamera düşük ışıkta falan sizi tatmin ediyor mu?

• @Nikolaus hocam , bu sene oneplus 7T gibi bir model cikacak mi ? bilginiz varmi.. Genelde her sene cikmis.

• 7 Pro'yu bir nevi 7T gibi düşünebilirsiniz. Normalde bir base model çıkarıp sonrasında T versiyonunu çıkarıyorlardı. 7'de ikisini birden çıkardılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakancil1 H kullanıcısına yanıt
    s10plus ön kamerası oneplusı katlar hocam oneplusdan birşey beklemeyin ön kamera adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 15 Temmuz 2019; 1:20:20 >
  • Merhabalar geçenlerde internetten aldığım mi 8'i iade ettim. Kulaklık sessizken cızırtı yapıyordu bu telefonda veya pro olmayan versiyonun da bu sorunu yaşayan var mı. Bir de garantisiz olması kafama takılıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.