Aynen. Bataryayı taktıktan sonra yapın. Belki sizde kapanma olayı olmaz. Ben twrpden direkt komple sıfırlama yapacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 30 Kasım 2020; 15:5:28 > |
twrp yok bende de kendi cwmsinden sıfırlama yaparım. |
Bu batarya değişikliği yapan arkadaşlar telefonu nasıl açtınız? Yarım saat uğraştım açamadım. Alttaki vidalardan birini de yalama yaptım çıkmıyor. |
Bataryayı değiştirdim şuan herhangi bir sıkıntı gözükmüyor umarım sıkıntı çıkarmaz. Yalnız simkart yuvasını çıkarmayı unutmuşum kırıldı. Nereden bulabilirim sim kart yuvasını? edit: Batarya %20 nin altına düşünce telefon kapandı. Sürekli battery too low yazısı çıkıyor ve telefon açılmıyor. Başına gelen var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 1 Aralık 2020; 23:3:50 > |
Telefonu şarja taktığınız zaman şarj oluyormu? Eğer şarj oluyor görünüyor ama olmuyorsa batarya sorunludur.Hiç şarj olmuyorsa batarya da yada montajınızda bir sorun olmuş olabilir... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibo -- 3 Aralık 2020; 0:43:10 > |
![]() fotoğraftaki işaretlediğim usb portu takılan yerin dişlilerini kırmışım. o yüzden şarj alıyor gözüküyor ama almıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 3 Aralık 2020; 3:13:39 > |
Dash şarj cihazı ile onlarca kablo denedim doğal olarak hiç birisi hızlı şarj moduna geçmedi , ta ki bugüne kadar . Baseus 40W Şarj kablosu aldım , amazonda 17tl ye düşmüş dedim yedekte dursun. Bir taktım hızlı şarj aktif. Aklım almadı ben sadece dash kablolar ile oluyor sanıyordum. Ülkemizde dash kablo olmaması , sahtelerinin olması ve aliexpress'tende ücretsiz gelmemesi sebebiyle 3 tane kablo daha yapıştırdım. Bu telefon olmazsa başka telefonda kullanırım ileride. Hiç acımadım. Dip not ; kampanya bitmiş. |
Hocam aynı kablo şu an olmuş 38tl :) |
Verileri silip rom attım %20'de kapanma sorunu çözüldü. Tek şanssızlığım batarya sağlığının yüzde 88 gelmesi. Yine de eskisine göre gayet iyi. |
|
Hangi romu kullanıyorsunuz? Ve batarya sağlığına hangi uygulamadan bakıyorsunuz? |
Son güncellemede bir sorun var evet ben de fark ettim ama wipe cache yaptım düzeldi gibi |
Stock android. 9a döndüm. Oneplus diagnostic ve accubatteryden bakılıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ikisini de yükledim, oneplus ın uygulaması ana ekrana gelmedi. accubattery de de göstermiyor sağlığı. edit: şimdi gördüm %73 diyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 12 Aralık 2020; 11:21:11 > |
Diagnostic uygulamasının bir önceki sürümünü yükleyin son sürüm çalışmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
accu battery %73, oneplus diagnostic %86 gösteriyor |
Şarjı bitirip şarj edin accu kendimi günceller. Diagnostic uygulamasında bende de 86 idi 87 olmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aliexpress'den aldığım batarya 6 saat ekran süresi veriyor. Bence kendi bitmiş bataryasından çok daha iyi. |
|