Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baveran

Hocam videoları yeni attığınızda ön izleme görüntüsü oluşturması biraz sürebilir ama ondan sonra girdiğiniz zaman artık direk açılması lazım. Ram ile ilgisi yok 1 gb bile olsa daha sonraki girişlerde sorun olmaması lazım. Sizinki ilk kez açtığınız için böyle olmuştur.
    Haklısınız sonrasında hepsi hazır oluyor beklemiyorsunuz?

Peki power tuşuna iki kere üst üste basıp kamerayı açınca, fotoğraf modundan diğer modlara 3-5 saniye geçiş yapmamasına ne diyorsunuz?

Yazılımsal mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kak-tus3434 -- 12 Temmuz 2019; 22:3:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Siz bayağı bir deneyim etmişsiniz hocam üstüne laf etmek saçma olur :)
    ben sadece bir tane cihaz kullandım o da redmi note 4. İş için 3 ayrı cihaz kullanıyorum bir tanesi redmi note 4 , boştaydı kullanmaya başladım ve batarya olsun , arayüz olsun severek kullanıyorum ama artık yetersiz geliyo. mi8 alırım dedim sonra 6t ye kaydı kafam sonra mi9 çıktı biraz otursun alırım dedim şimdi de 7pro çıktı ve aşık etti beni kendine, inanılmaz güzel ve çekici bir cihaz görüntü olarak. Ki özellik açısında da neredeyse kusursuz.
    Bu durumda alınacak tek cihaz benim için. Sadece şimdi mi alsam yoksa ilerde mi alsam diye düşünüyorum ama fırsatı kaçırmakta istemiyorum açıkçası.
  • Oneplus 7 pro ve mi9 karşılaştırması, mi9'un o nasıl rezil bir mikrofon arkadaş, kaç para ulan bi mikrofon
    Nikolaus hocam pil performansında senin kullanımına göre durum nasıldı. Testte 1 saatten fazla çıkıyor mi9.
    ShiftDelete.Netyoutube
    OnePlus 7 Pro vs Xiaomi Mi 9 - Gerçek Amiral Gemisi Katili Hangisi?
    https://youtu.be/u4g1EDZsBu8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 13 Temmuz 2019; 1:22:59 >

• Baveran kullanıcısına yanıt
    6 saate yakın alıyordum kendi kullanımımla , 7 pro da da 6-6.5 saat arası alıyorum , aynı olabilirler ama kesinlikle daha iyi değil Mi9

Ben Mi8 in pilinden cok memnundum ve 6T nin.
  • Telefon aşırı şık ama ülke şartları gereği kılıfla kullanmak durumundayız!

• Son sürüm güncellemesi bizlere resmi olarak geldi mi oxygen updaterda yeni sürüm mevcut çünkü, ya da ordan indirip zip ile rootsuz yükleme yapabiliyor muyuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TAGRNT kullanıcısına yanıt
    Vpn ile direk indirebilirsin 9.5.9 1 hafta oldu ben yükleyeli :)
  • 250 to yatırıp kayıt ettirebiliyor musuz ama nasıl nerden bilen var mı acaba??

• Hocam ben arkadaşa mağazadan baktırdım. Oneplus'ın kendi satış ofisi değil de turkcell bayii gibi bir yer olduğunu söyledi hem bir miktar daha yüksekti fiyat hem de kilitliydi o yüzden oradan aldırmadım. Siteden aldırmak daha mantıklı ben o şekilde alacağım.
  • Arkadaşlar ses kısıp açmayı tuşlar olmadan yapabilirsiniz. Ayarlar/sistem/erişilebilirlik/erişilebilirlik menüsü/hizmeti kullan dediğinizde sağ alt köşede bi simge çıkıyor ona tıklayıp menüyü açabilirsiniz.
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

Hocam bu cihazı (7) almak istiyorum ama garanti ve imei mevzusu yüzünden çekiniyorum. O kadar para verdikten sonra cihaz elimizde kalmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapz01

Hocam ben arkadaşa mağazadan baktırdım. Oneplus'ın kendi satış ofisi değil de turkcell bayii gibi bir yer olduğunu söyledi hem bir miktar daha yüksekti fiyat hem de kilitliydi o yüzden oradan aldırmadım. Siteden aldırmak daha mantıklı ben o şekilde alacağım.
    Anladım, tek ihtimal teknoloji marketler kaldı yoksa internet şart gibi, teşekkürler

• kreat kullanıcısına yanıt
    Ben senelerdir bu sekılde alıyorum hiçbiriside elimde kalmadı , imeiler klon değil yedek cihazımda imei atılı 3 senedir kullanıyorum sorunsuz. Ha donanımsal bir sorun olur cihazı yaptırman gerekir orası risk tabi ama garanti için fazladan 2 3 bin lira vermedim hiçbir zaman vermemde.

Su an 3500 tl ye garantili olarak bu cihazın muadili yok. 1000 Lira fazla verip 64 gb dandik Mİ9 u alabilirsiniz.

Yada İkinci el Mate 20 pro bakabilirsiniz garantili olarak.
  • hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Sanal tuş neredeyse hiçbirimiz kullanmıyoruz full ekran olması açısından yinede güzel bir özellik.
    Hocam çektiğin videolarda hevc h265 kullanıyor musun. 1 dakikalık 1080/30 video kaç mb bakma imkanı varsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 13 Temmuz 2019; 13:58:1 >
    Sanal tuş değil hocam dediklerimi yapınca sağ altta insan simgesi geliyor ona tıklayınca bazı kısayol ayarları geliyor ses ayarı da var orda. Bazı arkadaşlar soruyordu illa yandaki tuşlarla mı ses ayarı yapacaz diye o yüzden bilgi vereyim dedim.

• Bu cihaz ısınmıyor net.

Peki yeni imei yasası bu cihazları etkiler mi? Huawei almak istemiyorum.

• Selam arkadaşlar one plus 7 pro kullanıyorum 9.5 9 sürümünü yükledikten sonra telefonun çift tıkla uyandırması bazen çalışmıyor ayrıca ekran parlaklığı otomatik parlaklıkta olmamasına rağmen kafasına göre kısılıp artıyor böyle sorunlarla karşılaşan var mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.