Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rapz01

arkadaşlar merhaba uzun zamandır bir cihaz almayı düşünüyorum en son mi9 diye karar verdim sonra op 7 pro aklımı çeldi özellikle çerçevesiz ekran , pop up kamera ve 90 hz olması.

Şimdi merak ettiklerim Mi arayüzüne alıştım bir senedir xiaomi kullanıyorum ve ilk defa Oneplus kullanacağım için çok fazla sıkıntı yaşar mıyım?
    İkincisi kamera çok fazla eleştiriyorlar , ben profesyonel makine görevi beklemiyorum şahsen fakat yeterli bir kameraya sahip olmasını isterim güçlü ve en iyi cihazlardan biri olması açısından.
    üçüncüsü de bir arkadaş amerikada şuan ve yakın zamanda gelecek. Oneplus sitesi üzerinden kilitsiz bir şekilde mi geliyor ve kaç günde teslim ediliyor bu yolla alan varsa eğer bilgilendirirse sevinirim..

Ben de yaklaşık 2 hafta önce Amerika'dan getirttim bi yakınıma.Kendi bankamdan sanal kart oluşturup ödemeyi yaptım 700dolar + 10dolar kargo yaklaşık 2 3 günde teslim oldu.Sitesinden alırsanız hat kilit vs bulunmuyor direkt alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

3-4 ay fazla oldu hocam Ama tövbe ettim en az 2 sene kullanacağım , kullanmayacak olsam konunun devrini istemezdim zaten :)

Alıntıları Göster
    ben baştan 12 256 mavi aldım kafa rahat doldurmakta pek mümkün degil kullanım şeklime göre
  • Rapz01 kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın kamerası mi9 u 2 ye katlar, mi9 kullandım kamera konusunda ses konusunda ciddi cok kötü bir cihaz uzun uzun yazardım ama özetliyorum senin için alma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: delidolu44

Teknoburada net diye bir siteden ALINTI
    (Başka teknoloji sitelerinde görmedim?

OnePlus 7 Pro can sıkan bir sorunla karşı karşıya
    Şu an birçok kişinin sahip olmak istediği telefonlardan biri olan OnePlus7 Pro ilk etapta hayalet dokunma, sonrasında tuhaf tiz sesler hatalarını vermeye başladı. Yine kısa süre önce garip sistem mesajları almaya başlan OnePlus7 Pro kullanıcılarının canını sıkan son gelişme rastgele kapanma hatası oldu.

Şu an birçok kullanıcı sahip olduğu telefonda rastgele yeniden başlama ya da hiç tepki vermeme sorunun ortaya çıktığını bildiriyor. Telefonun yeniden açmanın tek yolu şu an için telefonu kapatıp ardından elle fastboot modunda başlatmak.

Neyse ki sorun henüz yaygın değil ve OnePlus bunun için bir düzeltme güncellemesi hazırlığı içerisinde olduğunun bilgisini verdi.

ARKADAŞLAR BU SORUNLARDAN HERHANGİ BİRİ İLE KARŞILAŞAN OLDU MU?
    Bu web sayfasını ciddiye almayın, fake bir haberlerini yakaladım bunun kaynağı nedir araştırdım böyle birşey yok dedim dönüş bile yapmadılar. 7 Pro çok popüler ya amaçları hit almak benzer başka haberler uydurarlarsa şaşırmayın !

• quote:

Orijinalden alıntı: devhuso

Herkese selam shiftdelete.net bugün akşam 5 canlı yayında one plus 7 pro ile ilgili IMEI de sorun olmayacağını söyledi.çift sim olduğundan ilk 4 ay 1. Sim sonraki 4 ay diğer sim kartı kullanıyorsun sonra tekrar 1. Sim karta döndüğünde çalışıyor sorun olmuyor dedi Hakkı Alkan izleyen varmı? İzlemeye izlesin 5 çayı diye geçiyor program YouTube da var
    Dakika 5.30
    https://youtu.be/6pWBRZuENIs
    Bunu her yerde bağıra çağıra reklam ediyorlar, burayı herkes! takip ediyor, sadece 7 pro sahipleri değil, 3-5 gün sonra BTK'da bir ayara bakar onu da düzenlerlerse o iş de yatar.

• hakkan H kullanıcısına yanıt
    İsterseniz ben sileyim ama adamlar YouTube a koydu

• glorious G kullanıcısına yanıt
    Ben de kendisinden aldım önümüzdeki hafta teslim edilecek, gayet ilgili bir arkadaş yoğunluktan bazen geç dönüyor ama her soruma cevap verdi. Fiyat diğer satıcılara göre uygun geldi 6/128 aldım bir tane fakat sadece siyah rengi varmış kendisinde bilginiz olsun.
  • quote:

Hocam mate 20 pro kamerada aman aman iyi değil 7 pro dan gerci 7 de cok fark edermi bilmiyorum.Biliyorsun eşimde mate 20 pro var.

İlk resim mate 20 pro ikinci resim oneplus 7 pro

one plus 7 pro daha iyi.gündüz örnekleri var mı.

• Gece genelde Mate 20 pro daha iyi bu resimde 7 pro daha guzel cekmiş ama. Gündüz yok haftasonu yaparım kucuk bir karşılaştırma.
  • MCKS'de (Mobil Cihaz Kayt Sistemi) kayıtlı olmakla birlikte düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten önce elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş olan cihazlara elektronik haberleşme hizmeti verilmesi 4 ay içinde engellenecek.
    Bu cihazların kullanıcıları, düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 1 yıl içinde BTK'nin düzenlemeleri çerçevesinde başvuru yaparak 250 lira tutarındaki kayıt ücretini Hazine ve Maliye Bakanlığı muhasebe birimi hesabına yatırmaları halinde, cihazların elektronik kimlik bilgisi ilgili abonenin numaralarıyla eşleştirilerek kullanılabilecek.
    Hayırlı olsun.. 250 verip cihazlar yasallaşacak.
  • Ayarlar-Sistem-Ram yönetimi kapatın , bataryanın daha hızlı tüketildiği yazılmıs Xda da.Bende hep açıktı şimdi kapattım.
  • Çok hosuma giden bir icon pack , bildiğiniz gibi Oneplus cihazlarda ikon değiştirmek için ekstra bir launcher a ihtiyacınız yok , ana ekrana basılı tutun ana ekran ayarlarına tıklayın simge paketine tıklayarak değiştirebilirsiniz.
    play.google.com
    Viral - Free Icon Pack - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=vintage.icon.pack.ddt&hl=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: eduham

Op7 pro da ön bellek temizleme nasıl yapılıyor arkadaşlar? Güncelle sonrası yapmak gerekiyor mu?
    Yok mu bilen arkadaşlar Birde son güncelleme nasıl arkadaşlar yükleyelim mi?

• eduham E kullanıcısına yanıt
    Oneplus cihazlarda yok , gerekte yok zaten önbellek temizleme uygulamaları tamamen faso.

Ayarlar-Depolama-Yer aç diyerek kullanmadıgın uygulamala veya dosyaları görüp temizleyebilirsin onun haricinde bellek temizleme ram yönetimi uygulamaları falan yüklemem tamamen zarar.

9.5.9 en son gelen , bir sorun yok volte ve vowifi iptal ediyor ama yeniden aktif hale getirmeyide paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 13 Temmuz 2019; 9:54:52 >
  • ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

Oneplus 7 ile gece çekimlerim.
    Ama garip birşey oldu 48megapiksel ile gündüz bir manzara resmi cekmiştim. Zoom olarak baya yaklaştırabiliyordum fotoğrafı ama bugun ayni resmi bir arkadasima göstermek için zoom yapayım dedim. Zoom sınırlaması gelmiş resime yaklaştıramadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: devhuso

İsterseniz ben sileyim ama adamlar YouTube a koydu
    Size yazmadım zaten web sitelerine ve youtube'a koyarak genele duyuranlara yazdım. Yoksa forum içinde sadece buraya gören görür ki bunda sıkıntı yok. Onlar yüzünden bu çözüme de bir engel bulacaklar...
  • quote:

Ayarlar-Sistem-Ram yönetimi kapatın , bataryanın daha hızlı tüketildiği yazılmıs Xda da.Bende hep açıktı şimdi kapattım.
    RAM Yönetimi dediğiniz RAM Boost'mu ? İngilizcesi nedir tam olarak bunun ya da forum linki verirseniz oradan okuyayım.
  • Merhaba,
    Konuyu teslim eden arkadaşa @RioDeJaneiro emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve teslim alan arkadaşıda @__Nikolaus__ tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula72

MCKS'de (Mobil Cihaz Kayt Sistemi) kayıtlı olmakla birlikte düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten önce elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş olan cihazlara elektronik haberleşme hizmeti verilmesi 4 ay içinde engellenecek.
    Bu cihazların kullanıcıları, düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 1 yıl içinde BTK'nin düzenlemeleri çerçevesinde başvuru yaparak 250 lira tutarındaki kayıt ücretini Hazine ve Maliye Bakanlığı muhasebe birimi hesabına yatırmaları halinde, cihazların elektronik kimlik bilgisi ilgili abonenin numaralarıyla eşleştirilerek kullanılabilecek.
    Hayırlı olsun.. 250 verip cihazlar yasallaşacak.
    Düzenleme yürürlüğe girdi mi? Ben imei kaydı yapmadım. Nasıl olacak şimdi?

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Abi selam. Bir ara sohbeti dönmüştü; uygulamaların hepsini 90 hz ekran hızında çalıştırmak için yapılması gereken bir yöntem vardı, onu tekrar paylaşır mısın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.